Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ígyvanferi

    addikt

    válasz F-ECT$ #62433 üzenetére

    Ja. Mostanában belenéztem néha a grinninggoat streambe (a heartharenas srácok, ha jól tudom). ADWCTA-nak 7,2 az átlaga, amikor közösen játszanak Merps-szel, akkor is csak 7,5. Hát, idézőjelben csak.
    Szóval amikor azt mondjuk valakinek, hogy próbáljon meg 7-es átlagot elérni, mert akkor lesz önfenntartó az aréna, nem árt hozzátenni, hogy sikerülni úgysem fog. :)

    Fú, amikor összerak az ember egy 30 warlock lapos decket, amiben a 3 manás a legnagyobb, hogy gyorsan meglegyen a játssz ki 50 warlock kártyát quest (20 perccel éjfél előtt, amikor tele a questlog), bemegy wild casualra, és kétszer egymás után ugyanazt a standard renomage paklival játszót kapja, aki ráadásul minden kört végigvár... Na ilyenkor még én is elveszítem kicsit a türelmem.
    Először nem concede-eltem, gondoltam ez még belefér, ráadásul nyugodtan pakolhattam a lapokat, nem fenyegetett a veszély, hogy megöl hamar. Másodjára meg azért nem, mert korábban úgy működött a dolog, hogy ha éjfél előtt kezdek egy meccset, ami ugyan utána ér véget, de közben összejön a quest, akkor kapok még újat. Itt már csak 18 lapot kellett kijátszanom, szóval meglehetett (meg is lett). De persze nem kaptam új questet, ezek szerint ez már nincs így.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák