- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
válasz BÁ Nutrition #16398 üzenetére
Nem érdekelne, csak fizessék meg!
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz God Vazzeg #16403 üzenetére
megteszik
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
God Vazzeg
veterán
válasz BÁ Nutrition #16404 üzenetére
Ha tudsz lehetőséget, szólj
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz God Vazzeg #16405 üzenetére
van skypeod? mer szar az emesenem
írd meg privibe
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Quan-Chi
őstag
válasz Tomics #16401 üzenetére
ja, mert edzek már nem járhatok strandra? ( mert az a buzi gyúrós mutogatja magát ) de pondrópeti és okoska járhatnak strandra cigizni meg sörözni mert nekik az való de engem már nem fognak szeretni mi ... érdekes meglátásod van
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
Woodslave
félisten
na gyerekek holnap lépek Görögbe. A tajgetoszig nem megyünk le, szóval ne reménykedjetek
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
macikos
addikt
Beleolvastam az edző válaszolba, agyhalál b+
"Most se teszi be a kérdésemet....Szóval, ismét....edzés után megiszom a szokásos turmixomat, de pl mell-váll edzésnél ugye a mellet edzem először, vállat később, és utána iszom meg, és mondtad, hogy edzés utáni 1 órában a leggyorsabb a felszívódás...ilyenkor mellre kevesebbet szív fel? Mivel mellezés után eltelik fél óra kb, és ugye később iszom meg rá...vagy nem függ ettől? Köszönöm előre is!"
-
Manitou
veterán
Reggeli mérlegelés 84,9kg 4 hetem van hogy elérjem a 80-at, vagy derékból még minimum -6cm-t
-
tween
őstag
Tegnap fél nyolckor értem haza melóból,kilenckor meg edzés...hát úgy feküdtem a fekpadon mint aki le akar folyni róla.....lelkesedés és energiaszint nulla,az akkumulátor gyenge töltöttségi szintet mutatott a küzdeni nem akaró harcosban,de érdes magnéziás tenyerével megmarkolta a vasat,érezte szíve lüktetését a fogásban,sóhajai egyre gyengültek,gondolatai révbe meredtek,de lenyúlt érte egy képzeletbeli lény,kirántotta a valóságba,vállára ült és a fülébe mondta:"MEG KELL TENNED,EZÉRT JÖTTÉL!"A harcos szívverése egyre szaporább lett,lélegzete egyre sűrűbb,érezte a vér áramlását a karjából egyenest a rúdba,gondolatban már átpréselte a súlyt a plafonon és megtörtént,gépies ritmusban kinyomta a tömeget,érezve a kéjt és büszkén felült,mondván:MA SEM ADTAM FEL!
-
DeckardCain
senior tag
Holnap megyek vállazni, érdekes lesz
Edző válaszol best of:
"Egy tanácsot szeretnék kérni. Hosszú ideje már kondizgatok, sokat tanultam itt a javaslatokból BBtv-ből, leírásokból, stb. Anyagiak egyre nehezebben engedik meg kiegek vásárlását és egy igen elvetemült ötlet jutott az eszembe, hogyan tudnék olcsón magas fehérjetartalmú és vitamindús kieghez jutni. Tartok kutyát és ahogy nézegettem a tápját, szinte teljesen megegyeztek a vitaminok, ásványi anyagok, tápanyagok stb. mint a kiegekben, amiket venni szoktam. A junior kutyakaják kb 33% fehérjetartalmúak, egy csomó vitamin, ásványi anyag, sőt gyógynövények is vannak bennük.
Kérdés, hogy hosszú távon van valami káros hatása, hogy kutya vagy esetleg macskakajával egészítem ki az étkezésemet? Lhetnek benne az ember számára káros, emészthetetlen összetevők? Tudtok mást is aki ilyesmivel próbálkozott? Állaga, íze nem érdekel, csakhogy a megfelelő tápanyagok benne legyenek."syasztok, nagyon sok olyan embert látok nap mint nap akik tudják a nyakukat ugyan ugy roppantani mint az ujukat, miért tudják ezt megcsinálni? a kérdésem az lenne hogy a nyak izmaira is kéne edzeni hogy roppanjon miközben forditom jobbra ballra? válaszotokat előre is köszönöm."
Hello azt szeretnem megkerdezni hogy hogy dagadhatok meg ( izmajim ) nem akarok erose leni csak nagy izmokat van ere valami mod ( Protejineken kivul)"
-
harry
veterán
válasz DeckardCain #16420 üzenetére
Jó, persze, viszlát
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
Jojo5
őstag
Melóban hallottam az év diétáját ami így hangzik:
Egész nyáron csak vajaskenyeret eszek és persze esténként mozgok 1 kicsit
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
glutamin
őstag
válasz Atomgeszi #16425 üzenetére
Ezt a kis minit szívesen feljebbhúznám rajta.
Ma lábaztam. Nem kicsi izzadás volt, de egész jó kis edzés kerekedett ki belőle.
„When you have money in hand, only you forget who are you. But when you do not have any money in your hand, the whole world forget who you are. It's life.“
-
KAMELOT
titán
látom elég jól megy ez a topik is!
szóval én is PC-s vagyok de mellette az első hobbim a gyúrás
bemutatkoznék: reggeli mérlegelés után és WC után 110kg vagyok
teljesítmények: mell 160kgx2
felhúzás szélesfogással 50x
vállnyomás 100kgx4
bicepsz 70kgx4
lábtolás 360kgx4-5
holt-húzás nyújtott lábbal 160kgx4naponta 6x eszek teljes értékű kaját + 3x turmix
2 óránkénti kajálást betartom!
napi kalória és tápanyag bevitel: 4800kcal...320g protein 680g szénhidrát 80g zsírlegfontosabb hozzátennem.....naturál vagyok!!! az aláírásom csak az edzőtrikómról vett felirat.....ez a kedvenc ruhám
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
D4rkm4n
őstag
válasz kovsol #16436 üzenetére
50× a szélesfogású felhúzás 110kg súllyal, az nagyon nem semmi!
Nekem is lenne egy kérdésem:
Jó ideje a fekvenyomással nem érzem, hogy fejlődnék mellre, de a vállam úgy bedurran tőle mint az állat. Mit csinálhatok szarul?
"If you only do what you can do, you will never be more than you are now."
-
kovsol
titán
válasz D4rkm4n #16439 üzenetére
most én csak a saját tapasztalatomat tudom mondani, de majd talán megmondja a tutit valaki más
nálam ha a mellbimbóm vonalában nyomom akkor nem érzem a vállamat, de ha feljebb(nyakamhoz közelebb) nyomom akkor jobban rásegítek vállal én is[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
LOTR
addikt
válasz BÁ Nutrition #16441 üzenetére
de jól írta hiszen, csak a húzódzkodást helyett írt felhúzást, a merevlábas felhúzás meg a deadlift nyújtott lábbal
szerintem érthető
bár én nem értem 50x hogy lehet húzódzkodni 110kilós súllyal
én összesen szoktam annyit, de 4 sorozatban, és csak 86kg vagyok
még a 300as próba teljesítésében is csak 25-25 húzódzkodás volt, az 50 az nagyon komolyOne Ring to rule them all
-
D4rkm4n
őstag
válasz BÁ Nutrition #16445 üzenetére
Te mennyivel guggolsz és milyen szériával?
"If you only do what you can do, you will never be more than you are now."
-
dragonfx
veterán
De fain volt.banános whey pro kicsit mélyhütőbe félórára.isteni.tiszta meki shake ízű.és még talán használ is.
Hát ma kizzadtam egy vagonnal remélem nem fogyok igaz megittam 4 liter piát.a súlyom ugy néz ki 87nél van most.4x voltma edzésen jövő héten 5x .mutatni kell valamit a nyaraláson beachen.
Talán mintha nőttem volna lehet csaka barnaságtól gondolom ezt. .mindenesetre a seggemet is napoztattama buziknak is jó legyek.
[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
LOTR
addikt
válasz BÁ Nutrition #16445 üzenetére
ugyan az is szép eredmény, de szerintem ez nem olyan nagy szám - már a többihez képest
One Ring to rule them all
Aktív témák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Microsoft Excel topic
- Autós topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HDD probléma (nem adatmentés)
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest