Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fogtunder

    nagyúr

    válasz zkas90 #39156 üzenetére

    nem lehet tudni, hogy mi alapján van a matchmaking, de ilyeneket nem feltétlenül vesz figyelembe, nem nagyon érdemes azzal számolni, hogy veled egy szinten levő emberekkel rak össze.

    most f2p játékosnak kezdeni most nagyon nem könnyű, így 4 kiegészítő után. az a kérdés, mit akarsz játszani, ha csak egy pakli kell, akkor még aránylag olcsón meg is lehet úszni. első sorban classic packokat kell venni, a komplett naxxramast, és utána a többi, pont a napokban volt erről szó. pénzbe annyiba kerül, amit szánsz rá, ha nem akarsz grindolni, de az aktuális paklikkal játszanál, akkor simán bele lehet küldeni egy százast is.

    ha nincs rá pénz, akkor viszont az első pár hónap eléggé kínszenvedés. vagy azt csinálod, hogy megpróbálsz összerakni egy paklit és minden mást betörsz, amit nyitsz. ezzel lesz egy paklid aránylag hamar, viszont valószínűleg már addigra elvonul felette a meta, mire összekraftolod, szóval ez nem ajánlott. ha nem töröd be a lapokat, akkor nagyon lassan fog összejönni egy értelmes kollekció, mert kell ~200 classic pack, a komplett naxx, a BRM kb. fele, 70-80 GvG és mondjuk ugyanennyi TGT pack. ez egy közel nem teljes, de már használható készlet, plusz a hulladékokból le tudod gyártani azt a pár legendet, amit valóban fogsz és lehet használni.

    I hate morning people. And mornings. And People.

Új hozzászólás Aktív témák