Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dißnäëß

    veterán

    válasz migabi24 #111787 üzenetére

    Nem mondom, hogy annál a Yamaha-nál nincs jobb a bolygón :D , de a leglátványosabb változást hangszóró hozná ez esetben is. És ezzel nem azt mondom, hogy az erősítő csere nem, mert DE. Egyetértek. De a hangfalak cseréje ez esetben még több deltával kecsegtet, a jó irányba. Aztán erősítő. (Ez csak egy meglátás részemről).

    Ne nyírjuk egymást. Egy dolog a komment, kis csipkelődés (ami beleférhet kategória szvsz), az erre adott reakció viszont már nem róla, hanem Rólad árulkodik (most minőség nélkül és ez mindenkire érvényes). Úgy senki sem tehet sztem megjegyzést egy neki nem tetsző kommentre, hogy minimum ugyanazon a szinten reagálja le, ha nem alatta. Van az az általános mondás, hogy ne menjünk le a hülyék szintjére, mert legyőznek a rutinjukkal. :D Persze ezt nehéz, én sem vagyok szent.. (vállalom, na bumm, de azért törekedni lehet a jóra).

    Ha ismernéd denesdr-t élőben (tudom, nem akarod), nagyon gyorsan törölnéd amit írtál szar életről stb. Egy végtelenül barátságos, szolíd, tisztelettudó embernek ismertem meg, viszont a bullshit neki is csípi a szemét.

    Van az a rangsor, amit sokan vitatnak, mi mi jön prioritásban mi után egy láncban, ha cseréljük, változtatjuk.. és mekkora kihatása van a változtatásnak az élményre. Az erősítőcsere által indukált változás eltörpül a 1. szobához 2. hangsugárzókhoz képest. És ez relatív dolog, tehát nem nem-hallható, mert nagyon is hallható, csak nem annyira, mint első kettő cseréje (vagy szoba esetén cserével ér fel annak akusztikai kezelése is).

    Peace. :R

    POKE 16017,44 ..... SYS 2077

Új hozzászólás Aktív témák