- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
F1stat
csendes tag
válasz Cartman023 #26200 üzenetére
Ott minden fontos drivernek szerepelnie kell.
*Magánéleti gondok miatt, mától vagyok ismét elérhető! A leadott rendelések kiszallitasa folyamatban, illetve akik elalltak a rendelesektol, a penzvisszafizetes is a het elején megtörténik.
-
Dhampir
félisten
Ahogyan az előttem szóló is írta: igen. Milyen HP laptopod van?
-
Cartman023
aktív tag
válasz F1stat #26201 üzenetére
Akkor jó, leszedem őket.
Dhampir - Hp pavilion dv5 1020eh
Formázni szeretném azt egészet, és újrarakni.
Van 2 particióm, az egyik a C, a másik pedig a Hp recovery.
Hogy kezdjem el? A Hp recoveryset le lehet formázni, vagy az fontos?Bocsi, az amatőr kérdésekért.
Szerk:
Az mindegy milyen sorrendben telepítem a drivereket?[ Szerkesztve ]
-
::Trunks::
senior tag
Sziasztok!
Most lettem egy HP Pavilion G6 tulaj (1222) AMD Llano . Kéne egy normális vga driver,mert amiket leszedtem azok nem akarnak működni,valami 16mb-os videovezérlőt lát
Köszi előre is::Trunks:: felhasználónak 26 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! /Régi rendszer szerint, plusz a mostani/
-
deathtania
senior tag
lehetnek olyan segédprogramok, amiket oda nem raktak fel, de amik ott fent vannak azoknak általában elégnek kell lennie. ha valami nem menne, akkor írj ide fel, és segítünk.
azt azért nézd meg, hogy win7hez van-e driver a notihoz... -
varga.balazs
aktív tag
sziasztok! nekem egy Elitebook 6930p-m van, akkuhibával vettem, Everest viszont azt írja ki az akkura, hogy 17%-os elhasználódása van, mégsem működik telepről, se nem vesz fel töltést. Töltésvezérlő szállhatott el benne? Ha igen, vajon mennyi lehet a javítása? Bár ez nekem furcsa, hogy maga az Everest látja az akkut, Win7 meg 0%-os töltöttséget ír.
[ Szerkesztve ]
-
Cartman023
aktív tag
válasz deathtania #26205 üzenetére
Jó, majd írok ide, ha valami nem oks.
A Hp holnapjáról töltöttem le a drivereket, és a win7-et választottam ki (32bitest).Olyan kérdésem lenne, hogy olyat lehet a telepítésnél, hogy a recoverys D meghajtót békén hagyja, a másik C-t pedig leformázza, és arra rakja fel a win7-et?
A másik, hogy kb mennyit foglal az op rendszer összesen? -
deathtania
senior tag
válasz Cartman023 #26207 üzenetére
persze, hogy lehet, a win 7 telepìtőjében kell majd kiválasztanod, hogy hova akarod telepíteni az oprendszert. felismeri a korábbi partíciókat. a w7 kb 14-15gb lesz + programok, amiket fel akarsz rakni.
[ Szerkesztve ]
-
Cartman023
aktív tag
válasz deathtania #26208 üzenetére
Köszi a választ!
Rakjam a win7-et külön partícióra, vagy legyen együtt a C-n mindennel?
(#26211) tomasz5 Akkor megy egy partícióra. Köszi a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
HP pavilion g6 recovery disc-et tudna valaki adni? vagy valami elérési utat,hogyan juthatnék hozzá?
::Trunks:: felhasználónak 26 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! /Régi rendszer szerint, plusz a mostani/
-
tomasz5
csendes tag
válasz Cartman023 #26209 üzenetére
szerintem érdemesebb külön partícióra rakni a wint, de ha jól tudom, akkor úgy nem tudod felosztani több partícióra a merevlemezt, ha van egy d meghajtó is.
-
sagit
veterán
válasz varga.balazs #26206 üzenetére
szia
szinte biztos vagyok benne hogy ebay-en olcsóbban veszel akkut mint hogy ezt megjavíttasd itthon
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
deathtania
senior tag
válasz Cartman023 #26209 üzenetére
elég bonyolult a dolog, mivel a win csakis elsődleges partícióra megy fel. szóval ha törlöd a mostani C-t, akkor azt feloszthatod kettőre, de ügyelj arra, hogy maximálisan 4db elsődleges partíció lehet egy merevlemezen: 1. C: rendszer ; 2. a D: RECOVERY, ami most is van, 3. a win7 csinál magának egy 100MB-s partíciót rendszerműködéshez és 4. van egy HP_TOOLS partíció (ha még nem gyalultad le...) ezek mellé nem tudsz még egyet csinálni, valamelyiket (sztem a hp tools-t) érdemes legyalulni és elfelejteni...
én úgy szoktam, hogy C-re megy fel minden program, és esetleg a dokumentumoknak csinálsz egy másik partíciót, hogy ha gigszi van, akkor csak a rendszerlemezt húzod újra.(#26210) ::Trunks:: legyalultad a recovery particion-t? ha az megvan, akkor boot-kor esc-el kilépsz belőle, és kiválasztod a recovery opciót. ha llano drivert akarsz feltenni, akkor ajánlom ezt. vagy szedd le a gyártó oldaláról a catalystot.
(#26212) sagit : nem lehet, hogy csak a letöltésvezérlővel van hiba? akkor hiába rak bele új akksit azzal sem lesz jó... vagy rosszul tudom?
[ Szerkesztve ]
-
sagit
veterán
válasz deathtania #26213 üzenetére
passzolom, másik gépben kellene kipróbálni
-
senior tag
válasz deathtania #26213 üzenetére
sajnos igen,mert bajos volt a particionálás. auto detect nem jót szed le,ez ugyanis 6470g2 ,és azt írja ki ,hogy be kellene elöbb kapcsolnom a másik vga-t
::Trunks:: felhasználónak 26 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! /Régi rendszer szerint, plusz a mostani/
-
varga.balazs
aktív tag
az a baj, hogy nem vagyok benne biztos, hogy az akkuval van baj, bár nem nagyon értek hozzá, amúgy néztem 4400-es akkuk 12ből kijönnének, itthon meg 5500-ek 24körül vannak. ha lenne alkalmam, akkor kipróbálnám az akkut is egy másik 6930p-ben, esetleg egy másik akku-t ebben, de sajnos nincs, akkor kiderülne, hogy géppel vagy akkuval van a baj.
[ Szerkesztve ]
-
deathtania
senior tag
válasz ::Trunks:: #26215 üzenetére
biosban engedélyezve van a másik vga is?
elvileg automatikusan ismeri fel telepítéskor, és a vision engine control centerben tudod a dual graphicsot engedélyezni...
ha nincs recovery partíció akkor 1 dolog maradt: újrahúzod a rendszert... -
sagit
veterán
válasz varga.balazs #26216 üzenetére
próbálj itt keresni olyan tulajt akinek ilyen gépe van
én vennék egy másikat, ha nem jön össze akkor 1-2 k bukóval eladnám az aprón ha nem az akku a hibás
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz deathtania #26217 üzenetére
újrahúzom,és felteszek egy másikat,most az lesz
-
deathtania
senior tag
válasz ::Trunks:: #26219 üzenetére
hajrá! remélem összejön. jócucc a dual graphics, nekem is az van (6755G2)
(#26218) sagit
nekem az akksira ezt írja ki az AIDA64. kb 3 hetes a noti, az normális érték a 3% ennyi idő után? egy hetet mondjuk 60%ra lemerítve a notin kívül töltött...
[ Szerkesztve ]
-
pethYeti
addikt
válasz deathtania #26220 üzenetére
Nekem, régi akksi tehát nem az amit most kaptam 3-3,5 hónap után 1%-on áll.
-
sagit
veterán
nekem a 3 éves 9 cellás akkum 6%-ot használódott el
a 3,5 éves 3 cellás viszont 19%-otnem szeretnek nagyon lemerülni, ha nem engedi az ember 15-20% alá azt meghálálják hosszú távon
-
senior tag
Köszi. Bár az én biosomba nem kell külön engedélyezni,elég karcsúak a beállítási lehetőséget a biosba
-
ktommy91
addikt
Ne foglalkozz az elhasználódással, elég bután van megoldva. Néha csak egy kalibrálás kell neki és egyből drasztikusan visszaesik az "elhasználódás". Viszont számíts rá hogy lassan de biztosan el fog használódni, az én DV6-om akkuja 9 hónap alatt 20%-os elhasználódást szedett össze.
mod: Pl azt hiszem 3 hónapos volt és kikerekedett a szemem, mert 15%-ot írt. Egy kalibrálással vissza ment 6-ra. Ennyire hiteles ez az érték.
[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
klambi
addikt
Szevasztok!
Olyan gondom lenne hogy van 1 Envy 15 öm és mikor wifin használom a lapost időnként ledobja a wifit és nem tudok újra csatlakozni, csak ha restartolom a gépet, ez volt az előző windowson is ha jól emlékszem! A driver asszem más mint régen, de az az érdekesség hogy akkor többször csinálja ha torrentezem, vagy más nagyobb adatforgalom van a wifin.
több routeren is teszteltem nem a router a gond!"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
F1stat
csendes tag
válasz varga.balazs #26216 üzenetére
Hali!
Valószínű akku hiba, de nem árt kipróbálni másik gépben is. Lehet az everest 17%-osra mutatja, de az a kapacitás már nem elég hogy beindítsa a gépet. (Ha jól tudom indításnál az átlagosnál nagyobb igénybevételnek van kitéve az akku)
Ha esetleg érdekel, van belevaló új akkum. Pontosabban márciusi gyártás, de nem nem volt használva, csak 2-3hetente utánatöltöttem. 5225mAh-s gyári 10k-ért. Ha érdekel szólj!*Magánéleti gondok miatt, mától vagyok ismét elérhető! A leadott rendelések kiszallitasa folyamatban, illetve akik elalltak a rendelesektol, a penzvisszafizetes is a het elején megtörténik.
-
senior tag
válasz ktommy91 #26228 üzenetére
És az ,hogy van ,hogy 1napos sincs a gépem,de 89%-on van jelenleg,és 1,35percet ír ki? elég karcsúnak találom, vagy ennél is van a 16óra töltés ,mint anno a telefonoknál?
-
senior tag
válasz deathtania #26217 üzenetére
új a rendszer,de továbbra is :
"Az ön aktív grafikus adapterének illetszőprogram verziója nem támogatja az AMD VISION Engine Control Centert. Frissítse az AMD grafikus illesztőprogramját, vagy engedélyezze az AMD adapterét a Kijelzőkezelő használatával."
-
senior tag
válasz ::Trunks:: #26234 üzenetére
Visszaolvastam/kerestem sokan szenvedunk ettol,de megoldast nem talaltam
-
kutga
nagyúr
válasz ::Trunks:: #26235 üzenetére
Nálam is ezt írja (mondjuk nekem nem dual graphics van csak egy prociba integrált 6520g) és csak az AMD oldaláról leszedett driverrel, amit a HP-tól töltök azzal nem volt gond, csak az meg ősrégi.
Let the Zone take me if I am.
-
kutga
nagyúr
-
kutga
nagyúr
válasz ::Trunks:: #26239 üzenetére
Ezt olvasgasd:
Overview of Switchable Graphics or Dual GPUs
Eszerint ha jobb klikkelsz az asztalon, fel kell dobnia a lehetőséget. És szerintem használd a HP oldaláról letöltött drivert.
-
-
kutga
nagyúr
válasz ::Trunks:: #26241 üzenetére
Mindkettőnek fent kell lennie, hiszen csak így fogja látni a Win az IGP-t és a diszkrét GPU-t.
Eszközkezelő-videokártyák alatt mi van?
-
kutga
nagyúr
válasz ::Trunks:: #26244 üzenetére
Amikor megvetted a gépet nem volt előtelepítve a Win? Már akkor sem ment?
-
senior tag
de igen,elővolt,legyalultam mindent,mert 1db 5xxgb-os partición volt a win,meg vagy 20féle hp-s cucc volt fennt ,folyamatosan felugró ablakokkal,ami idegesített.
-
kutga
nagyúr
válasz ::Trunks:: #26246 üzenetére
Az előtelepítettet én is lekaptam.
Küldj már egy képet hogy mi van az eszközkezelőben, főleg a videókártyák alatt.
-
kutga
nagyúr
válasz ::Trunks:: #26248 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest