- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
veterán
válasz dgyuri0123 #64199 üzenetére
Nekem kifejezetten tetszik a hrv kinézete, de a vörös bőr az nem. A civic hátulja, az ami nekem sok, most pont mentünk a Hungárián végig, mellettünk még a ráncfelvarrás előtti civic, olyan mint valami transformers, ami mindjárt átalakul.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Qru
MODERÁTOR
válasz rothfb #64200 üzenetére
60k amit max rászánnék az eléggé behatárolja a választékot.
Apollo-val van jó tapasztalat de az már egy kicsit régebbi minta/keverék. Barumot nem jegyzik a tesztek de itt egy komplett bérautó flottán az van annyira vacak nem lehet. A Nexen az teszeteken is jól szerpelt meg a gumis topikban is jók a felhasználói tapasztalatok vele ezért egyelőre az a favorit.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Ispy
veterán
válasz dgyuri0123 #64204 üzenetére
De gondolom a porche, ferrari estében kérheted még 2 tucat más szinbe is. Nem az a baj, hogy van, az a baj, hogy nincsen más. Legalább is én nem láttam más választási lehetőséget.
Neked melyik évjárat van? CVT-s? Mondjuk a civic kamu légbeömlői azért finomítva lettek a ráncfelvarrás során, de azért még így is elég sok a segge. De gondolom ez szándékos volt, nekem a 9 gen ufo formára egyébként jobban bejön (a segge annak sem az igazi). De ha lehetne kapni olyan formát ma, mint a 99-es accordom volt, akkor nem is lenne kérdés mit vennék.
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
őstag
Lassan 2 éves feleségem jazzén a nexen 4 évszakos, azzal a tempóval amit azzal nyomni lehet még teljesen jó (ja meg van a gumiban vagy 12k), én nem érzek rajta öregedést.
Előbbi turbós téma: én speciel a turbós scrossomtól is félek mennyire fogja bírni a sok várost, pedig évente 2-szer cserélem az olajat... És az 1.4t-ről nincsenek olyan hírek mint a honda 1.5t-ről. Ha ilyen jók lesznek a suzuki árak és nem sokkal kisebb belül akkor lehet hogy átülök egy toyota yaris cross hibridbe jövőre (főleg ha lesz benne 2.0-a is nem csak az 1.5, mert abban félek elalszom az 1.4t után).
-
Bibby
addikt
Ufo civicben ha az első ülést lehajtom milyen hosszú cuccot lehet szállítani?
Ελευθερια η θανατος
-
Ispy
veterán
válasz dgyuri0123 #64206 üzenetére
Akkor ez még a ráncfelvarrás előtti variáns? Kerestem, de nem találtam a képek között a tiédet.
-
Ispy
veterán
válasz dgyuri0123 #64212 üzenetére
Ja Az a rész kimaradt, de most látom, hogy írtad is.
-
Batib
őstag
Bő hete vettem egy 1.4 Civic 9gen-t. Azt tapasztaltam, hogy a vezető oldali ülés háttámlájában vmi. mozog, kattog. Valszeg valami merevítő huzal engedte el magát. Tapasztalt valaki ilyesmit? Esetleg valami ötlet a javítására? Nem annyira gáz, de azért...
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
TaylorPro
addikt
Elhagytam a szélvédőmosó tartály kupakomat. Hogyan sikerült összehoznom fogalmam sincs. Bontóban csak tartállyal együtt akarják adni. Még jó hogy van Zsemitónál, muszáj leszek venni. Most egy rongyot dugtam bele. Járt így más is vagy én vagyok ilyen pancser? Egyszer futottam bele ebbe amikor nézegettük a használt piacot.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
tboldi
nagyúr
-
nagyúr
válasz Tom1939 #64207 üzenetére
Hacsak nem drágul minden mégtovább...
Swift is 1 milliót fog drágulni, most beszéltem két kereskedéssel is... eszméletlen... lassan nem lesz semmilyen kocsi 4.5-5 milló alatt... semmi, még a lekisebb se.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
nagyúr
-
Szabesz
őstag
Integra2951 elérhetőségeit valaki el tudná küldeni nekem? Köszi
¯\_(ツ)_/¯
-
őstag
válasz FollowTheORI #64221 üzenetére
Igazából az a vicces hogy a kicsik drágulnak, de pl. a rav4 kínálati ára annyira nem ment fel annyira arányaiban. Csak az meg városban azért nagy lesz... Pedig az a 2,5-es hibrid nagyon jónak tűnik (erő is lenne meg megbízhatóság...).
-
tboldi
nagyúr
Felkerült a lemez, néhány észrevétel:
- A gyári műanyagot nem kell levenni, ha megtettem volna, sok más helyen nem lenne takarás, mint pl. a kerekek mögött;
- Az elülső csavarok tök könnyen a helyükre kerültek elölről, a lökhárító alsó rácsán keresztül, de a hátsókkal volt egy kis szívás - egyrészt a lemez és a bölcső lyukai nem fedik egymást tökéletesen, másrészt a mellékelt csavarok nem elég hosszúak, legalább fél centivel több kellene, hogy belekapjon az anyába, szerencsére találtam itthon megfelelő méretűeket helyettük;
- Hátul, a katalizátor két oldalán lévő műanyag elemek elülső füleire ráér a lemez, oda kell őket csíptetni alá;
- A két gumidugó túl nagy, túlságosan ellentartanak, ami szintén akadályoz a hátsó csavarok betekerésében, muszáj volt kivenni őket.Amúgy fasza, elégedett vagyok az eredménnyel. Képet nem lőttem, mert sok idő elment csavarkereséssel, és még össze is kellett pakolnom a garázsban, mielőtt hazaér anyum a WagonR-rel.
-
honda23
aktív tag
Nekem ennyi volt...
Belém ugrott egy őz...nincsen lehetetlen, csak tehetetlen
-
honda23
aktív tag
4 sávos úton rám ugrott 110-es övezwtben a semmiből egy őz...
Átugrotta a zöld korlátot és pont rám esett!
Facen accord topikban fent van.
Sajnos tk.
Este hétfőn 23 15-kor történt az eset.
Az accord meglepett, egyszerűen egy nagyon biztonságos autó...
Várom a cascos kárszakértő hívását...
Bal eleje mocitető 2 hűtő víz bal lámpa ködlámpa mocitető alatti zárhíd sérült.
Nekem a hátam és mellkasom kapott.
De összességében jól vagyok.
5 év hobbim ment tönkre egy röpke pillanat alatt, mert nem lövik a vadakat!
Szerencsére egyedül voltam...nincsen lehetetlen, csak tehetetlen
-
Avicularia
veterán
válasz honda23 #64242 üzenetére
Lényeg, hogy nem esett bajod.
Én is ettől félek állandóan, errefelé nagy erdők vannak tele vaddal, a faluban fényes nappal mászkálnak az őzek meg vaddisznók.
Ezt valamelyik nap lőttem, állt a bambi az út szélén jobb oldalon, megálltam és szép komótosan átsétált az út másik oldalára. Egyáltalán nem félnek az autóktól.[ Szerkesztve ]
-
Ispy
veterán
válasz honda23 #64242 üzenetére
Én is jártam majdnem így, csak a komplett családdal voltam, az volt a mákom, hogy az állat először elkezdett az autóval párhuzamosan szaladni, így észrevettem perifériából, satu, aztán átszaladt előttem. Az egész kb. 5 mp-ig tartott.
Néha csak ennyin múlik a dolog, sajna neked most ezt dobta, pech.
[ Szerkesztve ]
-
hhenry
őstag
Közben lett gazdája annak a CTR-nek amit elsőre néztem (tekert,csúnya fényezés stb) tegnap büszkén újságolta Honda csoportokban FB-n valamint privát üzenetben is mondta,hogy kifejezetten jó autót vett és talán lehet hasonló állapotút találni
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Avicularia #64244 üzenetére
Ettől én is parázok, hogy egyszer kisétál elém egy nagyvad. Eddig csak kutya meg macska vt és ott is sikerült elkerülni az ütközést.
#nincsbennetarcsi
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest