Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rocket

    nagyúr

    válasz NyxNyxNyx #82571 üzenetére

    Sokkal tobb potencial van a jatekban, Redditen sok jo otlet szuletett mar, de mivel reszvenytarsasag a Blizzard aminek a mottoja a "minnel kevesebb eroforrasbol a legtobb profitot megtermelni" , nem lesz erdemi valtozas, csak ilyen gumi csontok mint a BG. (ami egyelore bejott, mert visszatertek a korabban nagyobb nevu HS streamerek)

    Mar most termeli a profitot a BG, jelenleg csak preorder melle jar access, plusz november 12-tol a kovetkezo xpac megjeleneseig aki elorendelte 3 hosbol valaszthat az alap 2 helyett (utana mindenki aki 20 packot kinyit a kovetkezo xpacbol 3-bol valaszthat), ez nem nagy titok mivel fog jarni, akcioba lep hos valasztasnal a Blizzard F2P vs P2W "random" ;]

    Kicsit ilyen arukapcsolasos tortenet, aki ladder kozelebe se megy is be kell fektessen kb. 1000 goldot (varhatoan lesznek ingyen packok), ha a kesobbiekben egyenlo felteteleket akar kezdesnek, legalabbis ami a hosok valasztasi lehetosegenek szamat illeti.
    Kesobbiekben biztos megoldjak, hogy fizetos legyen valamilyen formaban.

    Az meg majd kiderul, hogy kepesek lesznek-e surun es normalisan balancolni, vagy itt is majd hetekig honapig kell varni mire tortenik valami a broken kartyakkal.

    [ Szerkesztve ]

    "A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

Új hozzászólás Aktív témák