Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fogtunder

    nagyúr

    válasz h3lios #55069 üzenetére

    a HS-sel se játszanának ennyien, ha nem lenne kazuárra véve a figura. egyrészt megszólítja a WoW korábbi közönségét, de ettől még simán lehetett volna bukta, de ezen kívül a mobil játékosokat (ha nem lenne telefonon, már lehet nem játszanék) és azokat is, akiknek nincs elég ideje/pénze/kedve elmélyedni mondjuk egy magciben.

    a CCG dömping akkor indult el amúgy, mikor a Magic szabadalmai lejártak, jött volna e nélkül is, a Blizzard nagyon jó időben tolta ki, és ők tudtak az első nagy siker lenni. mivel miattuk mindenki f2p modellben csinálja az ilyen játékokat, és ez rohadt sok idő befeketetést igényel, nehéz elcsábítani a meglévő játékos bázist, hacsak nem szignifikánsan jobb valami. játszogattam az Elder scrolls-zal, és egyébként tetszik, de nem ülök annyit a gép előtt egyhuzamban, hogy tudjak benne haladni. amúgy a különbségek a HS-hez képest nagyon pozitívak, pl. a prophecy rendszer, hogy 5HP-nként húzol egy extra lapot, a shadow lane, de azért látszik, hogy nagyon a béta elején vagyunk még.

    Gwentet meg konkrétan soha nem játszottam, de talán az lehet majd egy újabb esélyes a második helyre. én amúgy a Duelystben is nagyon bíztam, de ott is bemuttatak minden húzást a készítők a "hogyan ne balanszolj" kézikönyvből, aztán a béta vége előtt 6 hónappal konkrétan becsiscskultak és inkább kiadtak egy másik játékot.

    I hate morning people. And mornings. And People.

Új hozzászólás Aktív témák