-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
Tudtátok hogy Online-ban ha a kari be piál a kórházban köt ki?
Jó hecc volt. -
Puma K
nagyúr
Köszi srácok az infót.
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
kahuta
csendes tag
Sziasztok! Először is azzal kezdem, hogy nem tudok játszani csak szeretek. Viszont az lenne a kérdésem, online játékban az hogy lehet hogy elütöttem egy másik játékost. Egy pár perc mulva vettem észre hogy egy csomó fegyverem lett rengeteg lőszerrel. Pl ilyen plazmaágyú, lett tüzijátékom, molotov koktél meg sok sok más dolog. Ezek honnan lettek? Amúgy örülök neki. Es miért esnek néha járművek az égből? Pl tank. Köszi a segítséget.
-
Ombre85
tag
Érdekesség: tegnap gondoltam, tolok egy quick race-t menüből, de töltés után Capture-ben találtam magam
Nem tudom, hogy hiba miatt, vagy ennyire erőltetik, de mostanában a daily-m is majdnem mindig capture.
Na mindegy, jó volt, mert voltunk 16-an, ennyivel még sosem játszottam ilyen módban -
CactuS
Arcképgyáros
Még fut a Criminal Mastermind körünk, így amíg azzal nem végzünk, addig nem tudok máshova menni.
kahuta: Modder adott, gondolom béna volt, magának akarta adni, de mindenki kapott. Azt hiszem egy Leave GTA online / join megoldja és visszakapod az eredeti fegyvereidet, de lehet elég a session váltás is. Ez még a jobbik eset, van amikor azzal szórakoznak, hogy szimplán elveszik az összes fegyveredet. Railgun visszatérőknek jár amúgy story módban, minden más megvehető amúgy is az Ammunationben. Ha esik rád autó/tank, akkor az szintén a "modder" műve, ahogy a teleportálás, beragadás, befagyás, azonnali halál/felrobbanás, kocsiból kiesés is. Ilyenkor egy 12 éves script kiddie örül magának, hogy le tudott tölteni egy mások által írt programot és azzal szórakoznak. Ahogy Plata is írta, jobb ilyenkor új sessiont keresni (vagy eleve barát/crew sessiont indítani).
Ombre85: Az a kereső időről időre szarabb lesz, van, hogy nem találja el a kategóriát. Bár gondolom majd ezt is javítják akkor, amikor felturbózzák az online részt (vagy nem).
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Mike
veterán
Azért miket bele nem raknak!
Egyedül voltam az online session-ömben és autókáztam a T20-assal. Viszonylag szabályosan, ráérősen, megállva a piros lámpkánál. Az egyik ilyennél fent a hegyen, az Eclipse alatti úton egy Obey cabrió került mellém, kicsit túráztattam a motort, erre nekiállt ő is túráztatni, majd a zöldnél füstölgő kerekekkel kilőtt. Ott is hagyott, mert nem számítittam erre. Nem semmi! Volt már valakinek ilyen élménye?
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Én is jártam így,valaki megdobált rengeteg fegyverrel meg lőszerrel,még kis szintű voltam,át mentem privátba el lövöldöztem őket és ennyi,miután a lőszer kifogyott a fegyver eltűnt,mivel még nem volt nekem unlockolva.
Sőt egyszer bug miatt lett sok fegyverem,a Trevoros Heist ad egy rakás fegyót,nekem heist vége után megmaradt mind. -
Laraxior
titán
Ni, hogy gyűlnek a pénzeszsákoknál (nem túl sok minden látszik, de hullottak az égből a zsákok, voltak ott vagy 5en hatan... )
Valakinek nincs negyed órája pár race-re? Kellene még pár...
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Laraxior #35063 üzenetére
Most meg engedi a turbot... Tegnap még azt irta h kell race...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Plata
félisten
Jah nekem tegnap Heist közben lett két achim is,az egyik tetoválást is ad.Heist után elmentem megnézni de nem volt sehol,de nem volt időm sessiont váltani mert jött a következő PS-re inv és nem volt időm vacakolni vele.
Az egyis random csapattag amikor loptam rendőr helit,bele ugrott a rotorba és kaptam érte valami hülye achit.[ Szerkesztve ]
-
Mike
veterán
Hű gyerekek, storyban szembejött velem egy arany dubsta, le is csaptam rá rögtön
-
Ghard
őstag
válasz kahuta #35054 üzenetére
Tele van csaló nyomorékkal a játék, azért van. Meg azért, mert a rockstar szarik rá ki hogyan cseszi szét az online játékot.
Ha olyan dolgot találsz amivel jól szórakozol, akkor ne foglalkozz vele, csak játssz. Legyen az fegyver, pénzeszsák, halhatatlan tank/autó, bármi.
Bannt még a mod programot használó csalók se kapnak mindig, ha kapnak, akkor azt se végleg. Mert a csalókkal együtt elég alacsony értelmi szinten pörög a játékot fejlesztő banda is. -
CactuS
Arcképgyáros
Mondjuk a pénzes zsák dobálásra és a szint hackelesre állitólag elég érzékeny a rendszer, legtöbbször használat után max. 3 órával már jön is a sült banán. Legalábbis a külföldi fórumos hozzászólások szerint. (Sírnak is, mint a fürdős k...) Ezért is kevesebb már a zsákot dobálók száma, mert a hostokat kiszedik.
Az megint más kérdés, hogy az ismert hibákat ( impromptu race, money drain) mennyire nem tudják javítani. A versenynél a pointert változtatják, amit kb. Max 1 nap megtalálni újból. A moneydrainnél meg inkább kivették a felrobbantási költséget. Vicc kategória és ha nem lenne shark card, akkor még szarabb lenne a helyzet. Így legalább miközben szedik ki a pénzes csalókat, horogra akad néhány valóban kártékony idióta is, bár így is túl sok marad.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Gyula84
veterán
hali
a napit mikor adja be? most néztem fel, de a tegnapi van ott még csak
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Laraxior
titán
válasz CactuS #35070 üzenetére
Szerintem annyi a titka a zsakdobalasnak, hogy nem kell esz nélkül felvenni... Max egy milliot, gyorsan elkolteni, nem is kell a bankba tenni.
Ez a legkevesebb a jatekban, sokkal nagyobb kart csinalnak a jatekosoknak akik robbantgatnak meg repkednek ossze-vissza.
A penzeszsakot csak azert bunteti a Rockstar, mert nekik anyagi bevetelkieses a shark kartyakbol.... Kulonben basznanak rá"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Laraxior #35072 üzenetére
Nem a fogadó félnél van a gond, hanem annál aki csinálja. Idézném: "The Moneyrain is getting less common because R* is pretty good at detecting Mod menus now. So all the moneyrainers get banned pretty quick" ).
Bár nem járok komolyabb "hacker" fórumokon, csak egyszerű, többnyire publikus helyeken, így lehet, hogy hülyeséget mondok, de meg merem kockáztatni, hogy az, aki csak kapja és semmi mást nem csinál (és nem nyomja fel pár kedves játékostárs), az életben nem fog bant kapni. Redditen volt olyan, aki kitette, hogy $1b+-t szedett össze 1 hónap alatt a versenyekkel, azaz több, mint egy milliárd dollárt tett be a bankba és még mindig játszik.
Amúgy szerintem most egy darabig megint nyűglődés lesz, mert most nem megy az impromtu race, vagyis igen, de 15 millió helyett csak 100.000 a felső limit, ebbe belenyúlt a Rockstar. Ilyenkor publicban mindig több a debil idióta, akinek nem volt gyerekszobája. A rossz hír az, hogy minden más f*szság, ami tényleg idegesítő a játékban (RP multiplier, instant halál, hallhatatlanság, spawn stb.) hibátlanul működik a patch után egyből. Ebből is látszik, hogy a R* csak a shark card eladás miatt aggódik és leszarja, hogy a public néha játszhatatlan...
G4ula84: Azt hiszem reggel 8 körül vált, de előfordul, hogy beragad és aznap nem kapsz újat, illetve nálam volt olyan is, hogy 3ból kettőt megcsináltam és amikor kijöttem a versenyből, akkor simán kaptam 3 új napit.
[ Szerkesztve ]
-
ProgenXL
őstag
Szerintem ha hirtelen rengeteg pénzünk lesz és bármit megvehetünk akkor egy idő után unalmas lesz a játék. Az a tudat hogy bármit megvehetünk bármikor anélkül hogy megdolgoznánk érte.. gyorsan értékét veszti sokminden. Én hamar megunnám a játékot szerintem ha már nincs cél.
[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz ProgenXL #35074 üzenetére
Ez így van, ha nem találsz valami célt egy játékban, akkor nem sok értelme van az egésznek.
Mondjuk azért azt tegyük hozzá, hogy néha irreális árazásai vannak a GTAOnak, pl.: a 10 milliós arany repülőgép, a majd 10 millás yacht. De kicsiben gondolkozva ott vannak a Benny-s autók. Van olyan amelyik drágább egy fullos T20-nál mégis inkább közepes a teljesítménye. Vagy itt van a legutolsó autó (tornado), ami szép, de semmire nem jó, szinte még csapatáshoz is lassú, de mire erre rájössz már rá is költöttél majd 1 millát. Így maximálisan megértem az embereket, hogyha keresik a gyors pénzkereseti lehetőségeket, persze, mint a lenti példa is mutatja, azért túl is lehet tolni a dolgokat.
Amúgy volt akinek bejött a tornado? Én nagyon vártam, tetszik maga a kocsi is, de a Livery-k színezése szerintem szar, teljesítménye kb. semmi, viszont legalább nem akad fel sehol.
-
Plata
félisten
válasz CactuS #35075 üzenetére
Én szeretnék új házat,de valami igazi tengerpartit,vagy tópartit,valami kertes szép házat,meg pár nyitható tetejű kocsi még jó lenne,én azokat szeretem ,sebessége nem érdekel.
A zsákos dologhoz meg annyit tennék hogy engem sosem büntettek meg azért,mert alám robbantott valaki vagy 700 ezer dollárt.Lehetett volna több is,mert rengeteg zsák robbant ki a karim lába alól,de elmenekültem,csak azt vettem fel ami hozzám vágódott és nem tudtam elkerülni. -
Cry0
őstag
Sziasztok
olyan kérdéssel fordulnék felétek hogy régebben a játékról lementettem a mentésemet majd ujra raktam a gépemet most ismét szeretnék vele játszani de a mentésemet hogyan tudom vissza rakni ?Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
ProgenXL
őstag
Egyszer rám is esett kb 1.4millió. hiába futottam el konkrétan a játékosom fejére hullott így sokat bekaptam mire kitudtam lépni. Nem büntettek érte de azért nem vagyok büszke rá.
Cry0: ahonnan lementetted oda tedd vissza. Dokumentumok mappába keresd a gta mappáját.
[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
MaciG
addikt
Story modban hogy lehet menteni a játékállást?
Most kezdem a játékot egyből bedobott valami bankrablós történetbe, majd egy másik sráccal egy kocsit kellett elvinni, követni a srácot és utána következett hogy le kellett rázni a zsarukat, majd elvinni a verdát a műhelybe. Nah én ennél a pontnál léptem ki, kerestem előtte hol tudok menteni, de nem találtam így gondoltam ez autómatikus. Most újra elindítottam a játékot és ismét a kocsilopós rész elején vagyok. :SBANZAII
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Gyula84 #35084 üzenetére
Külön megjelölve, hogy modded cash pickup? Nem igazán. Gyakorlatilag vagy megjelenik a statisztikában (pl.: picked up, job résznél), vagy nem.
Játékon kívül esküszöm néha izgalmasabb az élet, mint benne a patchek után. Értem ez alatt azt, hogy hihetetlen mekkora f*szméregetések mennek a modder topikokban, tisztára, mint valami geek dumaszínház. A pozitív, hogy úgy tűnik végre nem csak átrakták a pointert, hanem érdemben is foglalkoztak a dologgal a rockstarnal - a takarítónő megtanult kódolni -, így az alábbi paraméterek már nem állíthatóak szabadon:
IMPROMPTU_RACE_EXPENSES_MULTIPLIER
WIN_DEATHMATCH_MODIFIER
WIN_END_MODIFIER
PARACHUTE_END_MULTIPLIER
DM_END_MULTIPLIER
LTS_END_MULTIPLIER
EARNINGS_HEISTS_FINALE_MAXIMUM_TOTAL_CASH_TAKE
EARNINGS_HEISTS_FINALE_MINIMUM_TOTAL_CASH_TAKE
EARNINGS_HEISTS_FINALE_REPLAY_CASH_REWARD
EARNINGS_HEISTS_FINALE_FIRST_PLAYER_CASH_REWARD
HEIST_SERIES_A_FUNDING_CASH_REWARD
KILLSTREAK_BONUS_ON_MISSION_MODIFIER
KILLSTREAK_BONUS_ON_DEATHMATCH_MODIFIER
CONTACT_MISSION_CASH_BASE_MULTIPLIER
CONTACT_MISSION_CASH_DIFFICULTY_MULTIPLIER_HARD
CONTACT_MISSION_CASH_DIFFICULTY_MULTIPLIER_NORMAL
CONTACT_MISSION_CASH_DIFFICULTY_MULTIPLIER_EASYA rossz hír az,hogy ezeken kívül még van kb. 11.000 paraméter, amit lehet piszkálni és van aki azt állítja, hogy a nem "publikus"-ak még működnek, így azokkal gond nélkül lehet bármit csinálni továbbra is. Tehát csak idő kérdése, amíg felbukkan egy alternatív mód. Illetve mivel a "moddereknek" így nincsen bevételük és lehetőségük a pénz szerzésre valószínűleg megint rászabadulnak a public lobby-ra, hogy "szórakoztassák" a normálisan játszókat. Szóval fel kell készülni a szokásos Eclipse Toweres légcsavarra, karácsonyfára stb....
Amúgy szóljatok, ha rajtam kívül senkit nem érdekelnek ezek a "nem hivatalos" hírek, mert akkor abbahagyom ezek beírását.
Mike: csak 1x? Mázlista. Az arány szerintem olyan 1:10-hez lehet a rossz helyre spawnolásnál, ezt sem igazán nézték át kiadás előtt.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz ProgenXL #35089 üzenetére
Már megvettem amikor 25%-al volt olcsóbb
-
Gyula84
veterán
válasz CactuS #35087 üzenetére
nem arra gondoltam hogy külön megjelölve hanem hogy igen picked up, mert hol a francba venne fel több millát csak úgy. Egyedül a gang attacknál van 1500-2000dollár ami ilyen pénz mert csak úgy nem szedsz fel több milliót, mert hol
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Laraxior
titán
válasz Gyula84 #35094 üzenetére
Mondjzk en az elejen ugy fejlodtem a jarokeloktol vettem el a lovet meg a boltrablas, autoeladas...
-
Bjørgersson
félisten
April 1-7
Szerintem nem.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Plata
félisten
válasz Bjørgersson #35096 üzenetére
De ma van hetedike.
-
Bjørgersson
félisten
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
ProgenXL
őstag
Ismét visszatért ez a régi szokás. Egy játékos aki feltételezem csaló, kickelt a sessionbol.
[ Szerkesztve ]
Gunner for life
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- VMware
- Hardcore café
- EAFC 25
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Íme az új Android Auto!
- Milyen TV-t vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- További aktív témák...
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest