Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • freeknight

    őstag

    válasz Brenor #46468 üzenetére

    Én most egy nagyon gyenge konfigon játszok, írtam már azt hiszem itt is: i3-2100 gtx750 ti és 6 gb ram. Nálam úgy néz ki a dolog, hogy felbontás fullhd, ezen kívül minden normalra állítva. Betonstabilan megy 60 fps-el, pedig hétvégén van, hogy tolom online 6 órákat is egyhuzamban, kilépés nélkül, csak kidob storyba. Ahogy tesztelgettem mehetne néhány beállítás fentebb is, de én megszokásból minden online játékot minimumon tolok :)

    Amit tudok tanácsolni: a felbontáson semmiképp se vegyél lentebb, annyira azért nem gyenge a konfigod. Tény, hogy ezzel lehet a legnagyobb fps növekedést elérni, de ha a monitorod natív felbontása alá mész, nagyon ronda lesz a játék. Anisotropic filtering mehet x4-re vagy még x2-re is.

    Én személy szerint a mai játékokban nagyon rondának és zavarónak tartom a post fx-et és az ingame depth of fieldet, ezek mehetnek normálra és offra, nem kár értük (szerintem), és főleg utóbbi kikapcsolásával csomó teljesítményt takarítasz meg.
    Aztán ha ezek sem segítenek, tetszés szerint mehetnek lejjebb a beállítások.
    Simán elképzelhető, hogy ezekhez az értékekhez kevés a 8 giga ram, de a ramból kifutást könnyen érzékelheted: alapvetően szépen fut a játék, néha viszont nagyon csúnyán megakad, mintha szünet lenne benne, ilyenkor, ha hdd-n van a játék, hallhatod is pörögni a merevlemezt. És ez teljesen random helyeken fordul elő. Ha a vasad (proci vagy videókari) lenne kevés, akkor alapból ugye közelebb lennél a 30 fps-hez, mint a 60-hoz, és például bizonyos helyeken kezdene lejjebb menni az fps, tartósan, míg ott tartózkodsz.

Új hozzászólás Aktív témák