- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
Aktív témák
-
PókerFész^^
tag
válasz PókerFész^^ #26600 üzenetére
ja és nem akarok kokszolni csak nézelődtem miután elolvastam a xfiles könyvet
áj láv szifon
-
macikos
addikt
válasz BÁ Nutrition #26597 üzenetére
Meglásd, eljön még az idő, hogy tőle fogsz tanácsot kérni koxolással kapcsolatban
-
pajinka
tag
válasz Kelvin #26595 üzenetére
Mondjuk lehet, hogy én másik lapot olvasok, de nekem pont BB-től is az jött le, hogy edzés meg kaja a fő, mellé jó, ha fehérje+vitamin befér, azt annyi, a többi az átlagos hobbigyúrósoknál csak divatozás. Nem találkoztam olyan "kötelezőként" feltüntetett kiegekkel, amiből kijön ez a havi 60
♫ Trying hard now, it's so hard now, getting strong now, won't be long now... B.É.R.CS.A.R.O-V.
-
pajinka
tag
Nem azt mondom, hogy teljes hülység, hanem hogy a gyúráshoz nem kell, nem attól lesz nagyobb az izmod - ezek szvsz inkább az általános egészségmegőrzéshez tartoznak. Az csak egy dolog, hogy a gyúrósok nagy részét meggyőzték már a rájuk szabott reklámok arról, hogy csak az ér valamit, amit tablettában vesznek be, tehát pl. antioxidánsnak véletlenül sem zöld tea, hanem cumicecig, hozzá antivakarin.
♫ Trying hard now, it's so hard now, getting strong now, won't be long now... B.É.R.CS.A.R.O-V.
-
Kelvin
őstag
válasz pajinka #26603 üzenetére
Már egy ideje nem nézem a bb-t. Emlékszem, hogy az egész egy scitec reklám volt. Báni edzés előtt betolta mindig a hatféle kiegészítőt, a lakása tele van vödrös fehérjével és minden 10 percben bevett valami kieget mert az milyen jó.
Ettől függetlenül lehet, hogy manapság más van műsoron."A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
pajinka
tag
válasz Kelvin #26606 üzenetére
Én sem nézem, olvasom. Az egyértelmű, hogy a Scitecet reklámozza, ezt nem is rejti véka alá, de nem olyan jelleggel, hogy ezt mindenképpen vedd meg, mert enélkül eltörpülsz, ez kötelező, stb. Tök korrektül leírja, hogy első az edzés, második a normális kaja és pihenés, utána jönnek csak a kiegek.
-
Dorien
veterán
válasz God Vazzeg #26592 üzenetére
Kivétel erősíti a szabályt!
Wherever you go - go with all your heart.
-
tween
őstag
régen jártam erre
ez a Boxer kutya nyőt már valamit?na ma adok a testnek,mondjuk a varratok még a kezemben vannak,de már erős a markolásom érzem,remélem JÓVÓT lesz a vége
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz becso13 #26610 üzenetére
ja és az omega3 kiegészítés meg úgy működik, hogy a dm-est bekapkodod 20 nap alatt, lexarva a számodra szükséges mennyiéset, meg a omega 3-6-9 arányt stb..
Kötelezőnek jó lenne az tény, de nem biztos hogy így
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Woodslave
félisten
de ha már halolaj, akkor ehhez mit szóltok?
[link]elsősorban Kelvin véleményére lennék kíváncsi
[ Szerkesztve ]
-
sNORh
addikt
apró hal, tegnap óta még most jutottam el addig hogy megnyúztam, már ízesítem és mehet a sütőbe
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
Dorien
veterán
Ja és gyúúúúúrjatok, vazze!
-
Dorien
veterán
Ez a szám lehet, hogy jobban passzol ide:
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
-
sNORh
addikt
válasz Dorien #26621 üzenetére
nem már sül, hagymakarika belsejébe, vajjal, tejszínnel, fehérborral..
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
kovsol
titán
tudom kutyát se fog érdekelni, de leírom mi volt a mai edzésem
mell+bicepsz edzésem volt
fekvenyomás egyenes padon:
15x50kg bemelegítés
12x90kg
10x100kg (ment volna még akár +3-4 ismétlés is annyira simán ment a 10)
8x110kg
6x110kg
nem éreztem az erőt arra hogy 115 vagy 120 al próbálkozzak maplusz padon egykezesekkel
12x30kg
10x32,5kg
10x32,5kg
6x37,5kg bár ebből ment volna 8 is, de nem akartam erőltetni, valahogy nem volt jó érzésem közbennegatív padon:
itt ma fos voltam, ezt amúgy másodiknak szoktam hogy legyen még erő rá, mert plus padon akármilyen fáradt is vagyok kimennek ezek a súlyok, de foglalt volt pont szóval ez maradt harmadiknak
12x70kg
10x90kg
8x100kg
15x80kg
nem maradt erő szóval ennyire futottatárogatás:
12x15kg
10x17,5kg
8x20kg
8x22,5kgbicepsz: (ez a leggyengébb és egyben legjobban elmaradt testrészem)
scot padon egykezessel:
15x12,5kg (ez olyan bemelegítő sorozat szerű volt)
12x17,5kg
10x20kg
8x22,5kg
sajnos a bal kezem gyengus így ahhoz kell igazítani a súlyokat, jobbal jóval több mennecsigás gépen kétkezessel:
itt a súly annyira nem mérvadó szerintem, mert csigás gép, de leírom
12x50kg
10x65kg
8x80kg
6x85kgkalapács bicó:
ma ezt nem erőltettem már, mert nagyon be volt durranva a karom és megértem felemelni is már kb
4x10x22,5kg (30kg a max ami ebből megy ha nem a végére hagyom hanem második gyakorlat)majd fordított bicepsz
2x12x32,5 ez már olyan levezetés szerű volt amúgy 45kg a max amit ebből bírok így tényleg csak levezető voltBicepszból A és B edzésem van egy héten, csütörtökön van egy bic-tric közös edzésem szuperszetben, ahol kétkezessel állva bicepsz, döntött padon egykezesekkel hogy jól kinyúlhasson a karom, és kalapács
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Jojo5
őstag
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Woodslave
félisten
nem tudom. Nem értek hozzá és nem is akarok olyan szinten, de olvastam egy cikket, miszerint a lenmagban ALA (alfa linolén sav) formában van, melyet a szervezet EPA és DHA formába alakít, az ehhez társuló konvertálási veszteséggel és hibával. Hogy ez mivel jár megint jó kérdést.
Én úgy vagyok vele, hogy ízre xar, hatásra ezek szerint gyenge, inkább kihagyom Tapasztalati tény, hogy az olyan "reform" élelmiszer ami nem olyan drága az biztos nem is olyan jó, (ezért nem eszem zabpelyhet se )
Ha foglalkoztatna a gondolat (illetve foglalkoztat, de meg is marad gondolati szinten) akkor inkább a myproteinról rendelnék halolaj kapszulát.
Reggelre meg max akkor kanalazná, ha az a típus vagy ki nem eszik ch-t
Ja és zsírok közül az igazán ajánlott a kókuszolaj, pálmaolaj, meg a zsír (angol nyelvterületen lard-nak írják, nem tudom a mi sertészsírunkat értik-e alatta ja és a vaj (nem margarin)
[ Szerkesztve ]
-
pajinka
tag
Eszem hetente kb 1 kg halat (főleg pangasius filé), napi 1 marék diót, heti kb. 10 tojást, horribikle dictu iszom tejet is. Nem hiszem el, hogy a szervezet élettanilag ezeknek az omega-3 tartalmánál többet igényelne. Mondjuk még a lenmagolajon el lehetne gondolkodni.
-
pajinka
tag
válasz Polacheck #26624 üzenetére
Na mondjuk ebből ami Neked nem kell szvsz kapásból a tömegnövelő (ha jól tudom, fogyni szeretnél), az edzés előtti bedurrantókat, tesztoszteronfokozókat én megint kihagynám, a karnitint dettó. Még a kreatin lehet értelmes, de nekem az sem létszükséglet, mert
1. nem az a cél, hogy én legyek az új Coleman,
2. ha az lenne is, a jelen állapotomban nem ezeknek a hiánya gátolna, hanem edzés- és kajadeficit.@kovsol: Kezdőket azért érdekelheti, én pl. ezt a szintet szeretné elérni jövő ilyenkorra. Na befejezem mára a beirkászást, elég az eszemből
[ Szerkesztve ]
-
RockHaRD
addikt
tudnátok mondani 4-4 gyakorlatot bicepszre, és tricepszre? tudom, h mindkettőre van vagy 15 féle, de a 4 leghasznosabb kéne (már ha létezik ilyen)
bicepsznél a francia rúd állva az alap. De pl nemtom, h mi a különbség ha ugyenzt scott-padon csinálom. a másik meg az ülve egykezes súlyzóval.
-
macikos
addikt
válasz kovsol #26626 üzenetére
Azt nem értem, hogy vállból nyomásnál 40 kiló felett dolgozol, mellezésnél egykezes nyomásnál meg 37,5 kiló
Én ezt a piramis edzést azért nem komálom, mert hogy néz az ki, hogy fekvenyomásnál felmész szépen max súlyig, aztán meg egykezes nyomásnál lemész 30 kilóra és onnan mész fel megint. Gyakorlatilag leveszed a terhelést, az meg milyen már.
G^zC^mp€r:
Bicepsz:
-állva franciarúddal szélesen fogva
-álló scott padon egyenes rúddal
-állva vagy ülve váltott kézzel
-koncentrált bicepszTricepsz:
-homlokraengedés
-tolódzkodás
-letolás csigán (profiknak hátgépen )
-lehet köteles lehúzás kifelé, lórúgás, egykezes tricepsznyújtás, stb. igazából az első 3 a legfontosabbScott-padban és az ülve bicepszben az a pláne, hogy nem tudsz csalni, tehát nem tudod lóbálni a kezed. Viszont 90% scott padon nem tud bicepszezni, mivel nem nyújtja ki a kezét rendesen, hanem csak vállból lengeti a súlyt.
[ Szerkesztve ]
-
Kelvin
őstag
válasz Woodslave #26614 üzenetére
Ismét hörpinthettünk Woodslave és penene humorszelencéjéből.
Ez nagyon fájt srácok, telibe talált./épp könnycseppek csordulnak végig az orcámon/ Én csak segíteni akarok és ezt kapom. /orrot fújok és szipogok/
Viccet félretéve az a lókenőcs tényleg jó, ne humorizáljátok el.
[ Szerkesztve ]
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
Tipo16V
aktív tag
hu gyáááárekek dejó mell bicepsz volt ma, ennyire még nem durrantottam be a karom soha (még mielőtt a hiénák lecsapnának nem erre megyek )
ma edzés fénypontja: haverom: te, te figyelj már, az a srác, akinek akkora karja van.az nem tiszta. én: miért? haver: porozik!!! láttam az öltözőben, nemtudom mi az de azt itta"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
Tipo16V
aktív tag
válasz macikos #26645 üzenetére
Krisztián nem, én itthon szoktam porozni
nálatok az lesz gáz, hogy figyeld már a hülyét....fehérjét iszik, ahelyett hogy kogszolna
azt megfigyelktétek már, hogy scitec.hun a híreket ha el akarod olvasni akkor az "ugrás"-ra kell kattintani?
[ Szerkesztve ]
"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
kovsol
titán
válasz macikos #26639 üzenetére
vállazásnál ha nem adják fel akkor ott is csak 37,5 el megy magamtól ennél többet csak egyesével tudok felemelni és az ilyen dupla súlyzós gyakorlatnál elég érdekes lenne jó mélyre leeresztem és elég ilyen baba súly is nekem, meg múltkor majdnem kitörtem a kezemet a 37,5 el mikor az egyik kezem valahogy elhúzott oldalra és kicsit félek is tőle ezért adaglom neki fokozatosan
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Tipo16V
aktív tag
jaaj imádom, az audioblogot
"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
P00By
nagyúr
Minden napra jut vmi vicces beszólás
Öltözőben megkérdezte egy srác, h Te ugye anyagozol? Látom fehéje(!) kúrán vagy, látszik!
A másik, h nyitom ki a szekrényemet és nem az én cuccaim voltak benne Ki tudtam nyitni a mellettem lévő szekrényt. Azért egy ilyen helyen, ahol az emberek havonta 8-10e forintot otthagynak elvárható lenne, h ne lehessen más szekrényét kinyitni...
Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Politika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro Kifizetett Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- POWER UP! Antec Earthwatts Pro EA550G 550W Gold tápegység INGYÉ FOXY
- Dell Latitude E3510 15.6" 256GB SSD, 2.10 GHz intel Core i3-1011U, Intel UHD Graphics - Használt!
- Corsair RM650X moduláris tápegység eladó!
- Apple watch series 7 cellular 45mm
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs