Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fogtunder

    nagyúr

    válasz vendingo #64766 üzenetére

    alapvetően igen, van olyan opció a craftingnál, hogy mass disenchant, ez mindent betör, amiből több van, mint amit tundál egy pakliban használni.

    ennek a használata ugyanakkor mégsem ajánlott, ha a legtöbb értéket akarod kinyerni a lapjaidból, mivel nerfeknél teljes áron törthető minden lap, lásd most a small time buckaneer. ha ész nélkül nyomogatod a gombot, akkor jelentős mennyiségű dustot bukhatsz el hosszú távon. én ha kraftolni kell, akkor manuálisan szoktam betörni lapokat addig, amíg össze nem jön a kívánt mennyiségű dust. nyilván ehhez el kell tudni dönteni, hogy melyik lap esélyes hosszú távon nerfre és melyik nem és tud tévedni az ember, de az elv az, hogy ha éppen nem kell a dust, akkor érdemesebb kártyában tartani.

    az elején, mikor hiányos a lapkészleted, akkor érdemes lehet törni a lapokat.

    most ha össze tudsz rakni annyi dustot, akkor érdemes legyártani ragnarost és sylvanast, mert legrosszabb esetben a tavaszi rotációnál visszakapod a dustot belőlük és wildon meglesznek a lapok, de ha utána még betöröd őket, akkor az újabb 800 dust, összesen 4000. illetve ha nincs meg, akkor két azure drake-et is.

    I hate morning people. And mornings. And People.

Új hozzászólás Aktív témák