- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aelod
veterán
-
-
Shingen
addikt
Ma kar nap és egy kis has volt, atta.
風林火山
-
Woodslave
félisten
-
Woodslave
félisten
válasz aelod #126849 üzenetére
"nem maxig megyünk hanem amíg szép a forma" - azt hiszem akkor már az elsőt nem kellett volna megcsinálni legalábbis az az elölgugsi valahogy nem adta. A guggolásból megnéztem volna a teljes vetkőző sorozatot
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Angel2014
addikt
-
-Ben-
veterán
Inkább próbálja ki valamelyikőtök ezt a Weider cuccot... Már annyit volt sztárolva, hogy még igaz is lehet.
-
Angel2014
addikt
válasz aelod #126866 üzenetére
Nézd csak mennyi mindenből áll össze...ha csak a biotec vagy a scitec a negyedét teszi bele akkor átvernek és pontosan tudomhogy ez csinálják az üzlet véget,mert nekik a pénz fontosann ,hogy te fejlődj...
Na a joe Weideréknél ez pont fordítva van ott minden mennyiség adott és tiszta,habár megkérik az árát de látsz is fejlődést magadon.
Az egésznek egy a lényege PIAC Magyarországon amit fent kell tartani.
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
aelod
veterán
-
-
Jim-X
őstag
válasz aelod #126870 üzenetére
Csak azert vannak benne, mert az Aminosav gepsoron tablettazzak ezt is, aztan belekerul egy kis izesitetlen feherjepor. Sebaj, rairjuk, hogy vannak benne fasza specko aminosavak es maris veszi a nep
Na megyek iszom egy kis Perrier asvanyvizet, mert faszabban "betolt" mint a Carrefour gazdasagos
A játék az nem játék!
-
aelod
veterán
Itt vannak profi fotók a versenyről is.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
brownus
veterán
válasz Woodslave #126881 üzenetére
két videóval tisztelegnél, előtted aelod
izmos vagy
ezt meg woodnak csak...na, tényleg, maxi riszpekt!!!
és, hogy egy kis on is legyen, nagyon f.sza az ON whey gold standard, régóta az első olyan cucc, ami nem bassza szét a gyomromat és nem fingom szét a lakást
ezt most úgy fogom, mivel (nem kell alázni, meg kiröhögni) heti egy napot vegaként tolok rengeteg zöldséggel, levekkel. de hogy meglegyen a fehérje bevitel, vettem rizsfehérjét. sajnos amit régen próbáltam csicseriborsófehérje, az nagyon nem volt barát. és sokkal olcsóbb is volt mint a rizs... ez van...
mivel van egy baba is a családban, és bárki jön hozzánk, mit hoznak?? mit? kibasz.tt csokikat, meg sütiket, meg kalácsot, stb... full cukor és fehér liszt. a múltkor anyám előtt vittem le a hajléktalonoknak mert nem akarta elhinni, hogy ez történik. azóta zöldséget és gyümölcsöt hoz. megy tanyasi csirkét, húsokat
anyós szintén.megvettem ezt (is) viszlát cukor és liszt nagoyn jó receptek vannak benne.
próbálom a cukrot is mindenből elhagyni, ami nehéz mert kávéfüggő vagyok...
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
-
Alpachino
veterán
válasz aelod #126888 üzenetére
Mondjuk ez várható volt... Eddig sem értettem, hogy miért éppen Cutler lett a neve....és honnan eredt, kinek az ötlete volt Jay Cutler-nek ingyen ráklám, népszerűsítés ? Annyi Mr. olimpia sztár van még a palettán, akinek a nevét örökölhetné egy fittnesterem
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
aelod
veterán
válasz Alpachino #126892 üzenetére
(#126890) Apollyon
Annyira, hogy már be is harangozták a cutler gold és a scitec nutrition "együttműködését" és a keresztelőt fészen...
(#126891) brownus
Ez már régi hír. Vagy legalább is én már tudtam korábban.
(#126892) Alpachino
Én csak azt nem értem, hogy oké Béla nem üzletember (habár sikeres lett de igazából társult csak mivel nem lehetett ekkora tőkéje) de a tulajdonosi körben senkinek nem fordult meg a fejében, hogy esetlen jogilag aggályos lesz a név használat? Az is beszédes volt, hogy a tavaly ősszel amikor idejött Jay nem a lurdyba ment hanem a flexbe. Lehet akkor hallott először, hogy a neve alatt fut egy terem hálózat idehaza.
Lehetett volna a név Kathler is (Kathi Béla után)
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Zola007
veterán
válasz Alpachino #126892 üzenetére
azért lett Cutler, mert ő a Béla kedvenc testépítője
Mondjuk az nekem eszembe nem jutott volna, hogy ezt nem egyeztették let Jay-el.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Alpachino
veterán
válasz Zola007 #126894 üzenetére
Persze ez idáig ok. hogy Béla kedvenc testépítője Cutler, de az a minimum lett volna, hogy tudják/tudja, a nevét nem lehet csak úgy használni, divatból, vagy szimpátiából Vagy Így van, ahogyan aelod írta, magyarítani kellett volna...és akkor no problem
[ Szerkesztve ]
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
Zola007
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok