- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiky03
veterán
válasz Ed Parker #37756 üzenetére
De most már csak onnan. Vagyis csak oda töltök már le.
Viszont amik a laptopon futottak azok futnak még most is, amikor orrhon vagyok és megy a laptop is. De estére már kikapcsolom, meg hétvégékre is. Eddig akkor is ment a gép. Most csak a NAS megy non-stop.
Igaz ott meg valami beállítási hiba vagy nem tudom, hogy mi lehet, mert nem tölti úgy vissza a cuccokat mint a laptop tette.
Pl ha elindítok egy olyan filmet, aminél 1 seed és millió leech van, akkor nagy nehezen leszedi addig ahol a többik tartanak, majd felfelé alig tölti.
Ha ugyan ilyet szedtem a laptoppal, akkor fullon behozta a többieket, majd fullon nyomta is vissza nekik. Így pl a Feláldozhatók 2-ből vissza töltöttem vagy 200 gigát.Fura mert néha a NAS-on is megy a feltöltés 1 megával is.
Nah mindegy, azért jó, hogy emellett döntöttem.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest