- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Honor Magic V2 fél év után
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Apple Watch
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz aelod #152300 üzenetére
Nem tudom mi volt a célja a készítőknek, lehet el is érték, egyelőre én nem tudom poénnak szánták-e, vagy komolyan gondolták, de egy stúdió rájuk gyújtási skálán előkelő helyezést ért el nálam az alkotás.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Zola007
veterán
válasz S e t h #152302 üzenetére
maradt épp 3 liter fölös benzinem nyárról
asok buta parasztcélközönség imádni fogja[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
addikt
Kérdőív az index-en: Sportember vagy kanapéhuszár ön?
Az "Ön miért sportol?" kérdésre nem tudtam jó választ adni, mert nem volt olyan opció, hogy "Szeretek kibaszva lenni", így egy jóval buzisabb választ jelöltem meg
-
Zola007
veterán
válasz whitezo88 #152305 üzenetére
majd írok egyet, valaki vállalja, hogy félrészegen felrappeli?
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
kk831228
addikt
válasz FIREBLADE78 #152294 üzenetére
xs lenne, vinném... Amúgy meg nem tudom mi a problémád, majd belehízol... 😏
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
FIREBLADE78
addikt
-
kk831228
addikt
válasz FIREBLADE78 #152312 üzenetére
2000-ért nem éri meg lehajolni, és koptatni a derekad...
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
Zola007
veterán
válasz FIREBLADE78 #152311 üzenetére
valóban nem
szabadlábon menőzöl vele
Minden poént félretéve javaslom, hogy mielőtt itt a prohardveren bármelyik fórumban elengedsz egy hozzászólást, várj a megírása után 2 percet éa olvasd fel mégegyszer, mert autós, bringás, gyúrós, stb. topikokban is süt némelyikről a beképzelt bunkó burzsuj, mégha nem is annak szánod és személy szerint azt gondolom normális srác vagy a hétköznapokban.
Just sayin' mint felebarát.[ Szerkesztve ]
-
rwin5
őstag
20 millás kocsim van, de egy 2e ft-os deficit földhöz vág, hívom is a lelkisegélyszolgálatot [ ]
-
Zola007
veterán
válasz HussarF #152315 üzenetére
semmi köze hozzá
Itt szinte senki nincs BMW-je**, mégis szoktuk egymást basztatni
**talán BÁ-nak van
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Tökmindegy, tűzpenge szarik mindenkire. Lehúzza az ablakot és úgy bömbölteti a muzsikát, miközben végiggurul a Dugonics tér mellett
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Kis esti pihenőnapos offszezonos csirkemellet sütős
-
kk831228
addikt
válasz FIREBLADE78 #152312 üzenetére
jahh hát azt mondtad úgy áll rajtad mint egy... [link]
ezért gondoltam hogy majd belehízol... . Ja, nem...
Az a baj ellőtték előttem a normál poénokat muszáj volt egy "inverz" poént bedobni...
Na de befejeztem, ismeretlenül is bírlak, nehogy komolyan vedd...
-
kk831228
addikt
válasz BÁ Nutrition #152321 üzenetére
Ennyi idő után gondolom az i8 már garázsban van nálad...
-
addikt
válasz BÁ Nutrition #152321 üzenetére
-
Apollyon
Korrektor
válasz BÁ Nutrition #152325 üzenetére
Az autó üzemanyaga a benzin. Vagy majd a jövőben hidrogén.
De ez az elektromos autó baromság giga nagy bukta lesz. Legalábbis az akkumulátoros formája.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
-
Apollyon
Korrektor
válasz aelod #152328 üzenetére
Ez itt brutálisan offtopik, de amit most írtál az miben befolyásolja azt, amit én írtam?
Persze, kis számban még elmegy, de gondolj bele, többszázmilliós mennyiségben aksit gyártani az autókba, hogy arról üzemeljen elég nagy terhelés a környezetnek. Már most probléma van állítólag a kobalt kitermelésével ami a lítiumos aksikhoz kell, pedig annyira durván nem is indult még be az ipar.
