Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Segal

    veterán

    válasz Puma K #45703 üzenetére

    Én is találkoztam már olyan ph-s társal aki kérdezte van e hacker és ha igen akkor adjon pénzt (nevet nem írok), meg olyannal is hogy bebugoltam autóeladásnál 4 autóval (nem tudtunk mozdulni) volt még ben t 2 ph-s is egy csapatba mc-ztek és amikor megkértük hogy jöjjön már ide és löjjön ki 3 sofőrt mert ők el tudnák vinni az autót ha kijutnának a kocsiból akkor percekig még csak nem is válaszolt majd amikor már csak 10 perc volt hátra akkor nagy kegyesen beirta hogy 5 perc múlva végez és majd utána eljön...
    Pedig nincs az az mc eladás vagy supply amibe nem fér bele 3 perc hogy lehivom a helit és odarepülök msegíteni de hát ez van nekemm meg 400k mínuszt jelentett.
    Írtam már én nem fogom többet hogy nagyon felhigult ez a crew. A kedvencem amikor nézen fent van mondjuk 16 barát elkezdek rájuk csatlakozni és erre 3-4 külön sessionba játszik mindenki a 2-3 közelebbi haverjával. Még véletlenül sem egybe és mindenki segít mindenkinek. Kicsit visszasírom a régi mc-s időket igaz hogy akkor sokkal sz*rabbul álltam anyagilag de voltak találkozások, hülyülések stb. most meg csak ez a külön játszok a nem ritkán még csak nem is ph-s haverommal amivel még nem is lenne probléma ha tudna köszönni és a többi magyarnak is egyértelmű lenne hogy nem idegen.

    "Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

Új hozzászólás Aktív témák