-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
marked one94
őstag
válasz God Vazzeg #134096 üzenetére
Engem is érdekelne hogy melyiket szetted mert ahogy rákerestem elég sokféle van. Meg akkor mondjuk egy béres csepp mellé vagy elég ami a multivitaminban van b vitamin?
You'll Never Walk Alone
-
kicsiogre
tag
-
proly01
őstag
Kokuszzsírban sült virslit lehet enni teljes kiörlésű kenyérrel edzés után tömegeles mellett?
Nagyon megkívántam....Pr:)ly....
-
css85
csendes újonc
Sziasztok
Melyik az a prohormon ami normális diéta mellet ér valamit?
Van hatása,és minőségi is.
Tömegeléshez vagy szálkásításhoz. -
Angel2014
addikt
válasz Dreadloord #134080 üzenetére
Mibe tartana ha nem okoskodnál ,hanem lejönnél és végigcsinálnád velem?
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
addikt
válasz God Vazzeg #134116 üzenetére
Én amúgy akartam egyszer, csak aztán inkább kihagytam 3 hónapot
Még msot szar formában vagyok, de jövő nyár felé lehet benézek Csepelre, ha a Mesternek nincs ellene kifogása
-
brownus
veterán
válasz marked one94 #134043 üzenetére
ezt sose értettem, miért takarjátok ki a fejeteket? ennyire nem lehettek rondák... kvazimodók
vagy féltek a ph rendőrségtől? nem vagytok elég izmosak és akkor levadásznak vagymi??
vagy túl izmosak vagytok (szorrivagyok) és a csepeliek vadásznak le :d falkatagok lehetnétek...
[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
válasz brownus #134125 üzenetére
Ha valóban ő az ..és miért ne lenne ő...akkor tiszteletreméltó kép ez is , mint aki egy egy képet sem rakott fel és nyomja az észt és a rosszindulatot. Lásd kicsiogre esetét velem szemben. De most kihívtam egy 40 mp és válledzésre .
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
kicsiogre
tag
-
Zola007
veterán
válasz marked one94 #134129 üzenetére
szép
leg driveban még van tartalék bővenMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
aelod
veterán
Szuperbodri képek. Igaz ezek este a versenyt követően kerültek fotózásra. De itt is látni athletic-ben az Arnold Geri belét. Szűr Zoli sokkal jobb formát hozott én neki adtam volna. Geri abszolút győzelmét meg pláne nem érdemelte meg egyáltalán. Ott nálam csak 3. lett.
Shanka 2. helye az athletic 2-ben egy vicc. Kohári Richárd egy nüansznyival de verte a Kaszás Bálintot. Utóbbiról Vida Zoli írt is posztot arckönyvre. Bikini Fitness felnőtt 2-ben Horváth Szandrát tettem volna 1. helyre.
GP-ben Dudás nálam csak 4.Érdekesség, hogy most ősszel Vas Zsolt mögött lettem 2. a Fitbalance-on classicban. Kérdéses, hogy ott akkor mennyi volt ott a súlya
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Woodslave
félisten
válasz aelod #134133 üzenetére
lássuk be semmivel nem volt bátrabb és korrektebb a pontozás és helyezés mint akármilyen versenyen. Molnár Péter és Arnold Gergely is a nevével nyert.. De most komolyan atletikben mi ez a bél? Ne már hogy növi és inzulin.. Vagy nem sikerült annyira a töltés és puffadt?
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
aelod
veterán
válasz Woodslave #134135 üzenetére
Én csípem a Gerit de ahogy mondtad, a nevük vitte őket előre. Nem hiszem, hogy használná ezeket. Szerintem elb*szta a töltést.
Viszont a Bunny mekkora egy szakadt csöves te. Én nem voltam ott a mérlegelésen szombaton (minek is mentem volna) de láttam képeket a fészen. Egyiken rajta volt a Bunny egy kinyúlt piros pólóban. Ugyan abban a pólóban nyomta végig a vasárnapot is. B+ erre nem mosnak vagy mi a f...? Csöves retek, igénytelen...Mennyibe került volna felvenni egy inget (!) vagy legalább egy másik agyonmosott, kinyúlt pólót?
-
brownus
veterán
-
aelod
veterán
válasz Woodslave #134137 üzenetére
Neki sem ez volt a fő versenye. Elfáradt szezon végére. Nála az a nagy baj, hogy egyáltalán nem él a színpadon. Pózai is ezt tükrözik. Megszeppent kisgyerekként áll ott, holott profi fizikuma van. Bereczkit utálom de most jobb volt nála.
-
marked one94
őstag
válasz Zola007 #134132 üzenetére
Igen azon még van mit dolgozni, de ahogy javul a csípő mobilitásom úgy tudom egyre jobban magam aláhúzni a lábam és egyre jobban kitudom használni a legdriveot, meg a héten ha minden összejön megjön a adidas powerlift 3.1 cipőm ami magasított sarok miatt lehet még jobban segít.
97,5kg
Mikor elkezdtem edzeni, első nap a terembem volt lent egy nagydarab csávó aki 100kg-ba nyomkodott fekve 8akat, úgy megmaradt bennem az emlék hogy mindig szerettem volna én is úgy nyomni. Kellet pár év de lassan nekem is összejön és én még testsúlyra kevesebb is vagyok mint anno őYou'll Never Walk Alone
-
kicsiogre
tag
válasz makaveli666 #134130 üzenetére
Na az szép lenne 😃maradok az orvosom és a gyógytornász javaslatainál😃igaz prostraumás artrozisos térdel nem sok választásom van😃😃😃
[ Szerkesztve ]
-
yodamastah
őstag
válasz God Vazzeg #134140 üzenetére
Gerinek volt köldöksérv műtéte nemrég...
-
God Vazzeg
veterán
válasz yodamastah #134143 üzenetére
Hasi, lágyék és köldöksérv is elég sűrű sajnos, a nagy súlyos guggolás és hát alapból a nagy súlyok használata kihozza, főleg aki hajlamos rá.
-
kicsiogre
tag
válasz HussarF #134144 üzenetére
Nem. A topikot régota olvasom már igaz irni ritkán szoktam. Nem okoskodok távol áll tölem másfél éve volt egy balesetem bal sipcsont térd felöli résznél romá tört térdizületem megsérült majd idővel protézis kell igy most itthon edzek bár lábra nehéz mert korlátozott a mozgástartomány dolgozni még nem engednek igy sok a szabadidőm aztán rászoktam a topikra ha valakit megbántottam elnézést kérek nem volt szándékomban.
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
kipróbáltam a lidl skyr joghurtot elég jók a makrói a többihez (4% protein ) képest. Mondjuk lehet annyival drágább is mindegy. Ami azért furcsa nekem, hogy egy sajtkrémben 0,2 gramm zsír legyen. De nem rossz ízre se, legjobb talán az epres.
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest