Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • JulianSinulf

    senior tag

    Sziasztok!

    Szeretnék jelentkezni a crew-be!
    Joci vagyok, 33 éves. Természetem általában békés, ha nem, akkor káromkodással és Alt+F4-el vezetem le (és a whiskey-kóla is segít),
    Plata-tól az SG fórumon sok jót olvastam rólatok.
    Tetszik, hogy békések vagytok és hagyjátok, hogy más élvezze a saját játékát, segítetek is, ha épp úgy adódik, valamint nem kell egyedül, idegenekkel játszani, anyanyelvemen beszélhetek.

    Karakterem 146-os szintű, fegyverekből kb minden van (sajnos), heist-ból nem sokat sikerült csinálnom.
    Aktivitásom változó, van még pár játék, amivel játszom. De, ha tudok nyugodtan játszani, akkor többször előveszem.
    A legutóbb egy crew és tagja miatt hagytam abba. Azt hittem, hogy jó lesz és jönni fog a lóvé is, de sikerült elherdálni majdnem mindent és visszafele nem jött. Egy darabig jó szórakozás volt, aztán meg inkább nem akartam senkit semmivel gyanúsítani, de "érdekesen" viselkedett a játék. És akkor kb. elegem lett belőle és mást kerestem.
    Van CEO irodám 2 kis raktárral és egy MC klubbom. Public Session-ban nem igazán tudok vele mit kezdeni, mert sokan erre vadásznak csak. Privát publicot meg tuti, hogy nem akkor dob a játék, mikor nagyon szeretném.
    Meg amúgy is nagyobb a lóvé, ha többen vannak a pályán.
    Ezen kívül szeretem még az időnként megjelenő pályafeladatokat, mint "baleset nélküli tolatás", "alacsonyan repülés" és hasonló dolgok. De egyedül ilyet sem dob a játék.

    Karakterem neve: JulianSinulf

Új hozzászólás Aktív témák