Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KaraDani

    addikt

    válasz F-ECT$ #49993 üzenetére

    Nemtom a blizznél valami nincs rendben. Kezd olyan érzésem lenni ilyen téren, hogy egy röhögjünk jól játékot akarnak csinálni csak és a kompetitiv mivolták leszarják. Ez a C'thun a következő példája a tökéletesen rossz lap dizájnnak, amilyen lapnak sosem szabadna léteznie a HS-ben. Előző kiegben ott volt ilyennek a reno, úgylátszik most ez a jópofa, hog dobjunk be lapokat amik interakció és ész nélkül meccset tudnak nyerni, csak húzd fel.
    Én mondjuk továbbra sem hiszem, hogy c'thun deckkek T1 ek lesznek, szerintem kimegy a kezdeti próbálgatási láz és remélhetőleg gyorsul a meta annyit hogy ne legyenek erősek a sok vanilla lappal. Személyszerint inkább játszok faceshaman meg facehutner ellen, mint ezek ellen a vackok ellen.
    Amúgy most sem érzem túl erősnek őket szerencsére, a linkelt legend 1 dragonpriesttel mentem tegnap párat, a cthun warriorokat kivétel nélkül vertem, hosszú gameben is, aggroshamannal is jól haladtam.
    Ha meg nem lesz igazam és eluralkodnak a cthun deckkek akkor max váltok full time faeriára, itt meg csak vegetálok amig lesz valami változás.

Új hozzászólás Aktív témák