- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz kk831228 #127612 üzenetére
Mindig felet ettem. Jól szétrágva, hogy gyorsan hasson. Kurva szar íze volt. Főleg, amikor valami ismeretlen csajt akarsz dugni egész este és titokban veszed be előtte. Próbálj mosolyogni, miközben egy-egy darab még random előkerül abból a keserű szarból valahonnan a a szád egy eldugott szegletéből. Szegény meg nem érti, hogy miért vágsz neki pofákat. Meg utána, hogy hogy tudod kefélni egy egész estén át
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Valaki ismeri a scitec Oat'n'Whey-ét? Az állaga érdekelne. Tejsavó zabliszttel összekeverve? Vagy rendesen darabos benne a zab?
-
Angel2014
addikt
válasz Woodslave #127593 üzenetére
Hagyd már ezt a hülyeséget ...most jöttem edzésről a versenyző chili 2 ből jött ma a srác a recepcióra...direkt megkérdeztem neked tőle is....összeadta amíg edzettem...
4300 kalória
300 CH
300 Fehérje
A 300 ch-t du 2 ig viszi be de akkor csak azt... utána csak fehérje este halolaj és torú vagy kazeines fehérje.
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Angel2014
addikt
válasz aelod #127623 üzenetére
Ez nem így van...ő is ezt mondta ...de átszámolta és más jött ki...gondolom ha marhát vagy vagy disznó húst eszik akkor magasabb a zsír miatt a kalória...vagy az esti túró vagy a halolaj nyomja meg vagy esetleg a magvak Pl mogyoró nem tudom...de ezek mind olyan kalóriák amit nem is érdemes számolni a felszívódása miatt.
De viszont kaptam ma egy dinnyés BCAA-t 1 kg ingyen a blades sráctól...ebből mennyit kell szedni?
[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
-
szuszinho
őstag
Jaja, meg 6 után sem szabad enni
-
zzz03
őstag
en miota fennyel taplalkozom, telen 17ig nyaron 20ig. azota nem hiztam zsirba csak izomba es a pajszerom is 55os mar. a f@rkam meg egyre eresebb! sztem a fenyben a vejder keze lehet benne mostansag...
-
aelod
veterán
válasz Angel2014 #127629 üzenetére
Azt mondja nem is számolta a kaloriát
Ha nyert vb-t meg eb-t akkor ennek fényében a fenti állítás hazugság.
A legfontosabb diéta alatt az hogy
2 ig vidd be a ch-ttartsd be.(#127630) HussarF
Ez működik is olyan embereknél akik nulla táplálkozási ismeretekkel random dobálnak valami mocskot az arcukba. De kétséges és értelmetlen is is így szétbontani olyan embereknél akik edzenek, olyanoknál meg pláne akik versenyeznek.
Nézz már meg egy Jenő, Tóth Dani, Molnár Peti étrendet. Nincs válogatás ilyen formában.[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
BUZZLGHTYR
senior tag
van valami anyagcsere gyorsító táplálékkiegészítő, esetleg gyógyszer?
[ Szerkesztve ]
-
God Vazzeg
veterán
válasz aelod #127633 üzenetére
Növi, clen, stb.. mellett simán akár még számolni se kell a kalóriákat, érzésre ha nyomod is sokkal durvább eredmény lesz mintha ezeket nem használod. Naturálban meg agyalni kell mit meg mennyit, hogy maradjon is izom, meg egy középfos formát tudj mutatni.
Aztán lehet van szerencsés genetikával más, aki nem így látja, de nekem ez a meglátásom. Nekem az endo-mezo genetikámmal kínszenvedés egy olyan formát felmutani mint amit röhögve hoz egy ekto tömegelésnél.
Persze aztán ki mit akar, versenyzéshez az ekto-mezo genetika a szuper, ha nagydarab akarsz lenni akkor meg endo-mezo. A sima endo az sucks
-
-
aelod
veterán
válasz God Vazzeg #127636 üzenetére
Ezekhez nem értek. Kokszolni ész nélkül nem nagy tudomány. Nélküle összehozni a versenyformát az munka.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Zola007
veterán
válasz Angel2014 #127629 üzenetére
baszki, fél három, erről már lekéstem
Na mindegy, majd holnap megpróbálom kettő előtt bevinni a céhát.[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
-
Angel2014
addikt
válasz aelod #127584 üzenetére
Ugye a pajzsmirigy szabályozza a hormon háztartást is ? Na most ezt be kell állítani neki,hogy normálisan működjön a csaj ...ha neked nem megy, mert töketlenkedsz, akkor én szívesen bevállalom ezt a beállítást is helyetted
[ Szerkesztve ]
-
dybo
tag
válasz Woodslave #127644 üzenetére
Hány kiló a cél? Én 89-ről indultam, most vagyok 84. Kaját annyira nem merem, 2 szénhidrátos étkezésem van, délután-este már nem nagyon eszem ch-t. Fehérjére figyelek, mindennap megvan a min. 160g, de van hogy 200is. Edzés mellett heti 2-3 intervall kardio van, eléggé adja. Kb. úgy fogyok ahogy terveztem, ami a gond, hogy 80ig akartam lemenni, de még akkor se lesz olyan forma amit szeretnénk. Viszont 80 alatt már kurva aprónak fogom magam érezni. Kockáshasam utoljára 15 éve volt.
[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
Állásajánlatok