Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Chronos85

    tag

    válasz grizlisandor #81437 üzenetére

    Nálam rendszeresen megy meló közben a twitch, van hogy utána is, ez úgy heti 50-60 óra biztos van. Nem szoktam olvasni, írkálni és nem is nézem egyfolytában, többnyire csak hallgatom. Akkor ez most viewbotolás? :F
    Lehet nekem is kellene spamelnem vmi f@szságot, mert ma se kaptam classicot, tegnap délután folyamán viszont már megjött a RoS booster.

    Rogert én se értem, nekem is úgy rémlik h eltíltották...

    Viszont az is sokat elmond az utcsó 3 kieg legend nyitásomról, hogy ehhez mindössze 2 pala leget kellene legyártanom. A nem specifikusokból, zilliaxon kívül, a többi goldenben van meg. Mindezt úgy, hogy még a RoS boosterből semmit nem nyitottam. Nembaj nézzük a jó oldalát ha meta deck lesz legalább olcsón megúszom. :DDD
    Remélem egyszer Griftah is befér vhová mivel ezt is sikerült goldenben kinyitni. :C

    Jó volt vissza olvasni tomazin írására, hogy 4 hónapja ugyan így láttam az arénát, mint azt pár napja leírtam. Vagy, hogy sárkányos kieget vártam, helyette meg kaptuk ezt a reprint fiestát.
    Sőt még visszább közel 1 éve is mikor realizálódott bennem, hogy a bucket rendszert is csak beetetésnek szánták, mert soha nem lesznek a balance közelében sem. Igaz, hogy ez az 1 év alatt többször voltak 1-1,5 hónapos kihagyásaim, lehet nekem sem ártana átértékelnem a dolgot.

Új hozzászólás Aktív témák