Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bajnokpityu

    félisten

    sziasztok.

    nekem egy pár wharfedale valdus 400asom van,egy közepes denon stereoval.(sok éves,anno nem hallgattam semmi finom zenét,igy nem éreztem hibáit annyira hangsúlyosnak,ezért most ne teccék megkövezni.)
    tudom jól,hogy nagyon agressziv ezeknek a hangja,ezért is került a denon eléje,mert az meg egy fokkal finomabb,és hátha.
    komplett rendszert kellene vennem,ha a mai izlésemnek megfelelő hangminőséget szeretnék,de ez most motor,lakás,kocsi vásárlások környékén esélytelen.hallgattam az elmúlt 6-7 évben jópár szettet,volna fülem drága szettre is,de nem tehetem.

    most csak annyira futja,hogy a denon mellé vegyek valami elviselhető hangú házimozierősitőt.valdusok maradnak,egy genius fadobozos tolja a hátsókat,centert,olyan megfontolásból,hogy ujabb kompromisszumos hangfalat nem akarok,inkább várok.

    tehát a modern házimozierősitők közül mely márkák,tipusok azok,amik nem bántanák jobban a fülemet,mint a régi denon.tudom,finomságok továbbra sem lesznek,de legalább ne akarjak inkább csendet.

    egyik boltban érdekes ötletet kaptam,mégpedig,hogy a sivitós magasakat el tudná tompitani az x márkájú digit kábel.hátnemtom.felvetettem pár gondolatot,véleményeket várok.hülyézni lécci ne tessék,tudom jól,hogy a hifitől mérföldekre kérdezek,de jobb helyet nem találtam.

    eladók: Hifiman HE560V3, Topping DX3PRO+ DX7PRO

Új hozzászólás Aktív témák