Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Downsampling

    senior tag

    válasz Morris #83718 üzenetére

    Elnézést, nem állt szándékomban ócsárolni! Bocsánat! :R
    Az AEG-eket az árán kívűl indokolja bármi?
    Sztereó vonalon kéne keresgélned, s ahogy itt más is írta, nem baj, használt cuccot is nézel: jobbat kaphatsz ugyanannyi pénzért!
    Ha mindenképpen szeretnél szubládát, annak a csatlakoztatása is megoldható több módon. De sok erősítőnek van olyan kiemenete, amire mehet a szub.
    Amúgy tényleg kérdezem, miért szeretnél szubot? Illetve miért AVR-eket néztél? Azért, mert azoknak van szubkimenete? Más ok nincs?
    Én használtam Tannoy Sensys 2 álló hangfalakat (mellesleg eladók - csak itt nem hirdetem a PH-n) egy kisebb szubládával (amire szintúgy nincs szükségem), filmeknél, Forma-1 belső kamerás felvételeknél jól hozta a mozis élményt (effekteket), de zenén a Tannoyok basszusa is megfelelő, mert bőven bemennek 40 Hz alá.
    Erősítőből legfeljebb az én korábbi kedvenceimet tudnám ajánlani, de ez szubjektív kérdés. Meg kéne fülelned, hogy neked mi tetszik. Igaz, ha még hangfalad sincs, úgy nehéz. És persze az az igazi, ha otthon, a te környezetedben tudod meghallgatni.
    Mondjuk én akár oda is adnám a Tannoyokat, kipróbálásra (már egy ideje csak a dobozaikban állnak), ha tetszik, majd kifizeted alapon, és akkor vihetsz haza kipróbálásra erősítőt (ez a könnyebb verzió). Habár fogalmam sincs, hogy laksz - de én Tolnában. Nem akarom őket favorizálni (lényegében semmiféle energiát nem fektettem bele az eladásukba), de biztosan nagyságrendekkel jobbak, mint az AEG.

Új hozzászólás Aktív témák