- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- iPhone topik
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz HussarF #102799 üzenetére
Póló alatt nekem leledzik némi zsír még, szóval az igencsak a te retinád épségének érdekében volt
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
celf
őstag
válasz Zola007 #102774 üzenetére
nem akartam kodositeni, sorry.
comb-torzs arany logikusnak tunik. hosszabb comb=nagyobb teherkar -> nehezebb felallni ugyanazzal a sullyal. bar mondjuk ennel tuti joval bonyolultabb.troch. major es epicond. lat. teljesen jo. az egyik a terd amasik a csipo izulet forgastengelye. bar elvileg csipo forg.tengelye a trochanter major felett van par cm-re. a kepen ahol megrajzoltad metszespontokat, a csiponel inkabb a gluteus maximus kulso konturjat jelolted be ranezesre. tehat elvileg az emlitett aranyszam megkissebb ebben az esetben.
mozgastan/biomechanika szempontjabol egyebkent mindenkepp meger egy miset a fuggolas. sajnos a soten sport kineziologiabol pont nem valami elorehaladottak a tanarok.
hogy a kondizasrol vagy neadjisten tapkiegrol mi a velemenyuk azt meg hagyjuk is.[ Szerkesztve ]
-
IMIIKE1998
őstag
Helló!
Szerintem ismertek már, egy fura problémával fordulnék hozzátok A képen nem én vagyok, de kb így nézek ki, csak nekem a felsőtestemen látszanak a bordáim, de sajna a mellizom helyén nekem ilyen-ahogy én hívom- csöcsök vannak, nem látszik a mellbimbó. Nem olyan nagyok, de engem ez felbax, nem tetszik. A másik problémám a hasammal van, mert hiába edzek rá, csak rontok a helyzeten. Az a baj, hogy ráedzettem, a kockák ki a tapinthatóak, csak éppen nem látszanak, mivel van rajta egy vastagabb bőrréteg, amit nem mondanék hájnak, de nem tudom leedzeni. Persze a karomon, lábamon, seggemen nincs felesleg, de itt van. Nem mondanám magam kövérnek, mert 171 centihez az 56 kiló nem olyan rossz. Csak nekem a kinézet nem tetszik. Alapból önbizalomhiányos vagyok és ez csak ront a helyzeten, ezért változtatni akarok rajta. Nem akarok hatalmas izmokat, a vékonysággal megbarátkozom, de akkor legyen "egyenletesen" vékony. Bocs a kisebb regényért, ja és igen, heti 5x45 percet edzek, főleg futok, de nem használ. Enni pedig nem szoktam nagyon sokat, van, hogy reggeltől 15 óráig 1-2 zsömlés szendviccsel elvagyok. -
marked one94
őstag
válasz IMIIKE1998 #102803 üzenetére
Enni pedig nem szoktam nagyon sokat, van, hogy reggeltől 15 óráig 1-2 zsömlés szendviccsel elvagyok.
Na ez a gond. Amíg a kaja nem lesz nagyjából rendben addig sok eredményt ne is várj. Bordáim nekem is kilátszanak.
You'll Never Walk Alone
-
addikt
válasz Woodslave #102800 üzenetére
Mi az ott, az igazmondó tükör? "Szép vagy, szép vagy, szép királynő, de Hófehérke még szebb nálad"
Derék az nekem is egy olyan dolog, hogy utoljára megy le onnan az anyag, hosszú diéta kell hozzá. De egy ilyen háttal azért már nem kell, hogy kiverjen a hideg veríték, ha le kell venni a pólód.
(#102803) IMIIKE1998
Ne diétázni akarj, olyan súlyban vagy, mint egy lány. Izmosodj meg, majd jön vele az önbizalom. -
TeeJay
félisten
Kardiózás mellé milyen zsírégetőt érdemes szedni hogy még jobb hatása legyen? Ár/értékben mi a tuti?
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Woodslave
félisten
[link] érdekes ez a kép is.
4 év alatt 2,2 kiló súlyváltozás mégis elég jelentős a különbség (vagy nem korrektek a számok)
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
zzz03
őstag
válasz IMIIKE1998 #102803 üzenetére
Reggeltol 15ig ne csak 1-2 szendvics legyen hanem minimum 4 rendes kaja ha hizi akarsz. Szendvicset is meg lehet csunalni h jo legyen, sok teljes kiorlesu zsemle bele csirke/marhahus zoldsegek meg valamit raburogatni h jobban csusszon. Aztan meg 15utan 3kaja es jonni fog a valtozas. En a te magassagodhoz vagyok 86.5 kilo es meg noni fogok!
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz HussarF #102812 üzenetére
Ja, bocs, elfelejtettem hogy te a férfiseggekre gerjedsz
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Woodslave
félisten
régen volt már "táplálkozástudomány"
The practical take-home is that a high-carb breakfast will ignite a detrimental fat-storing hormonal environment at a time when the body would otherwise preferentially burn fat.
-
Woodslave
félisten
válasz kk831228 #102818 üzenetére
akkor ne is álljunk meg itt
múltkoriban feljött a tejvita, akkor említettem egy olyan tanulmányt, ahol a sima csokoládés tej is jó volt. Na most van egy cikk ennek cáfolatára, amiben elég praktikus megállapítások vannak. Nem fordítok, csak odaírom magyarul nagyjából
For a person who does resistance strength training, the glycogen stores will fall by 25 to 40 % after an intense strength training (7 to 12), which is relatively little. The glycogen stores lost during the training will be rebuilt through normal nutrition, WITHOUT ANY SUPPLEMENTS, within 24 hours of the training.
A súlyzós edzés során nagyjából 25-40%-al merülnek a glikogén raktárak. Ez simán helyreáll 24 óra alatt mindenféle kieg nélkül sima kajálással. (vagyis gondolom azért értelmes kajálással )
However, some people consider it very important to MAXIMIZE the production of lean muscle mass. So the rapid intake of PROTEIN supplements after the training (within 1 hour if possible, up to 3 hours later) is important since it promotes maximum muscle synthesis
akik nagyon izmosak akarnak lenni igyanak fehérjeport 1-3 órán belül
According to various recent studies, 20 to 25g of proteins would be the recommended amount to take after a resistance training (25, 33, 36). Witard et al., 2014 consider that 20 g of whey protein containing approximately 2 g of leucine optimally stimulates muscle synthesis
20-25 gramm protein már elég hogy optimálisan stimulálja a protein szintézist ( )
What they don’t say is that purified wey protein (concentrate or isolate) is the best all around for lean muscle mass gain (26, 28, 40, 44, 45, 37) and, consequently, is better than milk.
A legjobb a tejsavó koncentrátum illetve izolátum. És egyértelműen jobb mint a tej. (saját gondolat: ebben nem megyek bele zsír, kazein stb. annak ellenére hogy néhány helyen a mixet tartják jobbnak, mert tovább fenntartja a protein szintézist nyilván a lassan ürülés miatt, de kb. kevesen vannak akik nem esznek egy csirkerizst utána 1-2 órával, szóval ennek semmi jelentősége. Aki nem eszik annak meg pláne )
Some studies show that carbohydrates (CHO) could inhibit muscle breakdown caused by training (10, 46, 47, 48, 49). A few groups claim that a carbohydrate/protein (CHORO) supplement would facilitate a better muscle synthesis since it would inhibit muscle breakdown
néhányan azt gondolják kell ch.. Azonban a szerző szerint ennek akkor van jelentősége ha több intenzív edzést folytat valaki rövid időn belül (mondjuk még azon a napon). Rekreációs edző embernek fenti 24 órás gliko feltöltés miatt nincs nagy jelentősége hogy cukorral tömje magát. Az inzulin reakció még kérdés, nem akarok okoskodni, de elvileg az izmok inzulin nélkül is felveszik a tápanyagot edzés után ráadásul a whey kb. olyan inzulinreakciót vált ki mint a cukor de biztos más is történik de ne én mondjak meg mindent
[ Szerkesztve ]
-
kk831228
addikt
válasz Woodslave #102819 üzenetére
Na ezt most elolvastam... A vége felé már majdnem elfáradtam de sikerült... Mondjuk elég nagy motivation hogy nekem címezted, nem akartam annyira Zsírkirály lenni hogy bele se olvasok...
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
szuszinho
őstag
Úgy tűnik, még egy gyúrós topik van kialakulóban
[ Szerkesztve ]
-
Lajkó
őstag
Lehet volt már, sebaj...
Shop builder kupon február 23-25 között 30 feletti vásárlásnál -10% FBR10P -
[-HERO-]
senior tag
Sziasztok!
Tavaly szeptemberben döntöttem el, hogy kicsit életmódot kellene váltani, 185 centi magas vagyok és 100-104kg között mozogtam.
Elhagytam a kenyeret teljes mértékben és elkezdtem odafigyelni hogy normális kaját egyet normális adagokban.
Sikerült elérnem hogy 85 és 87 kg között vagyok, de 1,5 hónapja megállt a tudomány, itt megragadtam.
Eldöntöttem hogy elkezdek mozogni, pont kapóra jött hogy nyílt a szomszéd városban egy új terem, szóval hétfőtől heti 2 getfit/trx edzésre íratkoztam be, ha tetszik még van egy 3. edzésre is lehetőség gymstick formájában.
Sose szedtem semmi táplálékkiegészítőt zsírégetőt de nagyon vitamint sem, most sem fogyasztok semmilyen vitamint.
A kérdésem az lenne hogy milyen vitamint tudnátok ajánlani plusz zsírégetőt ami ehhez az edzés "tervhez" passzolna?
A fehérje dologgal sem vagyok teljesen tisztában, hogy arra is szükségem van?
Igazából a célom az egy stabil 80 kg, minimális zsírral.
Ha ezt el tudnám érni úgy hogy meg is tudjam tartani, akkor a kitűzőtt célom sikerülne elérni### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
Shingen
addikt
Ma mell-hát szuperszett volt, gurtnival nyomtam a döntött t. evezést, meg a felhúzást, nagyon atta, szétszakad a hátam.
Hazajöttem csirke-rizs aztán meg 2 óra alvás mint a nagyok szokták.風林火山
-
Zola007
veterán
Ha már ilyen sok csirkét megettünk tavaly, akkor adjunk is vissza valamit az állatoknak
Ide vagy bármely más állatotthonnak küldhetitek a munkaidő alatti fórumozással megkeresett adóforintjaitokat
-
Zola007
veterán
válasz Angel2014 #102829 üzenetére
Váóóó
Milyen kicsi a világ!!
Nem is tudtam, hogy te vagy J. Lóci az ATV Híradóból! : [link][ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Zola007 #102837 üzenetére
Na ez a lol Mondtam én, hogy Angel az igazi troll
Amúgy most esik le, hogy én tudom, hogy melyik ez a konditerem, én jártam itt vagy kétszer. Kápolna fitness Szolnokon.
Nem tévedtem, a kommenteket ha megnézitek
Kápolna fitness fb[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz HussarF #102838 üzenetére
Mondom én, hogy kicsi a világ.
Túl kicsi....Wood-nál ellenben biztos, hogy az övé a kép, mert a képminőség és a tükörképet kitakaró mesterséges hónaljkutya garantálja
[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
válasz Woodslave #102847 üzenetére
mé olyan hihetetlen?
Épp ezt akartam írni ha beszedi kivágja úgy a cukrot hirtelen , de hirtelen is esik mikor kimegy ....
Tibi Dumája tegnap.... nem vagyok oda a szakállasokért de veled kivételt teszek... .
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Woodslave
félisten
válasz Angel2014 #102849 üzenetére
Hát kicsit furcsa egybeesés. Mintha a vida Fitness emlegetted volna meg hogy ott edzel. Ha megnézed a linket a lóci nevű arc (te) qrvára nem 50akárhány évesnek néz ki. Persze lehet hogy a 80-as évekből van a második kép ahol K. Tiborral állsz...
Vagy kacsaembrió kivonatot szedsz vagy hegylakó vagy.
Vagy kölyökképed van és Ennyire jól tartod magad.
Vagy keverték a képeket neveket[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest