Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DaveNo1

    veterán

    válasz pachito #24929 üzenetére

    LOL, a gondok akkor ott kezdődnek, hogy azt hiszed, hogy skill = copy paste egy drága paklit, meg ismerni a saját classt. Nem. A skill ott kezdődik, hogy:

    1. mindig tudd mi a megfelelő kezdő kéz az adott ellenfél ellen.
    2. mindig számításba vegyed, hogy mit léphet az ellenfeled, annak mi a megfelelő counterje, illetve olyan döntést hozzál, amire az ellenfél a legnehezebben tudjon megoldást találni
    3. akár 2-3 körre előre sakkszerűen lejátsszad a lépéseket úgy, hogy abból a végén te gyere ki jól
    4. mindig a maximális mana curvet kihasználva játsszál

    és még sok-sok pontban tudnám sorolni.

    Jó példa erre, hogy tegnap control palával úgy vertem el control papot, hogy lapelfogyásig ment a harc, és az összes drága legendemet a kezemben tartottam végig, mert tudtam, hogy ott van a mind control a kezében. Minek adjak neki egy tiriont, ha anélkül is győzhetek. A játékosok 99%-a gondolkodás nélkül nélkül ledobná a játék végén Tirion, mert milyen op lap az. Az ellenfél pap végül feladta, mert rájött, hogy nem fogom kijátszani a nagy lapjaimat, és a reakciós lapjaivel semmi értékeset nem tud csinálni.

    És ha szerinted az rendben van, hogy egy undertaker 1 manáért a 2. körben jó eséllyel akár már 3/4 is lehet (ismétlem, 1 mana 3/4!), következő körben meg egy 1 manás yeti, ha ellenfélnek a 30 lapos paklijából nem jön fel az a pár lap ami hatástalanítani tudná, akkor legyen így, de az emberek többsége nem így véli. (Még a Blizzard is elismerte szeptemberben, hogy ez a lap OP).

    [ Szerkesztve ]

    You are not prepared.

Új hozzászólás Aktív témák