- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Hívószám-hamisítás
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- iOS alkalmazások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Yettel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
mocsanisi
senior tag
válasz nepszter1 #27501 üzenetére
EZ most vitattuk meg aszem 1 oldallal ezelőtt Igya nyugodtan, 67kg-san nem lesz semmi baja tőle Diétába persze nem fér bele, de nem lesz semmi baja a tejtől. Persze a "gyilkos" proteint vízbe kéne feloldani.
"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
Woodslave
félisten
válasz mocsanisi #27502 üzenetére
ezek is milyen komoly kinyilatkoztatások, hogy "diétába persze nem fér bele" Milyen diétába, versenydiétába lehet nem, de komolyan ebbe a topicba nem ír most senki, akinek a "diétáját" agyonvágná a tej
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
mocsanisi
senior tag
válasz Woodslave #27503 üzenetére
Figyelj én úgy vagyok vele, hogyha csinálok valamit az próbálom jól csinálni. Tömegelés alatt kiélem magam, aztán diétánál meg nem iszok tejet. Nem kell az a plussz zsír, illetve cukor ami benne van. De lehet ezzel csak én vagyok így
"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
Woodslave
félisten
válasz mocsanisi #27505 üzenetére
ja, mivel elmúltam már 30 te meg nem, ezért veszem a bátorságot hogy "oktassalak" kicsit. Amikor ilyet leírsz, hogy "próbálod jól csinálni", akkor majd vedd elő a másik fórumon lévő edzésnaplódat és nézd meg a 2009. május és 2010. július közti időszakot. És majd ekkor gondolkodj el, hogy a napi 3*100 gramm csirkerizs az amitől izmos leszel.
Igazából ezt tudja mindenki csinálni pár hétig, hónapig, de függetlenül kajától, kiegtől stb, ha 5 év múlva megnézed az ottani edzésnaplódat (nem ezt mert itt ugyanazokat a szánalom arcokat fogod találni mint most (pl engem is) ugyanennyi izommal ) és azt látod, hogy nem 100-al, hanem 200-al guggolsz és nem 70-el, hanem 170-el nyomsz fekve, majd akkor mondhatod hogy jól csinálod.
Na ennyit a bölcselkedésről hogy on is legyek vótam tegnap edzeni oszt jóvót.
-
Tomics
addikt
Tescoba nov 5-11ig 6690.- a 17 kilós egykezes!
PH! addikt since 2004
-
mocsanisi
senior tag
válasz Woodslave #27508 üzenetére
Persze. Én csak azt mondod, pont a 2009. május és 2010. július közötti időszak miatt, hogy érdemesebb ameddig tudod jól csinálni. Tudom milyen volt az az időszak, sok kihagyással, kajára nem figyeléssel. Persze erőben fejlődtem, de baromi jó volt a tükörbe nézni tiszta kajálással mikor láttam az eredményt. Haveromék már vagy fél éve eddzenek, semmi nem látszik rajtuk, de erősödnek.
És próbálom jól csinálni, azt nem mondtam hogy jól is csinálom Amúgy meg azért van a fórum, hogy "oktassuk" egymást Én eldöntöttem hogy komolyan veszem, 3 hónapja betartom a kaját, meglátjuk meddig bírom csinálni. De így most elmondhatom, hogy én mindent megteszek az ügy érdekében."Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
Tomics
addikt
-
nepszter1
addikt
Ja igen az Animal flexről annyit hogy nagyon jó cucc mindenkinek ajánlom akinek komoly izületi problémái vannak . Nekem a csuklóm nagyon fájt annyira hogy a shakeremet se tudtam felrázni . De már 2-3 hete szedem és már alig fáj a csuklóm + mellé omega3 + multi pro + 1000c vitamin .
-
God Vazzeg
veterán
Sziasztok!
Vettem ilyen izommemóriát amit ti mondtatok, de nem tudom behelyezni sehogy se a helyére.. Próbáltam megenni, de ahhoz nagy! A s*ggembe se bírom feltolni mert ott meg reszel nagyon. Valami ötlet? Meg tudom hogy ilyen agyizom kapcsolat is kell, de azt se értem, akkor most mi kapcsolódik és hova? Nagyon bonyolult egy sport ez, lehet inkább balettozni kellett volna mégiscsak, a testalkatom úgyis jobb lenne hozzá, anyukám mondta. Ti mit ajánlotok? És ne ugrást, mert én nem akarok izmos lenni, csak kicsi izmokat akarok!
És egy kis ON is:
-
penene
őstag
válasz God Vazzeg #27516 üzenetére
Én szélessávú agy izom kapcsolatot vettem, azóta sokkal jobban megy az edzés. Kár, hogy korlátos, és heti 2 edzés után letilt.
Szuper csapat!
-
Woodslave
félisten
nálad az agy-izom kapcsolat kialakulásához hiányzik egy elengedhetetlen feltétel. A képeidet megnézve nem az izom
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz God Vazzeg #27525 üzenetére
miről beszélsz?
képzelődtél
LOTR: de ecserin vettem
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz God Vazzeg #27528 üzenetére
doG gezza (V)
[ Szerkesztve ]
-
Boxer001
veterán
Lantos Jánosnak mi pénzt fizettetek ezért a képért? Gondolom véletlenül találkoztatok egy lakásban. Valami hasznosabbra is költhetnéd azt a sok pénzt, amit ilyen képekre elversz.
-
Boxer001
veterán
válasz God Vazzeg #27532 üzenetére
Csak le ne sitteljenek egyszer...
-
Kelvin
őstag
Remélem azért a 200kg-al nem ilyen rondán guggolsz
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
Tipo16V
aktív tag
[link] elég jó kép zoliról, nem értem miért nem akar versenyezni
"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
mocsanisi
senior tag
Ha ezt így le tudod eddzeni rendesen akkor minden elismerésem Én most 5 felé szedtem, minden nap egy izomcsoport. Így a legjobb szerintem Bár egy 3-4 napos bontással is tudok azonosulni. De ez így nagyon logikátlan
-
nepszter1
addikt
Nem kellet volna fekve nyomni . Újra fáj a csuklóm rohadjon meg
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Ukrajnai háború
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hívószám-hamisítás
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Hálózati / IP kamera
- Eredeti játékok OFF topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Politika
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs