Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    válasz sagem #64568 üzenetére

    Ahogy kijött a preorder neki is vágtam a monitornak az 50 dolcsit... :D Így joggal "ugathatok" ha nem jó irányba halad a játék és kevés a balance. :D F2P szemszögből akik 1 fillért nem tesznek hozzá ahhoz, hogy a játék fennmaradjon, de elvárások vannak ugyan azt viccesebb hallani. :)

    Nyilván megértem, hogy valakinek ez csak 1 budira / telóra való játék. Akkor én sem költenék rá ennyit, de mivel engem a gyűjtögetős dolgok (pl. CS-ben skinek) érdekelnek ezért tökéletes választás a HS. Rengeteg kis szir-szart lehet gyűjteni a lapokon kívül is.

    Viccet félretéve, szerintem a legtöbb valóban elhivatott HS játékos, pláne akik már költöttek befizetnek a preorderre. Mert jobb ajánlat, mint a későbbi vásárlás és így legalább kapsz valami egyedit, amit a többiek nem. És ugyan lehet ezt Pay to winnek nevezni, de ha nem lennének olyan játékosok, mint pl. én , akik nem annyira sajnálják rá a pénzt, akkor a többiek sem játszanának. Nyilván a Blizzard sem szeretet szolgálat és ha nem jön akkora bevétel akkor nem fogják prioritásként kezelni a problémákat. Nyilván az OverWatch esetében nem engedhetik meg maguknak a Dev-ek, hogy 60 euró befizetése mellett valaki instant fos játékélményt kapjon. Itt könnyebben elengedik magukat (sajnos), mert jogosan mondhatják, hogy 1 fillért nem fizettél, akkor mi a baj ? Nem vesztettél semmit.

    [ Szerkesztve ]

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák