Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dicker

    őstag

    válasz userxy #81441 üzenetére

    Nálunk egy szórakozóhelyen elővenné valaki a rendőrjelvényét, azzal takarózva, főleg ha ő erősködött, amikor nincs szolgálatban, és még ittas is ott helyben kirugdosnák az ajtóig, ez nagyjából a tinik körében lehet visszatartó erő.
    Ha kihívja a rendőröket? Visszaélés a jelvénnyel, mert ittasan tilos, és csak úgy mutogatni nem lehet, előtte legalább értesíteni kell telefonon a szolgálatban lévőket. Szemtanúk szerint dulakodást kezdeményezett, aztán kész. (Ha nem így lenne, akkor is azt mondaná mindenki.) Ilyenkor a rendőrt felfüggesztik, aztán ha nyer is az ügyön addig nem dolgozik, és egy ilyen sokáig elhúzódik, a másik fél semmit sem kap minimális pénzbüntetést esetleg. Azért mondom, mert volt már ilyen hősködés, csak rossz emberbe kötöttek bele.

    Amúgy először nem jó ököllel ütni, a lehető legnagyobb pofont kell lekeverni, annak jó sokkoló ereje van, általában mindenki odébb megy utána, ha tud. Az ököl gyakran tör csontot, abból meg csak a baj van, a mai kislányok korában még halálos is lehet.

Új hozzászólás Aktív témák