Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zkas90

    senior tag

    Nah próbálkoztam ezzel a játékkal jó pár órát.
    Összegyűjtögettem az összes herohoz azokat a kártyákat amiket odaad alapból ~lvl 10-ig.

    Próbáltam napi questezni ami az elején jól is ment. Olyan ellenfeleket kaptam amilyen én is voltam, alap lapokkal rendelkezőeket. Rendre el is vertem őket.
    Viszont a 3. zsinórban történő győzelem óta olyan ellenfeleket kapok akik ellen nincs esély. Egyszerűen még ha jó is a lapjárásom, olyan lapjaik vannak amikkel lehetetlen versenyezni. Konkrét Dragon Priest deck is jött ellenem már (ezt a paklit a csonti gamingen láttam, onnan tudom).
    Hogy rakhat össze a rendszer ilyenekkel engem? Mit keresnek az ilyen paklikkal rendelkezők a full kezdő béna szinten? Esetleg casualban nem is nézi a szinteket csak random összedobálgat?

    A megoldás az arénázás lenne. Ahhoz viszont nincs elég goldom már (egyszer arénáztam 3 győzelem 3 vereség, illetve vettem kártyát is sajnos a hülye fejemmel).

    Jól látom hogy innen már nincs visszaút és csak pénz beleinvesztálásával tudok tovább lépni?
    Gondolom venni kellene pár aréna belépőt és megpróbálni 5-7 győzelmeket összehozni (belezőgép arénás videóit, hogy mit érdemes pickelni végignéztem már azóta).

    Ez még okés is. 2-3 ezer forintot megér a dolog. Aztán néztem hogy van itt nekünk két adventure amivel kártyákhoz juthatok. Naxxramas és Blackrock mountain. Ezek is rengeteg aranyba kerülnek és forintért megvásárolni sem olcsó. Persze gondolom sok sok arénázással, meg ha már van egy normálisabb pakli akkor viszonylag gyorsan ki lehet farmolni azt a 2x3500 aranyat.

    Tényleg ilyen nehéz/pénzigényes kezdőként elindulni vagy én csinálom full szarul?
    Mennyi pénzt kellene beleinvesztálnom (tudom ezt nehéz megítélni), hogy normálisan el lehessen indulni?
    Azért kérdezem ezt, mert van egy összeg ami még okés, de fölötte inkább nem folytatom a játékot.
    Egyébiránt nagyon tetszik a játék és borzasztó azt is látni így full tök butaként, hogy casualban a jó lapokkal játszó ellenfelek milyen butaságokat csinálnak és mégis porba aláznak, mert a végén kihúzzák a fasza lapokat.

Új hozzászólás Aktív témák