Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HoldChore

    tag

    Tegnap volt egy kis harc idegenekkel. Az normális, hogy én 3x eltalálom a távcsövessel és ott ácsorog majd lő egyet és én meghalok? Mondjuk ment lejjebb az ereje valamennyit. De géppuskával lőttem akkor meg alig. Rajtam is volt heavy mellény de akkor is lepuffantott messziről egy lövéssel sokszor. Feléledés után 1 mp-el. Csak akkor nem, ha épp egy ház volt kettőnk között. Erre mondták neki, hogy csaló. De utána őt lőtte valaki más, és arra ő mondta, hogy csaló. 150-es volt, meg a klántársa is. Egyszer sem tudtam megölni őket, pedig aztán soroztam néha.
    Ennyire noob vagyok még harcban? Mondjuk már kezdem megtalálni a megfelelő fegyvert gyorsan.
    Arra is gondolok, hogy mivel full felbontásban játszom, így nem veszem észre olyan hamar az ellenséget, mint ők engem. Kipróbáltam alapon is, úgy sokkal jobban látszanak, na de hát hadd dolgozzon a kártya.
    De volt ott egy másik is. Az csak ott állt hiába lőttem nyakon 3x, Megmozdult, tehát eltaláltam, mert 2 méterre voltam. Ekkor megmozdult és kinyírt. Később ugyanő ott állt az út közepén a golyózáporban, majd telerakta az utat neonszínű motorokkal.
    Aztán lehívott egy hatalmas AirCrane helikopter és elrepült vele :) Soha nem láttam még ilyet a játékban.
    Elég szórakoztató volt :) De csak elsőre, mert nem csípem a csalókat én sem.
    Tegnap egy harckocsi esett be az MC irodámba.
    Én is kaptam 250000-et, immár harmadszor november óta mikor megvettem a játékot.

    "Ha valamit ésszerűsíteni akarsz bízd lusta emberre!" https://www.facebook.com/gaming/LongJohnHolmesStream/

Új hozzászólás Aktív témák