Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Khaal

    őstag

    válasz Nikitaa7 #9934 üzenetére

    Mielőtt elkezdenél bevásárolni mindenképp érdemes meghallgatni valahol egy ilyen cuccot, ha máshogy nem megy kibérelni egy napra, szerte az országban találni cégeket akik hangosítással és hangrendszer bérbeadással foglalkoznak.

    Otthoni zenehallgatásra szerintem mondjuk nem érdemes ilyen cuccokat venni, de ha havi szinten házibuli van, vagy csak egyszerűen diszkót szeretnél otthonra akkor már érdemes beruházni, mert egy party hevében könnyen gallyra lehet vágni a finomabb cuccokat, akármennyire is úgy tervezi, hogy odafigyel az ember. Nekem két magashangszóróm és 30 ezer forintom bánta az egyik házibulit, utána döntöttünk hogy veszünk külön erre a célra valami olcsó cuccot.

    Ha megvan az elhatározás akkor ahogy Oibacsi írta nem árt beszerezni egy normálisabb usb-s hangkártyát, mert az átlag laptopba integrált cuccok elég gyengék. Kell még egy erősítő is és persze a 2 hangfal meg az összekötő kábelek. Szerintem minimum 12 colos legyen a mélyhangszóró (mi egy 10 colos mélyekkel szerelt, olcsó hangfalpárt vettünk és sajnos elég gyenge a basszusuk).
    A megadott pénzkeretből ki lehet hozni egy olyan rendszert ami már szabadtéren is elég rendesen tud dübörögni.
    Ebben a kategóriában a wattok alapján lehet körülbelül tájékozódni, a te céljaidra egy 2 x 400 watt teljesítményű rendszer már elég lesz szerintem.

    Vannak beépített erősítős "aktív" hangfalak is, azokkal a legegyszerűbb megoldani a dolgot, csak egy összekötő kábel kell semmi más. Típusokat nem tudok ajánlani, annyira nem vagyok képben, max annyit tudok mondani hogy Sal PA1020CP -t ne vegyél, az szabadtérre nagyon gyenge, ezt sajnos megtapasztaltam.

Új hozzászólás Aktív témák