Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • andorra

    őstag

    válasz pepe1125 #58629 üzenetére

    ....már 3 évesen mértem apu műszerével. Valahol itt kezdődött el a történet. Azóta a zene, a hang, és ezáltal az erősítők világa érdekelt / érdekel a legjobban.
    Nálunk nem volt elektromosság, gyertyát és petróleum lámpákat használtunk. A Volt-ról mindig aszt hittem, hogy múlt idő, fogalmam sincs mi van egy erősítőben. Miután ilyen mostoha körülmények között nőttem fel, mindenféle rendszereket meghallgattam és magam rendszereit folyamatosan fejlesztgettem. Mindig a fülemet használtam és ennek alapján törekedtem az egyre jobbra, a saját, fejlődő ízlésem szerint. Azután jártam nagyon profi elektromérnököknél is, de legtöbb esetben nagyon nem tetszett az, amit náluk hallottam, pedig ők nagyon nagyra tartották a nagy múszaki tudással épített hifi eszközeiket. Viszont találkoztam egy vegyészmérnökkel és megdöbbentem azon, hogy milyen csodálatosan szóló rendszert hozott össze. (Nem lombikokban.)
    Szóval nagyobb szerénységet javasolnék és óvatosabb fogalmazást. Nem erre a mondatra, hanem az összes hozzászólásodra vonatkozóan. Az emberek többsége nagyon tájékozatlan, ez a hifi területén még inkább igaz. A többségükkel könnyű elhitetni, hogy a hifihez a hozzáértést az elektronikai szaktudás jelképezi. Mi nem tartozunk ezek közé, vagyis a te igazi tereped máshol van..

Új hozzászólás Aktív témák