- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz szabonagyur #63299 üzenetére
Nálunk 3 autó van és még mindegyiken téli van.
-
félisten
Számoltam most egyet, az autó árát beleszámolva, de benzin nélkül 1 km 41 Forint, benzinnel kb 65 Ft-ra jön ki ez kb 60.000 km átlaga.
-
Biqci
aktív tag
Nem feltétlenül. Több olyan típus van amibe egyszerűen nem lehet beszerelni mert nincs hozzá olyan keret. Rá kell kérdezni a konkrét típusra, akkor meg tudják mondani. Én is megkérdeztem és nem jött össze(Kia Proceed-be a gyári ködlámpa helyére)
"For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
-
flegga92
senior tag
-
Biqci
aktív tag
Az lehetséges. És ha szerencséd van, egy az egybe be lehet tenni
Sajnos nálam nem megy, se az Accord-nál se a Kia-nál, pedig csorog a nyálam érte. Így van értelme az automatikus fénynek is. Mert azért elég sűrűn be kell avatkozni..."For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
Qru
MODERÁTOR
-
tboldi
nagyúr
válasz zolynet #63296 üzenetére
Polír mindenképpen kelleni fog, az üveg fölötti rész némileg már átment pinkbe.
Viszont az üveg alatt tök jó színe van, egyedül csak a Honda emblémás műanyag tér el egy picit, de azt lehet, hogy lefóliáztatom majd feketére, mint ahogy az újabb Jazzeken is van.A spoilert meg át fogom szerelni, miután az is pirossá avanzsált.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
Egy "in progress" kép délutánról.
Azóta már összeraktuk teljesen, csak sötétben már nem lőttem újabb képet. Annyira jó újra pirosan látni.
Amúgy lekérdeztem a UK rendszámot, 2008-as Jazz-ről származik az ajtó. Úgy tűnik, beszállítót is váltottak időközben, mert kicsit más a felirat az üveg bal alsó sarkában. Illetve az ajtó belső burkolatát tartó bolhák is fehérebbek és törékenyebbek lettek a korábbi évjáratokhoz képest.[ Szerkesztve ]
-
espada99
csendes tag
Sziasztok. Autócsere előtt állok lassan és az egyik kiszemeltem a 7. generációs, facelift utáni Honda Accord lenne (2005-2007) , 2.0 benzines motorral, kézi váltóval.
Egész sok tesztet és cikket végigolvastam, de ha tudtok bármilyen tanácsot adni, mire kell odafigyelni extrán ennél a típusnál vagy bármilyen ajánlásotok van, szívesen veszem. Egyedül a hátsó sárvédőív rozsdásodása jött elő több helyen, ezen kívül mire érdemes ránézni?
A keret rá körülbelül 2M forint lenne, ez valahol a kínálat közepére elég, 2.5-ért már a nagyon megkíméltek vannak vagy a következő generáció 300-350e kilométerekkel.
Köszi a segítséget előre is.
-
Czimby
addikt
-
nagyúr
válasz BigBlackDog #63324 üzenetére
Nekem pont fl 2.0 7gen van es volt mar benne klimakomp. csere. Ahogy fentebb irtak, a szervocso ami nagyon tipikus, illetve az also talpas, nagyon sok accordnak kifordul a kereke miatta.
-
Bibby
addikt
Az ablakmosó elromlott.
Ha meghúzom, egy nagyon kicsit kinyom a folyadékból, aztán olyan mintha kifogyott volna, kis sugarban nyomja. De ha elengedem, és újra meghúzom, ugyanez megismétlődik.
A motor hallom hogy megy.
Mi lehet ez?Ελευθερια η θανατος
-
félisten
-
Avela40
csendes tag
Szia,
Nekem is UFO civic-em van. Ugyanez a probléma. Sőt, nekem még a szivattyú csatlakozásánál is folyik a szélvédő mosó folyadék. Ahogy láttam 8 GEN civic csoportban Facebook-on, típusbetegség. A szélvédő mosó szivattyúját kell kicserélni. A jobb oldali kerékjárati ív műanyag sárvédő elemét kell kiszedni, ott a tartály, és benne a szivattyú. Még nekem sincs kicserélve, de következő szervizkor sort kerítek rá.
Ilyen szivattyút vettem: [link] (Ez a gyárival megegyező)
De van olcsóbb is. (Pl: [link] )[ Szerkesztve ]
Battlefield 4 nick: Caprin05
-
sugarforce
addikt
válasz sugarforce #63300 üzenetére
Na szerencsere csak a lampat es a sarvedot tarto konzol hajlott meg, nem tort el semmi, helyre raktam, mostmar jo.
-
veterán
válasz sugarforce #63340 üzenetére
Miért nincs igazam?
Neked automatád van? -
Biqci
aktív tag
válasz rothfb #63337 üzenetére
Ööö, hogy én is drámaian fogalmazzak, ez hülyeség. Nekem automata Accord van, de nem azért, mert komoly gondok vannak velem, hanem mert ezt dobta az élet. Amikor 2 évvel ezelőtt vettem a kocsit, kb. akkor kezdődött az idegbaj itt németben a dízel autókkal. Ami normális benzines volt, gyakorlatilag rögtön elkelt. A keresés kezdetén kizártam a dízel és automata autókat. De mivel kellett az autó (mert a meglévő motorhibás lett és melóba menni pedig célszerű), és elémkerült az Accord, nem tétováztam. És nem bántam meg. Tudom, hogy jó a kézi váltó, a lányomnak Jazz van, szuper. De ez a sarkos megfogalmazás, hogy meggyalázza...
"For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
BlacKSouL
addikt
Én úgy fogalmaznék, hogy a Honda i-shiftje, és az opel corsa easytronicja az autótörténet legrosszabb váltói. A többi automatát ne bántsuk, aki vezetett már az említettek közül egyet is, az tudja.
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
veterán
válasz Aladdin #63347 üzenetére
Na most az én "hülyeségemre" mondtál egy még nagyobbat. Tehát az Accord az Accord kasztnival automatának való... Ekkora baromságot. Az én kijelentésem se volt tökéletes, de Te megfejelted és tovább fejlesztetted. És mindezt egy Hondával kapcsolatban.
Egy esetben fogok automata váltós bármilyen autót, de főleg Hondát venni, ha már tényleg vén f@sz leszek és kényelmesebb lesz csak a gázpedált nyomkodni ahelyett, hogy élvezném a vezetést. Addig, ha egy mód van rá, maradok a kézi váltónál.[ Szerkesztve ]
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest