Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • liszi70

    nagyúr

    válasz avl #106978 üzenetére

    "Squeezebox Touch-ot hasznalok.... hasonlo, nem draga mai cucc mi lenne ? ami ezt tudja....(tudna stream-elni, netradio, nem kell külön eszköz a kezelesehez, mert erintökijelzös + sajat hagyomanyos tavja van).....nem sürgös, mert tökeletesen müködik - de gondolom nem örökke... hangminösege tökeletesen megfelel"

    Ha esetleg a "nem örökké" bekövetkezne, vagyis bedöglene, akkor javaslok használtan egy Squeezebox Touch-ot. :D
    De komolyan, amikor pár éve lejátszót kerestem a volumio-s mini pc helyett, nekem is hasonló elvárásaim voltak. Stream, netrádió, hatalmas kijelző, hagyományos táv, számomra megfelelő hangminőség. Ennek megfelelően egy Squeezebox Classic-ot vettem használtan (már akkor sem lehetett kapni újban), azóta is azt használom. (Számomra majdnem tökéletes, egy dolog hiányzik, az usb aljzat, hogy egy hdd-t is rá tudjak csatlakoztatni. Mert csak hálózatos lejátszást tud a drágám. A tiéden van usb is.)
    Ilyen szolgáltatásokat csak jóval drágábban tudtam volna megvenni, ha egyáltalán. Körülnéztem, de saját értékrendem szerint ár-érték arányban verhetetlennek tartottam. Nem hiszem, hogy manapság változott a helyzet, ma is ezt venném. (Vagy a Touch-ot.)

    Szóval én a helyedben megnyugodnék abban ami van, és inkább zenét hallgatnék. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák