Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kwzatz

    őstag

    válasz F-ECT$ #77744 üzenetére

    Ez így van, egyáltalán nem mindegy. Csak azt írtam, hogy most a bónusz paklival nem sok a különbség arányaiban. Ha valaki maximalizálni akarja a goldot, akkor érdemes a 40g-s küldetésekkel várni és rerollolni, amit 3-szor tehetsz meg. Én 50g-s küldetéseket nem rerollolok, főleg ha olyan, amit nekem könnyű megcsinálni (pl. olyan class, amit játszok) az adott pillanatban, kivételt jelent, ha rühellem az adott questet, vagy sokáig tartana. (sokszor a 60g-s Tawern Brawl questet is lecserélem, ha hosszú és unalmas, de múltkor pl. az 1 manás 1/1 lényes rohadt gyors volt)

    Ha már ez a téma, akkor a másik dolog, amivel maximalizálni lehet a goldot, és szerintem sokan nem figyelnek rá, hogy a napi winjeid száma lehetőleg 3-nak az egész számú többszöröse legyen. Ezek a napi +10 goldok is jelenthetnek 1000+ goldot egy évben, ha odafigyel rá az ember, és mindig feltornázza azt a 2, 5, 8 stb. napi wint eggyel.

    Ettől még néha meghagyom a 40g-s questet (pl. ha kombóban egyszerű egy másikkal, vagy lehetetlen nem megcsinálni - win any games), valójában ha sokat tolod, korrekt mennyiségű goldot kapsz már csak a winek miatt is.

Új hozzászólás Aktív témák