- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel2014
addikt
válasz aelod #126888 üzenetére
Azt nem ha tudom megkérdeztem volna ...
Viszont a kreatinnal azt mondja ugyan az az van benne csak 2 cég csinálja az alapanyagot Németek és kína
a weideré annyiban különbözik más a sejt térfogat növelése .
A fehérjéket most vizsgáltatta be vagyis egy több milliárd értékű program naponta ellenőrzi..... a zöld scitekes izolátumtól nincs jobb a piacon, a weidert is veri sőt 6-8 % százalékkal kevesebb fehérje van a weiderben viszont sokkal több cukor és szénhidrát...de ez a 6-8-% eltérés megengedett a piacon. jogilag amivel a horvátok élnek is
Azt is mesélte mivel a weidernek is sok jogi csatája van most , és a vám az utaztatás stb. Horvátországban lett a weider központ ott állítják elő most és ez is eltér az amerikai változattól.
Wood : Dehogy mondta sőt azt mondta a weider mióta horvát kézben van egy szar lett...még husszú katinka is bevizsgáltatta a sciteket....
És azt is mondta ha nem hiszek neki van egy hely 12000 ft a bevizsgáltatás kérjek a nevére számlát és kifizeti nekem , vigyek egy scitecet és egy weidert..és csalódni fogok.
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
NorBuilder
csendes tag
En valahogy gondoltam, hogy Cutler nem lett megkerdezve, hogy ingyen engedne-e hasznalni a nevet. Csak azon lepodok meg, hogy mi tartott eddig. Belanak lehetett volna tobb esze. De nem volt...
Nem tudom viszont, hogy a birosagon a per mennyire nyugszik majd stabil alapokon. Ugyanis, valoban o az egyetlen Cutler szeles-e foldteken? Ha viszont volt mar ilyen terem valahol a vilagon es raadasul Jay erdekeltsege, akkor bukta van. -
Angel2014
addikt
válasz qantum #126903 üzenetére
Sok karnitin edzés előtt...ha tudsz inkább éhgyomorra menj,hogy ne az aznapi reggelidet égesd el hanem a raktárakat égesd, kardió előtt rengeteg BCAA és fehérje ....ez segíti a karnitin útját a raktárakhoz vezetni és nem épül le az izom tőle...meg kell emelni a napi fehérjét ami főleg kazeines fehérjéből áll reggel este...edzés után mehet a gyorsan szívódó fehérje. Rengeteg folyadék, és 4-5-6 étkezés naponta . Hogy ne raktározzon a szervezet és ne essen le az anyagcseréd.
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
-
Zola007
veterán
Azt hiszitek Jay nem tudott róla?
Dehogy nem, csak míg 1-2 terem volt, addig nem érte meg perelni.Ha be akarsz perelni valakit, akkor félre kell tenni az önérzetet és megvárni amíg ideális a szituáció és a legtöbb pénzt tudod kihúzni a dologból a legkisebb rizikóval.
A jogászai megvárták míg kinövi magát a franchise, aztán odaléptek.
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Shingen
addikt
Koleszterin szintet mivel lehet lehúzni ha magas?
tiszta vicc a vérvételnél kicsit magasabb volt, err rá van írva javasolt a diáta, meg olajjal való, főzés, omega3, zsírmentes húsok, stb.
jah meg rendszeres testmozgás.Még jó hogy ezt csinálom szinte.
風林火山
-
Woodslave
félisten
válasz Shingen #126923 üzenetére
ha orvos mond valamit akkor csináld azt. Mondjuk a koleszterin dolog elég vitatott. Maga a kaja rész elég kevéssé befolyásolja. Ha kevesebbet eszel akkor lehet többet termelsz, szóval ha genetikád olyan akkor ugyanott vagy, ráadásul nem csak az össz koleszterint a lényeg.
De az igaz hogy napraforgó olaj vagy egyéb nem hidegen sajtolható olajak használata nem annyira ajánlott. Legalábbis mindennapos főzéshez.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Woodslave
félisten
válasz Shingen #126926 üzenetére
nekem is volt felső határértéken felül. De most annak ellenére (vagy azért ki tudja) hogy minden nap 3 tojás, sertészsíron sütve, határértéken belül van jelenleg még a kardiológusnak megfelelő szinten is kb. (5,6 volt most 5,2)
mondjuk most megy lenmag meg omega 3 is.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
aelod
veterán
válasz Woodslave #126928 üzenetére
Korábban linkeltem egy facebookos blogger srác koleszterin eredményét. Határértéken belül mozgott úgy, hogy elég sok tojást eszik. Nem vagyok pro a témában de szerintem a só is közre játszhat a koleszterin szont változásához nem?
(#126929) Woodslave
+ a lefekvős kazein.
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
aelod
veterán
válasz Woodslave #126932 üzenetére
Nem tudom de mintha olvastam volna már erről valahol valamit. Mondom nem vagyok dietetikus nem okoskodás mert nem értek hozzá. De a gyúrós körökben csak "szemét" kajának nevezett kategóriában agyonsózott és hozzáadott cukorral teletömött előre feldolgozott élelmiszerek vannak csak szinte.
#porcukor
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Dani82
senior tag
mindenesetre én 2 évre megvettem reggel a scitecgold.hu domaint, mivel szabad volt.
[ Szerkesztve ]
-
celf
őstag
válasz Woodslave #126932 üzenetére
úgyérted, hogy 10 éve folyamatosan kezdik rehabilitálni?
most mondtam egy számot, de na... azért ez nem olyan új dolog.
"mondjuk most megy lenmag meg
omega 3 is." és hatáértéken belül van... DUH...ez a zsirfogyasztás annyira egy misztikum még mindíg.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok