- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
nagyúr
válasz socialkiller #26302 üzenetére
Nem, normal modban.
Lehet gyarival nem jonne elo de az meg nem naprakesz.
Let the Zone take me if I am.
-
Macisajt3
tag
Szia!
A recovery cd konkrétan mit tesz vissza? Megvétel után partícionáltam a teljes vinyót, mert nem volt szükségem a linuxra, illetve pl a hp_tools részre. (egyéb partícióra viszont igen, ezért ezeket törölnöm kellett) Most viszont úgy adódott, hogy szívesen visszatenném az alap konstrukciót. A kérdésem az, hogy ezzel a lemezzel van lehetőség ennek a visszaállítására?
A gép egy probook 4730sKöszönöm
-
tag
Egy gyors információkérés: egy 2007-es évjáratú HP 6710b laptop most körülbelül mennyit érhet?
Itt az aprón 40-50 ezer forint körül láttam hirdetéseket, de nem akarom elhinni, hogy egy 5 éves számítógép érhet annyit... -
::Trunks::
senior tag
Hasznal valaki matt kepernyo foliat? Nem ront a megjelenitesen? Oruletbe kerget a sok ujjlenyomat
::Trunks:: felhasználónak 26 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! /Régi rendszer szerint, plusz a mostani/
-
kutga
nagyúr
válasz ::Trunks:: #26311 üzenetére
Nem nagyon tudok ilyenről, te milyet tervezel venni?
-
pethYeti
addikt
DV6-osban mekkora hdd caddy kell 12,7 vagy 9,5-es?
-
kutga
nagyúr
válasz ::Trunks:: #26316 üzenetére
Mobilhoz van 3M márkájú, de hogy laptophoz lenne, fogalmam sincs.
Van itt a fórumon egy-két lekles modder, lehet érdemes lenne felvenni a kapcsolatot velük (vagy vigyázni a képernyőre ).
pethYeti
Feszegetni kell, az enyém sem adta könnyen magát, féltem is hogy kettétörik, de végül csak lejött.Let the Zone take me if I am.
-
Drughi
addikt
Üdv,
Tegnapi nap vettünk egy ProBook 4535s típusú gépet windows nélkül és gondunk akadt a driverekkel.
Pontosabban csak eggyel, a videókártyával.A gépben AMD® Llano A4-3305M proci és AMD Radeon™ HD 6510G2 Dual GPU gpu van, viszont ezeket sehogysem tudom életre kelteni.
Leszedtem a HP oldaláról a javasolt drivert AMD Video Driver and Control Panel , illetve letöltöttem az amd oldaláról a megfelelő 12.6-os catalyst drivert, de semmi.
Az eszközkezelőben van két ismeretlen eszköz, sejtem azok lennének a videó vezérlők, mert máshol nincsenek.
Aki tud kérem segítsen!
Köszi!
-
Dhampir
félisten
válasz ::Trunks:: #26311 üzenetére
Bocs az offért, de erről eszembe jutott, hogy lehetne az ujjlenyomat-olvasó monológja is:
Őrületbe kerget a sok ujjlenyomat. -
Dhampir
félisten
Ebben a garázsban kezdődött el:
Bill Hewlett (H) and Dave Packard (P); HP:
A garázs napjainkban egy garázs-látogatáson:
[ Szerkesztve ]
-
Macisajt3
tag
-
ludus
aktív tag
Sziasztok!
ProBook 4510-esről hogyan tudom DVD-re írni a gyári Recovery partíciót? Merthogy újra particionálnám az egészet de jó lenne ha meg lenne DVD-n az eredeti HP cucc is hogyha esetleg szükség lenne rá vissza tudjam állítani az eredeti állapotot rajta...
Elvileg létezik a HP Recovery Manager de nem találom sehol a gépen!
Kössz! -
kutga
nagyúr
válasz Drughi #26326 üzenetére
Küldj egy képet az eszközkezelődről amiben ki van bontva a Videókártyák rész.
Nem értem mi a gond mostanában a VGA driverekkel, az én gépemben a HP gyárival és a Catalysttal is ment minden gond nélkül, igaz nekem nem DUAL GPU gépem van.
MOD
pethYeti
Manapság már az USB írók sem kerülnek túl sokba.[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
válasz Dhampir #26327 üzenetére
Még egy kis szeletnyi történelem.
Így újították fel az 1939-ben alapított HP garázst. A helyszín a kaliforniai Szílicium-völgyben található, Palo Alto városban, ahol a HP mai vállalati központja is működik:
David Packard (balról) és Bill Hewlett hangoszcillátor fejlesztése közben (amit aztán először Walt Disney használt, aki nyolc oszcillátor készüléket vásárolt az 1940-ben készült színes (Technicolor) Fantázia (Fantasia) című amerikai animációs film hangrendszerének fejlesztéséhez). A fénykép 1939-es dátumozású:
A nagy öregek:
[ Szerkesztve ]
-
Jégkokó
veterán
Van nekem egy compaq evo n1015v notebookom, és a kijelzője bizonyos esetekben tejesen beliul, de csak az ablakok , mit lehetne vele csinálni?illetve miért olyan tetű lassú rajta a net, nem akar 60kbyte nál gyorsabban letölteni semmit se.
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
sagit
veterán
2510p tulajok vannak errefelé?
eléggé melegszik a masina, plusz 10 fokot simán rávár a 2530p-re
ölbe véve már kényelmetlenmásnál is?
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
Jégkokó
veterán
válasz deathtania #26337 üzenetére
Nincsen semmi vírus , mivel a tök uj xp vel is ugyan ezt a hibát produkálta.Viszont rákötve egy külső monitorra már hibátlan volt, igy az a tippem, hogy a szalagkábel szakadt el benne
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
őstag
Udv!
Akkumulator problemaval fordulnek feletek.
Egy DV6-1130eh modellrol van szo, amiben mar sokminden ki lett cserelve / bovitve lett.
- 320GB-os winchester lecserelve 750GB-osra, es ez ment egy HDD Caddy-be az ODD helyere.
- HDD helyere egy 64 GB-os Samsung SSD
- 1 GB-os DDR2 modul helyere egy 4 GB-os modul (igy osszesen 6 GB)
- es legutobb a T6400-as core2duo lett lecserelve egy T9900-asraAmig az utolso muvelet meg nem tortent, tokeletesen mukodott akkumulatorrol. Nagyreszt toltorol hasznalom a gepet, de a minap lehuztam rola. Ekkor ~10% volt az elhasznalodottsag, majd mikor olyan 55% kornyeken jart a toltottsegi szint, hirtelen leesett 0-ra, majd leallt a gep. Azota nem toltodik akkumulator, es irja is, hogy cserelni kell. Elhasznalodottsag 65%-ra modosult.
En arra tippelek, hogy a gepben a sok modositas tul sok aramot vett fel aksibol, amit nem birt. Mennyire valoszinu ez az elmelet szerintetek? En erre abszolut nem gondoltam, hogy ez fog tortenni, max arra, hogy - sokkal - gyorsabban meriti le akkumulatort a gep, de hogy ettol megfekszik ...
Mit gondoltok?
Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.
-
polip
addikt
válasz proradeon #26340 üzenetére
semennyire sem valószínű.
a 320as hdd ugyanannyit fogyaszt mint a 750-es
az ssd sokkal kevesebbet fogyaszt, mint az eredeti hdd
a memória tökmindegy
a két proci fogyasztása ugyanaz max.35w tdpszimplán ennyit tudott az akksid
ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
őstag
Koszonom a valaszod!
Hat vegulis 3 eves, szoval valoban lehet, hogy csak ennyit birt.
A HDD fogyasztasban teljesen igazad van. Utanaolvastam, es a 750-esem kevesebbet fogyaszt mint a volt 320-asom.
Az SSD fogyasztasa valoban elhanyagolhato. A memoria szinte'n.A processzor viszont tovabbra is kerdeses, mivel nem lehet tudni, hogy mennyivel fogyaszt tobbet T9900 T6400-nal. A TDP (Thermal Design Power) nem azt jelenti, hogy ennyit fogyaszt a CPU, hanem azt, hogy akkora ho" disszipaciora (leadasra) kell tervezni hozzajuk a hutest. (Egyszerubben megfogalmazva: A TDP az adott CPU altal max. leadott hőmennyiség full load-on, Watt-ban megadva.)
Ebben az esetben is a 35W az csak egy TDP osztaly, amibe meglepo modon mindket emlitett CPU beletartozik, pedig a T9900 sokkal tobb ho"t termel a T6400-nal.Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.
-
őstag
sziasztok!
most vettem egy 6910p-t, és szeretném életre kelteni a fringerprint readert.
feltelepítettem a protect toolst, szépen végigmentem a varázslón, minden rendben ment.
windows logon esetén szépen meg is jelenik a kis pajzsocska, ha azt választom kéri is hogy húzzam le az ujjamat.
DE, amikor ezt csinálom, egyáltalán semmi nem történik, még hibaüzenet sem jön.
előtte ibm-em volt, azon is így használtam, szóval nem először látok ilyet, most azonban teljesen tanácstalan vagyok.esetleg valami ötlet?
köszi,
redit never gets easier, you just go faster
-
pitetomi
csendes tag
Sziasztok!
Tudom, hogy ez a kérdés nem biztos hogy ebbe a topikba való, de nem tudok dönteni.
Két gép vásárlása között vacillálok:
- HP ProBook 4535s
- Toshiba Satellite L850-13U.
Csak filmnézésre, internetezésre, letöltésre, skypolásra és max 1-2 játékra (FIFA12, COD) kéne. A HP-ban az tetszik, hogy magyar a billentyűzete, viszont a Toshiba meg teljesítményben jobb. Át/érték aránya melyiknek jobb? És melyik a megbízhatóbb?
Köszi mindenkinek a segítséget!
Üdv: pitetomi -
őstag
másik kérdés:
lehetséges valahogy a touchpad és a touchstick gombjait külön funkcionalitással használni?
mert most együtt változik a funkciójuk, attól függetlenül, hogy melyiknél állítom be.köszi
redit never gets easier, you just go faster
-
pethYeti
addikt
válasz deathtania #26347 üzenetére
-
::Trunks::
senior tag
válasz deathtania #26347 üzenetére
Én toshibáról váltottam most HP-ra nekem az ellenkező a véleményem
::Trunks:: felhasználónak 26 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! /Régi rendszer szerint, plusz a mostani/
-
deathtania
senior tag
válasz ::Trunks:: #26349 üzenetére
az azért elég fain volt, amikor szobatársam toshiba laposában fél éven belül 3x kellett hdd-t cserélni mert mindegyik megadta magát. egyik kolis csaj laposában meg fél évvel a vásárlás után egyik napról a másikra 9%os kondíciós lett a hdd ~2100 badsectorral.
akinek a környezetemben toshibája volt mindenki panaszkodott rá a hdd-k miatt, a hp-kra még nem érkezett panasz, pedig van egykét éltesebb (4-5 éves) darab is a környezetemben. szóval én toshibát ha ingyen utánam dobnák is visszaadnám, mert annyira sok rossz tapasztalatom volt velük...
haverom 5éves AMD-s HP Compaqja meg volt, hogy fél évig ventilátor nélkül ment nulla hűtéssel (igaz akkor csak fél órákra tudta hurcolni, mert túlmelegedett és lefagyott a rendszer....), és még mindig tökéletes benne minden zsanér, procc, vga, pedig külföldre is hurcolta és nem kímélte a kicsikét.
ezek után én azt mondom, hogy a hp nem lehet annyira rossz...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Horgász topik
- Androidos fejegységek
- DIGI kábel TV
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Ukrajnai háború
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózati / IP kamera
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest