Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fogtunder

    nagyúr

    válasz penge111 #13549 üzenetére

    mana wyrmből én mindenképp kettőt raknék bele, egy első körös wyrm+coin+mirror image kombó elég kemény lépésekre kényszerítheti az ellenfelet, van egy 3/3-ad két taunt mögött. én novice engineer helyett loot hoardert futtatok, gyakran tud ütni egyet az elején, vagy trade-elni egy 3/2-vel. a mirror image szintén nagyon jól kombózik knife jugglerrel, a játék elején hero powerrel kiegészítve jó board sweep lehet zoo ellen.

    én még két ice lance-t raknék bele, a gadgetzan helyett még egy drake-et, sorcerer's apprentice szintén duplázva kellene szerintem. ha le tudsz rakni egy drake-et és túlél egy kört, utána apprentice + fireball + frost bolt + ice lance + ice lance arcba = 21 sebzés 6 manáért, de ha nem éli meg, akkor is 17. ha tudja ütni a hőst, akkor a water elemental gyakorlatilag egy frost bolt, és közben nagyon jó midrange minion, úgyhogy ebből is kettőt raknék bele.

    a flamestrike-nak szintén nem vagyok nagy híve arénán kívül, az első 5 körben akkor is halott kártya, ha van coinod, utána pedig már gyakoriak az olyan lények, amik nem halnak meg tőle egyből. egy handlock ellen kb. semmit nem ér, a zoo meg vagy bedarál 6 kör alatt, vagy amúgy is tiéd a board control és akkor a fireball többnyire jobb removal.

    I hate morning people. And mornings. And People.

Új hozzászólás Aktív témák