De ez persze semmi. Ki kellene még építeni hozzá a hálózatot, mert nyilván nem kettőharmincról meg száztízről fogod tölteni. Aztán ott van még az, hogy ezt a többlet energiaigényt ki is kell szolgálni, tehát kellenek plusz erőművek is. Pláne, ha autókról van szó, gyorstöltés is fog kelleni.
Ebben az akku technológiában nem hiszek.. legalábbis abban ami most van. Eleve egy nyüves telefon nem bírja ki két napnál tovább, és ezt hosszú évek alatt nem sikerült megoldani. Erre az emberek meg ezzel a technológiával akarnak majd autót üzemeltetni. Télen mit csinálsz majd a -5 és -10 fokokban, amikor eleve gyengébb lesz a teljesítménye az akkunak? Nyilván kevesebb kilométert mész vele, és akkor még nem is fűtöttél.
Arról nem beszélve, hogy mi lesz majd az elhasznált akkukkal? Akár többszázmilliós mennyiségben autónként több száz kiló elhasznált akkut mi a frász fog értelmesen feldolgozni és újrahasznosítani, hogy fogod cserélni, kidobod majd az egész autót?
De a legnagyobb gáz: a hatótáv... Az egy vicc kategória.
Rengeteg probléma van, ami megoldásra vár, de konkrétan fizikai korlátokba ütközik. Lehet, hogy elektromos autóké a jövő, de hogy nem akkuról fognak menni, az elég valószínű.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Apollyon #152329 üzenetére
egyetertek
nemetorszagban is pl le akartak epiteni az atomeromuveket a nagy merkeli en vagyok a josagos terezanya vonal miatt aztan meg alig telt el par ev de mar a zoldek tuntetnek a megtartasuk mellett. xdh legyen vmi gyuros vonal is a kommentben:
szeptemberben osszecsesztem a bordaimat es a hetvegen mar szinte teljes terhelessel tudtam le az edzest persze ez egy lepkefing volt chepeli mercevel merve, de nem bajyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
whitezo88
nagyúr
válasz BÁ Nutrition #152331 üzenetére
Japánban is mekkora hiszti volt pedig ott nem is Csernobil volt hanem egy baszott nagy cunami...
Exem apja a paksi erőműben dolgozik és anno többször mondta hogy tiszta hülye aki Paksot be akarja záratni. Európa egyik legbiztonságosabb erőműve és az ország asszem 40%-át adja energiában.
-
addikt
válasz whitezo88 #152332 üzenetére
31-33%-át fedezi a hazai villamos energia fogyasztásnak, jelenleg több, mint 50% a hazai termelésben.
És van egy 40% körüli villamos energia importunk. Az most jó olcsó, mert az "okos" németek kifizetik nekünk a jó drága áramot, amit nem tudnak hova tenni, ha kisüt a nap, meg megindul a szél, mi meg potom pénzért átvesszük.[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
válasz whitezo88 #152332 üzenetére
Van itt közvetlen bennfentes is az erőműnél.
Legutóbb akartam is kérdezni, hogy ha ez így van akkor mi a bánatért kell nekünk import áram?Ja így már érthető (#152333) HussarF, ennyivel olcsóbb lenne behozni mint itthon termelni?
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
addikt
válasz aelod #152334 üzenetére
Jelenleg igen. Sok az öreg, olcsón termelő szénerőmű külföldön. Meg a németek brutálisan túltermelnek, amikor megindulnak a megújuló kapacitások, mert a szénerőműveket nem állíthatják le akkor sem, mikor azok termelnek, mivel azokat nem lehet olyan gyorsan leállítani meg újraindítani. Így még az is előfordul, hogy ők fizetnek azért, hogy átvegyék tőlük az áramot. Így most olcsó az import.
