Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • micafighter

    nagyúr

    válasz rocket #65120 üzenetére

    Én részemről kb 200k-t tettem a HSbe hogy a 2 év lemaradásomat rövid úton behozzam, így a TGT és GVG kiegeket leszámítva van egy nagyjából teljesnek mondható gyűjteményem egy pár craftolt golden lappal is (min 3 legó ebből).

    Viszont az évi 3 kártyás kieg meg a csökkenő színvonal miatt igy is gondolkoztam már hogy átértékelem a továbbiakban mennyit vagyok hajlandó költeni a játékra, az áremelés (0 plusz kontent mellett) viszont segített ezt is rövid uton eldönteni. Most bármilyen decket össze tudok rakni még, de ahogy jön az új kieg egy csomó lapom megy wildra, én tőlem több pénzt nem látnak amíg nem javítanak a termékükön. Rengeteg apró dologgal lehetne ezen javítani ami nem is lenne olyan bonyolult, lévén digitális az egész mindenük, és más játékokban benne is vannak ilyen dolgok, ezzel szemben HSben 3 évet könyörögtünk +9 deckslotért. Nekem mindebből az jön le hogy a többi kártyajáték jobban/többre nézi a játékosait.

    Részemről nem hagyom abba a HSt, de ezentúl átmegyek F2Pbe, amire hosszú távon szerintem a wild a legjobb, mert nem érinti közel sem annyira ha kijön egy új kieg, mint a standardot. Összerakok wildra fun deckeket és kész, amennyi F2Pböl telik, a rank grind nálam eddig se játszott, ha ilyen marad a játék meg a meta akkor ez után se fog :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák