Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • micafighter

    nagyúr

    válasz h3lios #52963 üzenetére

    A leírásod alapján 2 észrevételt/tanácsot tudok mondani:

    1) mulliganre nagyobb hangsúlyt kéne fektetned. "Mindig ott a kezébe a válasz pl truesilver" ez lehet első ránézésre szerencse, de ha jól mulliganelsz a szerencse a te oldaladon van. Itt számolgattuk már mennyi esélyed van felhúzni az adott lapot hard mulliganel, ráadásul flamewaker válaszra még húzol plusz lapot mert leghamarabb T2-ben jön, de méginkább T3+coin+arcane missiles, addig meg 60%+ esélyed van felhúzni a lapot hard mulligannel. Szerintem sok ilyen eset amire azt mondod hogy szerencse, pusztán az enemy jó mulligenjének köszönhető.

    2) használj decktrackert vagy track-o-botot, és próbálj napi 5-6 meccset lenyomni minimum ugyanazzal a paklival. Rank 15ig egy win streakkel le lehet menni pillanatok alatt, ugyhogy veszteni valód nem sok van. Azért lenne jó ha többet játszanál mert akkor látnád hogy hosszú távon a szerencse tényleg forgandó, hosszú távon (100+ meccs) kiegyenlitödik. Az a baj hogy ha napi 1-2 meccset játszol akkor felhúzod magad, és nem emlékszel hogy 10 meccsel ezelőtt meg neked volt olyan mázlid, mert azt már egy hete játszottad.

    HSben a szerencse csak akkor faktor ha keveset(napi 2-3) játszik az ember. Napi 5-10 meccsnél már nem fogod úgy érezni hogy nagy a szerencse faktor.

    Decktracker meg azért jó mert vissza tudod nézni a meccseidet. Bárkit kérdezz itt meg, szerintem azok is hibáznak rendszeresen akik rendszeresen elérik a legendet, tehát azt nem tudom elhinni neked se és másnak se ha azt mondja hogy tökéletesen játszik. Én is sokszor már ahogy kitettem eszembe jutott hogy misseltem 2 sebzést, ezt lehet ezt volna jobban is, stb. És sokszor 1 sebzésen múlik a party.

    Aki ugy gondolja tökéletesen játszik, az egyszerűen csak nem vette észre hol hibázott.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák