Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bajnokpityu

    félisten

    Nah,megtörtént a találkozás Tonyo csövesével.
    Összegezve:elkenték a rotelt. nem kicsit,nagyon. Rossz volt hallgatni Tonyoé után.

    A legjobb hangfalas hangot, amit valaha hallottam, pont a saját szobámban volt szerencsém hallani. Ezért nagy köszönet Tonyonak.

    Részletesebben: ez az erősitő folyik, áramlik. Míg a roti ismer 20-40... %os dinamikaszintet, és ugrál közöttük, a hta áramlik. Lágy, nyugis, élethű, de mégis dinamikus. Hegedűnek fa hangja van, bőgőnek a húrjai a fal oldalán, stb... Mindig. olyan, amilyen a zene. Megdöbbentő, ezt próbáljátok ki.

    A feltevések, hogy átalakítja a zenét, az igaz, az is,hogy ken, az is, hogy idővel sok. Este 10től ma délig hallgattuk, 4 órányi alvással, mihez tartás végett. Az is, hogy kevéssé bünteti az oda nem illő kábeleket, forrást,stb.

    Valamiért nagyon hárklis a CAt7re, a szar a megfelelő jellemzés. Egyébként annyira megfertőzta a CAt7et,h most már rotellel sem birom hallgatni :)
    Egy dolog van, amiben jobb tudott maradni a roti, a tér. Rotellel majdnem mindegy hol ülök a kanapén, de ha középen, akkor a plafon alatt 50cm-el van a színpad, magasan, szélesen, körbe ölelően. És jó forrást hallgatva leválik a hangfalról a zene. A HTA visszafogottabb ebben a dologban, általában a szinpad a két hangfal között marad.

    De még egyszer kiemelem az első mondatot: egy napon nem lehet őket említeni.

    Aztán, Tonyo javítsd ki, ha valamiben nem értettél egyet, lehet, hogy az éhségtől már félre beszélek. Meg a másnaposságtól :)

    [ Szerkesztve ]

    eladók: Hifiman HE560V3, Topping DX3PRO+ DX7PRO

Új hozzászólás Aktív témák