- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProdyG
őstag
válasz powerup2 #165414 üzenetére
Köszi a felajánlást kíváncsi is lennék rá, de gondolkozom még mi legyen. Biztos jó az Anthem, régen is jókat hallottam a márkáról. Nincs vele tapasztalatom. Látom van egy kis Arcam vs Anthem ellentét a levegőben, nem akartam szítani ezt
@-KP-
"Vegyél egyet és ha nem tetszik, add el"
- régen nagyon nyomtam ezt, adtam-vettem mindent, sokszor pusztán kíváncsiságból. De most már más prioritások vannak. Plusz sokszor jöttem ki rosszul a dologból (tekintve főként a hibás Arcam-okat) és nagyon elment a kedvem ettől. De persze meggondolandó a dolog.@Tamoo
"150-200 körül nem sok semmi van, csak hasonló korú hasonlóan rizikós vasak"
- sajnos ez van, én is ezt látom, ha körülnézek. Persze az utolsó komolyabb bizniszeim óta eltelt kb 4-5 év, szóval nem csoda az nem kevés idő. Úgy tűnik, én még ottmaradtam agyban
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest