Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dicker

    őstag

    válasz Ijk #34358 üzenetére

    Nem mindegy előtte mekkora súlyt cipeltek a lábaid. Ha dagadt volt valaki, akkor lazán guggolhat 100 kilóval is szériában. Ha mindig 60 kiló volt, akkor ellenkezőleg. Illetve a magasabb emberek, és a hosszabb combok is néha előnyt jelentenek, bár kinézetre nem, ha nagyot akarnak.

    Egyébként valóban hülyén néz ki az edzése, gyanítom valami nem stimmel ott. Én guggolás helyett felhúznék, ha már ilyen elmaradott a felsőtest. Amit az ad pont elég a lábra ebben az esetben egy kitöréssel kiegészítve...
    A másik, hogy a diétában a másfél hónap utáni visszaesés is gáz. Minimum 2,5-3 hónap után kezdődik, ez túl korai. Ott is el lehet valami számolva.

    Egy vádli képet tegyél fel és megmondjuk, hogy jó e amit csinálsz vagy nem, mert ezen a képen eléggé nem túl jól néz ki.. (Alap helyzet, felhúzott sarok)
    Ha tömör a vádlid, akkor nem jó értelemszerűen. Mert egy 240-es lábtoló vádlinak már van hatása, még 26-8%-os zsírral is látszódik. Én sem mentem soha 300-350 fölé, egyrészt sokat kell pakolni, másrészt értelme se sok, mert hiába emeled a súlyt, ott sokkal inkább a hosszabb kitartások, visszaengedések segítenek a kikészítésben.

Új hozzászólás Aktív témák