De az öreg szeneseket előbb-utóbb leállítják, a németek meg észbe kapnak, hogy nekik nem üzlet, ha ők fizetik fél Európa villanyszámláját és akkor majd nem lesz egyszerű a rezsicsökkentett áramárat tartani. Tényleg Paks2 kell majd hozzá. Mondjuk amikor azt mondják, hogy olcsó áramot fog termelni, azt is abban a viszonylatban kell értelmezni, hogy amilyen várható villamosenergia árak lesznek, ahhoz képest lesz olcsó, nem a mostanihoz.Ha mélyebben érdekel, akkor talán ez a bejegyzés segít kontextusba helyezni a dolgokat. Az egész blogon amúgy jó anyagok vannak.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz HussarF #152335 üzenetére
most nincs időm átfutni, pár mondatban össze tudnád foglalni a cikket?
-
addikt
válasz aelod #152336 üzenetére
Azért nem olyan gyors folyamat ez, nem januártól lesznek áramemelések, de ilyen 5-10 éves távlatokra jóval magasabb áramárakat prognosztizálnak. Persze, ha tudnám (ha bárki tudná), hogy mennyi lesz majd az áramár, akkor nem itt ülnék, hanem megcsinálnám életem legnagyobb üzletét és élnék utána, mint Dan Bilzerian.
Amúgy itt van a cikk, amiről BÁ beszélt.
(#152337) Zola007
Pár mondatban nem, mert hosszú és sok témát tárgyal Mentsd el, és olvasd át, amikor van időd.
De van egy általános összefoglaló, hogy hogyan épül fel és hogy működik egy villamosenergia rendszer, ezen keresztül bemutatva, hogy miért van szükség Paks2-re. Van egy összehasonlítás az osztrák és magyar villamosenergia rendszerről is, hogy szemléletesebb legyen.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz HussarF #152338 üzenetére
Lehet ez az előző link nem volt jó, nekem előfizetést kér, ha rákattintok, de talán ez működik
[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
válasz Zola007 #152314 üzenetére
Bunkó burzsuj? Lol. Itt úgy beszélek veletek,ahogy ti velem. Szerintem a többi topikban igenis rendesen kommunikálok. Tőlem azt gondolsz amit akarsz,jobb vagy rosszabb nekem nem lesz az életem.
Hussaf: kvára nem érdekel a gumi téma. Azt hiszed nem tudok olyan témát amihez fingod sincs? Ezen pörögsz már 1 éve legalább. Unatkozol. Látom csak itt vagy menő.Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
kmisi99
addikt
Sziasztok, már fél éve járok edzeni, az lenne a kérdésem hogy eddig végig full sztenderd full alap edzéstervet csináltam. 3 nap/hét mell bicepsz, tricepsz hát, váll láb. És mindegyik izmot 4-4 gyakorlat 12 es ismétléssel és csak mindig próbáltam a maximum súlyokkal dolgozni amennyit éppen bírtam. Szóval ez totál basic alap edzésterv semmi extrával.
Na most vannak már annyi fajta cifra edzéstervek meg annyiféle variációk, különböző módszerek mint a piramis, meg változó ismétlések meg millió meg egy lehetőség, most így fél év után érdemes kicsit komplikálni vagy igazából jó ez a totál alap is? Fejlődni fejlődgetek nagyjából. 80kg voltam fél éve most 90kg vagyok zsír annyira sok nem jött fel szóval fogjuk rá hogy eddig nem csináltam (annyira) szarul.
-
Zola007
veterán
válasz FIREBLADE78 #152341 üzenetére
pont erről beszéltem
-
Because
őstag
válasz AsakuraDave #152346 üzenetére
pedig pont akkora a tenyerem 80 kilósan mint az 50 kilós kolleginának
ezért kurvázom azt a genetikát
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Xbox tulajok OFF topicja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hardcore café
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Crypto Trade
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok