Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz rwin5 #43397 üzenetére

    Az árakkal vigyázni, mert könnyen drágább lehet mint a bolti, az is igaz hogy ha jól megcsinálják, akkor egy életre szól :D Környékeden nézz körbe, biztos van egy jó munkásember szakműhellyel. Sztem a felépítéstől függően legalább 30-70%-át kell számolni a bolti megfelelőjéhez képest.

    Addig is a vádligépem már ad némi támpontot: a terveket 100%-ban én dolgoztam ki, a kivitelezőnek csak anyagbeszerzés/megépítés volt a feladata. Ez így a kivitelezés 55k-ba került, tervet leadtam majd mikor kész lett érte mentem. Fontos hogy ne legyen elrontva mert ha bele kell nyúlni utólag, akkor mindenképp harangoztak az olcsóságnak. Hazahozás után nyilván le kellett festenem, szivacsok, és műanyag apróságok rá ez mind +pénz és idő. A héten kiszámolom pontosan mennyibe került de az biztos hogy drágább mit terveztem. Az is igaz hogy a festék még két ilyen gépre lenne elég, a műanyag dugócskák/véglezárók vagy 4-5re... aztán az anyaghasználat, kb duplája a megszokottnak, ez tuti nem hajlik majd el még 1mm-rt sem :D

    Méreteiben az Arnold Gold Sport szerű termi vádligépet céloztam be az a műszer legutóbb 100k volt. Csak a nyomóvilla / ülés magassága állítható és 150kg a csúcsterhelhetősége, a 3as fix szorzó (ha annyi) által a vádlinak így 450kg mehet.

    Nálam minden paraméter állítható, mondjuk a PC modellezésnél nem tudom mit láttam, mert kifejezetten óriás embereknek is tökéletes volna a gép, igaz akkor már egy lágyabb 2es szorzóval. Állítható az ülésmagasságom, a nyomóvilla magassága és eltolható a rúdon. A lábtámasz is mehet oda-vissza, a kitámasztókar pedig akkor is kitámaszt ha begörcsöltél és semmilyen műveletre nem vagy képes - tehát kizárt dolog hogy ínszalag/bokasérülést okozzon a gép amiatt mert kontrollálhatatlanul lezuhan a súly. Az alsó kibiztosítás tartománya egyébként 6cm. A csúcsterhelhetőség 200kg, ami vádlinak már 560kg, továbbá a gépen ráépített súlytartó is van, így a saját súlyai mindig kéznél vannak.

    IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.

Új hozzászólás Aktív témák