Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • >>>W!nman*

    tag

    válasz zolynet #31663 üzenetére

    Épp akartam érdeklődni jó lakatosról... A hátsó ívek cserélve voltak, de ordenáré módon és gittharcos ott a kocsim... És csúnyul egyfolytában a víz miatti rozsdafolyások következtében.

    Ma lekaptam az oldalsó szoknyákat... Mindenképp ajánlom minden 6. genesnek, h néha ezt tegye meg, mert az első kerék mögött komoly berakódások tudnak lenni -erről most nem raktam fel képet(~1-2hete viszont igen).
    (Annak a fényezőnek a kezét letörném, aki fújta a kocsimat, még ha esetleg tényleg német is volt... Az oldalsó szoknyák, a küszöb, hátsó ülés széle a műbőrön, az ajtók belső kárpitja is tartalmaz(ott) szürke pöttyöket...)

    A szétszerelés kapcsán örülök, h nem lepett meg komolyabb rozsdával sehol sem. Viszont pár helyen felszíni rozsda van, ami abszolút nem vészes, de hosszútávon törődést igényel... Pl. hátul, a hátsó kerék táján elég gyengének érzem a típust, mivel nagyon sok helyen felszíni rozsda van.

    Gumi- és műanyagápolóztam az összes ajtón a kédereket, illetve már sokszor feltűnt, h az üveg melletti zárógumi sajna nem sokat ér jelen állapotában. Sejtésem szerint teli van porral és emiatt engedi be a vizet... Ezt elkezdtem kitakarítani(mosás után vizes volt a gumi, így könnyebb volt), nagyon sok dzsuva kijött, de ezt tisztességesen csak kiszereléssel lehetne... (Az üvegnek nekinyomott csavarhúzótól ne ijedjen meg senki, csak a kép készültekor volt így... (nincs 3. kezem...:)))
    Nyáron tervezek üregvédőzést, így ajtókba is belesek/kimosom őket... Remélem ott se lesz csúnya meglepetés...

    Üreg- és alvázvédelmet szoktatok csináltatni 6. genesek?

    KÉPEK:
    01
    02
    03
    04
    05
    06
    07
    08
    09
    10

    Más:
    Jó futóművest tudtok Budapesten? Aki után mondjuk nem kell átrakni a kormányt, meg hasonlók... :))

Új hozzászólás Aktív témák