Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DjDanee87

    addikt

    válasz Sirandrish #15507 üzenetére

    De amikor azt mondod hogy 1000 gold esetén egy AAA játék ára lenne a kieg akkor te a most játékban lévő lapok/paklik árával számolsz a golddal. Mármint a gold értékét úgy állapítod meg, hogy mennyi lapot kapsz érte jelenleg. De Naxxos lapok ugye csak onnan lesznek megszerezhetőek, goldból egyáltalán nem. És nem lesz közük az alap kártyákhoz sem.

    Tehát a Blizz ELVILEG mondhatja azt, hogy nesztek itt van Naxx. Az egész mondjuk 4000 gold vagy 10 euró. Nem kell tartaniuk a jelenlegi lapok esetén kiszámolható €0.269/lap árat mivel ezek nem boosterből jönnek hanem teljesen más az unlockolásuk.

    Logikus valóban az lenne ha lenne vagy 1500 gold kb, viszont abból minimális bevételük lenne, mert a játékosok többsége ha még nem is, de megjelenésre összeszedné és nem látnának belőle extra euró bevételt, vagy nagyon keveset = nem érné meg nekik olyan áron adni. Így én sajnos valami olyasmire számítok, mint amit fentebb írtam. Hogy euróból nem sok, viszont goldból drága lesz.

    (#15508) Fr0z3n: Kb az ellenkezője. Azzal a deckkel van a legtöbb lehetőséged a játék során. Rengeteg döntés elé állít = sokkal nagyobb esély van rá, hogy nem jó döntést hozol meg. Kezdve az elején, hogy melyik lapokat tartod meg az ellenfél class alapján.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák