- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Hívószám-hamisítás
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- iOS alkalmazások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Yettel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Aktív témák
-
laci06
senior tag
Sziasztok!
Látom remekül elbeszélgettek a kocsikról, sry, hogy megzavarom egy ennyire ide nem illő kérdéssel a topikot...
Szal belevágnék egy keratinkúrába. Ez lesz az első, eddig kiegnek vitaminok és fehérje megy. Kaja nagyjából rendben, az estét túró zárja mindig, napközben pedig igyekszem legalább 3 (de ált négy) csirke-rizst ennem.
Jelenleg 86-87kg körül vagyok, ahogy olvastam nekem 20g kéne töltéshez, majd 10 szinten tartásnak. Az első kérdés: indokolt-e szerintetek első kúrában ennyit bevinni? Vagy elég lenne 15-10, esetleg 15-7,5, vagy még az is sok lenne? Tudom, egyénfüggő a dolog, de ki mit csinálna?
Egyelőre még nem tudom, hogy hány napig szeretnék tölteni, ahogy olvasgattam, 5-10nap között szokták ajánlani, én szerintem belövöm egy hétre.
Reggel, felkelés után: 5g cm+30g vitargo, edzés előtt egy kis adag (40g-os) vitargo crx, edzés után egy adag Dymatize High Protein Mega Gainer, pihenőnapokon pedig menne helyette a reggeli adag a feltöltő időszakban. Ez eddig összesen 15g, a maradék 5g-ot (már ha szerintetek lenne értelme feltöltésnek 20g-t) szednem hova tegyem? Az edzés általában a késő délutáni órákban van.
Szinten tartásnak maradna a reggeli és az edzés utáni tömegnövelő.
Előre is köszi. -
macikos
addikt
válasz BÁ Nutrition #27102 üzenetére
Ennél többre nem futja: [link]
-
Jojo5
őstag
válasz Tomics #27066 üzenetére
6-8-10 órát mikor hogy jön ki
Bibby jó ez nem
BMW FTW!laci06: Hi!
Betöltesz 20-25 gramm körülivel és szintentartasz 10-15grammal Minden gramm kreatinhoz legalább 1 deci víz legyen és én a helyedben elosztanám egy napra arányosan az adagokat
Edzés előtt innám meg a délutáni adagot és este még 1 adagot hagynék és így valahogy[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
macikos
addikt
Egy fontos dologról nem volt szó: Ki megy holnap a Superbodyra???
Na csak azért kérdem, mert én nem De aki megy, az vigyen magával fotomasínt, aztán csináljon sok közös képet az izmos emberekkel
-
Jojo5
őstag
Biceps volt és kibeb@szottul jó vót'
Mielőtt megkérdezné valaki nem, nem akarom a hajnali edzéseket rendszeresíteni[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
laci06
senior tag
Köszi a választ.
Megpróbálom egyenlő részletekbe elosztani. Ami szerintem fixnek mondható, az a reggeli 5g, és az edzés utáni tömegnövelővel bevitt 5g. Csak azt nem tudom, hogy a nem lenne-e az a legjobb, ha az edzés előtt egy órával bevinnék még 5 grammot. Így is a két 5g-os adag között kb 2,5 óra telik el. Pihenőnapon nyilván megpróbálom a 4-szer 5 grammot kb 4-5óránként lenyomni.
Illetve reggel csak simán vigyem be, vagy pedig jobb Vitargo-val? Napközben is, ha lehet választani akkor simán vagy vitargoval?
Illetve szinten tartáskor melyik a jobb, a napi 2szer 5g, vagy pedig inkább próbáljam 4szer 2-3g-onként bevinni(edzésnapokon az edzés utánit sajnos nem tudom megbontani)? -
penene
őstag
-
nagyúr
válasz penene #27116 üzenetére
Na, megyek piacra az én kis drágámmal. Betárazok csirke-pulykamellet.
Nem is ezzel van a gond, hanem, hogy már a nagy bevásárlóközpontokból is tűnik el a lenmagolaj. Csak az Intersparban kaptam mostanában, pedig voltam több konkurens áruházban is.[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
nagyúr
válasz penene #27118 üzenetére
Mi megy gyalog, nincs kocsink Pesten, van elég hülye, aki szennyezi a levegőt. K*rvanagy dugók, de minden kocsiban 1 ember, mert neki bizony azzal kell menni mindenhova. Aztán szétb*ssza az ideg,ha dugóban, meg szmogban kell állnia
Na, most asszem kapom a fikát azoktól, akiknek az önérzetét ezzel megsértettem. ViszlátApple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Tipo16V
aktív tag
nézem a superbodyt élőbe, jó ez, hogy megy meg minden, de marhaszar a kép.
"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
LOTR
addikt
látom megy a témázás, csak a miheztartás végett:
bumeráng - Autók és tulajdonosok vagyis mi jut eszünkbe a tulajra az autójárólOne Ring to rule them all
-
PókerFész^^
tag
nézhetetetlen ez a drugs bunny fél közvetítés, mert állandóan szkájtek reklámok mennek a másik meg hogy 100x200as felbontásaba megy a stream...csodálatos hd monitoron
áj láv szifon
-
penene
őstag
válasz Tipo16V #27126 üzenetére
Ment 2 busz előttem 2 sávban, békésen megyek mögöttük. 1ik busz elhúz, én megyek mögötte. Erre látom, hogy index nélkül a másik busz elejét kezdi rámhúzni (mellettem is autók). Anyádkb. Épphogy sikerült annyira lassítani, hogy amikor már a seggét is áttolta, addigra nem vitt el.
Meg kivág elém motoros legnagyobb forgalomban, lelassítok, hogy ne üssem el, és akkor integet, hogy köszi köszi. Meg még pár hasonló ilyen. Nembaj, legalább felveszem a pesti ritmust, ezek mindennaposak.
Meg mindenki siet, versenyzik a legnagyobb forgalomban, cikáz jobbra balra index nélkül. Aztán mikor láttam, hogy mögöttem is volt ilyen, akkor kicsit szűkebbre fogtam a követési távot. De amúgy szépen mindenkit beengedek, főleg ha látom, hogy kapkod, mert elnézte a sávot, stb.Voltam én is fax már többször, mert figyelmetlen voltam és rutintalan vagyok, akkor meg más "segített ki" jó kis dudálással egybekötve.
-
penene
őstag
Most vannak a bigék
-
Dorien
veterán
válasz PazsitZ #27090 üzenetére
A vállal óvatosan, azt nagy súlyokkal nagyon ki lehet nyírni, ahogy azt Bunny mester is sikeresen abszolválta nemrégiben. Mondjuk engem mindig is heveny röhögés kapott el a vállból nyomó videója láttán...
Viszonylag kis súlyok, nagy ismétlésszámmal, izolálva az első/hátsó/oldalsó deltákat. Szerintem ez a célravezető.
Wherever you go - go with all your heart.
-
Bibby
addikt
válasz BÁ Nutrition #27071 üzenetére
Neem. Neki a fizetésére hajtok. Vagy annak a tizedrészére.
Ελευθερια η θανατος
-
PókerFész^^
tag
abszolút superbody győztes ezévbe Dudás Ádám lett
áj láv szifon
-
becso13
aktív tag
Valaki belinkelné azt a BBTV-t, amiben Bunny-nak a hátsó váll gyakorlata van, amiről a topicban szó volt? Le van maradva sajnos :|
-
macikos
addikt
válasz PókerFész^^ #27143 üzenetére
15 év után újra egy miskolci testépítő az élen! Végre!
-
PókerFész^^
tag
Mivel lehet\szoktatok rizst ízesíteni?
vmi curry meg levekockát hallottam eddig.áj láv szifon
-
nagyúr
válasz PókerFész^^ #27146 üzenetére
Én csináltam már úgy, hogy egy leveskockával kifőztem a csirkemellet, és abba a lében megfőztem a rizst is. Meg van, amikor zöldségzöldet, répát, borsót, ilyeneket teszek hozzá, ne legyen olyan unalmas.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Yeffy
veterán
válasz BÁ Nutrition #27089 üzenetére
Abszolúte egyetértek! Jók a régebbi autók is, nem kell egyből idióta általánosításokat vonni azért, mert valami egy autómárkával balkániában gyakrabban előfordul. Ahogy írtad pl. a gyúrós hasonlatot is. Meg tudnak az ilyenek őrjíteni...
Hát igen, ha van lehetősége valakinek külföldön élni valamennyit (szeretnék én is), akkor sokat fog változni a megítélése, mások is mondták már.
De jó hogy mindenki kocsival van... Énisakaroookk...Na, ma anyalátogatás volt, mindjárt pihi, holnap meg tric/csuk. Jeee...
Póker: én delikáttal szoktam ált. ízesíteni. Ha már marhára unom a rizst, akkor egy-két napig tésztával helyettesítem.
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
Aktív témák
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest