Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Roach

    csendes tag

    Szervusztok!

    Segítséget szeretnék kérni hangfal választás téren. Elősztori: Van egy csöves erősítőm amivel eddig clarus rhea front sugárzókat használtam, de azoktól megváltam mert nevetségesen alacsony teljesítményen használtam őket általában. Szeretnék olyan hangfalat ami nagyon széles skálán szépen dolgozik és nincs gyakorlatom ezen a téren, a clarus hangfalon kívűl nem volt még komolyabb hangcuccom. Ehhez még jön, h nem szeretnék nagyon sokat költeni rá persze minden relatív, de lényeg nincs 100+k forintom most hangfalra.

    Már nézelődtem és nekem nagyon megtetszettek adataik alapján a külömböző használt depókon(akár itt is) fellelhető olyan 20-25éve gyártott, ám jó állapotban lévő esetleg újraperemezett audiofil hangfalak névszerint quadral és canton amiből találtam olyan kisebb teljesítményű darabokat ami talán szépen szólna nekem akár "halkan" is. A retro dolgok is bejönnek, de a kérdés ugye tényleg tud egy olyan 25éves hangfal a rajta feltüntetett 28hz-35khz-es teljes tartományban szólni? Zenehallgatás és mozizás, némi játék is lenne a terv és nem tudom egyáltalán érdemes-e elmenni mondjuk kipróbálni egyet, nem tudom esetleg milyen hibák jöhetnek ki rajta stb. Tehát érdemes ilyen hangfalakban gondolkodni?

    Ajánlatot is elfogadok, ha esetleg van olyan cucc amire érdemes vadászni használtan az én elvárásaimat szem előtt tartva, tehát "feleslegesen" nagy freq tartomány és halkan is szépen szól. Előre is köszi,

    üdv Roach

    [ Szerkesztve ]

    "Wake me up when its all over, When I'm wiser and I'm older."

Új hozzászólás Aktív témák