- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz rup1u5 #33643 üzenetére
Az én statom:
Cops killed2,860
NOOSE killed310
Times Wanted1,058
Wanted stars attained3,822
Wanted stars evaded3,464
Time spent with a Wanted Level1d 2h 9m 53s
Last Wanted Level duration0d 0h 1m 0s
Longest Wanted Level duration0d 0h 14m 4s
Time spent with a 5 star Wanted Level0d 11h 53m 37s
Drive-by kills as driver1,486
Drive-by kills as passenger1,362
Tires shot out11.1K
Vehicular kills225
Cars stolen268
Motorcycles stolen10
Helicopters stolen88
Planes stolen42
Boats stolen36
ATVs stolen3
Bicycles stolen1
Cop vehicles stolen41
Store Hold Ups8Pistol kills51
Combat Pistol kills2
AP Pistol kills1,632
Pistol .50 kills1
Marksman Pistol kills5
Heavy Revolver kills1
Flare Gun kills3
Micro SMG kills508
SMG kills44
Assault SMG kills10
Gusenberg Sweeper kills1
Combat PDW kills13
Machine Pistol kills7
Assault Rifle kills12
Carbine Rifle kills13
Advanced Rifle kills343
Special Carbine kills412
Marksman Rifle kills21
MG kills131
Combat MG kills237
Pump Shotgun kills7
Sawed-Off Shotgun kills3
Assault Shotgun kills440
Bullpup Shotgun kills0
Heavy Shotgun kills18
Sniper Rifle kills607
Heavy Sniper kills77
Grenade Launcher kills597
RPG kills691
Firework Launcher kills1
Homing Launcher kills276
Minigun kills64
Grenade kills1
Tear Gas kills5
Sticky Bomb kills247
Proximity Mine kills38
Molotov kills7
Knife kills5
Nightstick kills0
Crowbar kills15
Baseball Bat kills6
Golf Club kills0
Unarmed kills21
Rhino Gun kills1
Buzzard Minigun kills0
Buzzard Rocket kills98
Lazer Cannon kills1
Lazer Missile kills17
Annihilator Minigun kills3
Hydra Missile kills3
Insurgent Machine Gun kills138
Savage Missile kills21
Technical Machine Gun kills613
Valkyrie Cannon kills78
Valkyrie Machine Gun kills19Na nemár hogy valakit megöltem tűzijáték rakétával.
Na meg ezen is behalok,5 kill könnygázzal.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz Wiz Khalifa #33651 üzenetére
Nekem nem volt egyiknél sem.
-
SRII
őstag
Hi!
Találtam egy jó autót, elvittem tuningolni , ráköltöttem majd 60.000 $ erre a műhelybe tuningolás közben valaki felrobbantott, autó sehol pénz sehol......ez mi?
kezd undorító lenni ez a játék..
[ Szerkesztve ]
Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
-
SRII
őstag
válasz Snip3r_HUN #33656 üzenetére
nem kötöttem semmit, de az a ciki hogy az összes fegyverem eltűnt.(12db) semmim nincs....folyton leágyúznak, meg isten tudja mi a fasz, de máglyarakás lesz a kocsimon és elégek....folyton ez van...áhh mindegy...hiába megyünk el többen, mindig ez van.
-
ProgenXL
őstag
A sima online sessio ilyen. Tele sok hülyével akik egymás ölésével érzik jól magukat. Vannak kivételek de jobb óvatosnak lenni. Érdemes privátba menni vagy pedig passzívba váltani. A kocsiról annyit hogy amíg nincs rajta biztosítás addig bármi történik vele megy a kukába. Ez nem a játék hibája ez direkt így van megcsinálva. Kivéve a csalókat..
Gunner for life
-
Snip3r_HUN
addikt
-
SRII
őstag
válasz Snip3r_HUN #33659 üzenetére
köszönöm szépen a segítségetek...biztosítást meg megnézem hol és nem lesz több gond..
esetleg leírnátok hogy, hol kell biztosítást kötni? nagy segítség lenne!
[ Szerkesztve ]
-
Snip3r_HUN
addikt
Biztosítást szintén a mod shopban (los santos custom) lehet kötni,a Loss/Theft Prevention opció alatt. Ezen belül két opció van az egyik a tracker ami jelzi a járművet a térképen,a másik a full coverage ami akkor jön jól ha felrobban a járgányod (lényegében ez a biztosítás).
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
SRII
őstag
válasz Snip3r_HUN #33661 üzenetére
full coverage lakat van! faxa....
-
Laraxior
titán
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
robertosz91
tag
Srácok, még mindig annyi a csaló, hogy "játszhatatlan" az online?
Az élet jó, csak meg kell tanulni lebegni a sz@rban.
-
ProgenXL
őstag
válasz robertosz91 #33668 üzenetére
A sima online sessioba lehet hogy van bár mostanában nem láttam. Én ott keveset vagyok. Missiokat nyomom ezerrel. ott nincs
[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
Ghard
őstag
válasz robertosz91 #33670 üzenetére
Akkor van egy rossz hírem. A napokban megint szezon van csaló férgekből online session-ökben.
Csak ma 12 lobbyból 7-8 volt, amiben robbantgattak, vagy csaló játszott benne.
Lőttem egy két képet amikor eszembe jutott: (mind ma volt néhány óra alatt)
[link]
Annak a paulnak a profilját meg se tudtam nézni, mert ahogy odamentem, a nevemmel robbantott mindenkit, 5 másodperc múlva meg kifagyasztotta a játékot. -
pokers
senior tag
válasz robertosz91 #33668 üzenetére
7végén rajzottak a csalók. Többször sessiont kellett váltanom miattuk, mindig megtaláltak a karifájukkal, rőzséjükkel, meg ki tudja még miket dobáltak rám. A másikban meg állandóan mindenkit felrobbantott
-
ProgenXL
őstag
az szép én azért nem találkozhatok akkor velük mert nem járnak missiokba és privát sessioba vagyok inkább
Gunner for life
-
CactuS
Arcképgyáros
Olyat már csinált valakinek az online, hogy megcserélte két kocsi kinézetét? Gyakorlatilag a Ruineremtől átvette a mamba a színt, a felnit és helyet is cseréltek a két garázs között. Ez mi a franc?
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Puma K
nagyúr
válasz CactuS #33674 üzenetére
Nekem 2db "7-es BMW" parkolt a garazsomban. Az egyik a regebbi a masik az ujabb verzio volt. Kileptem a jatekbol majd masnap vissza es azt vettem eszre az ujabb Bömös atvaltozott a regire. Tuningelemek, szin es felni minden megmaradt csak a kasztni es igy a kocsi neve valtozott meg.
Utana eladtam mind a ketto kocsit. A helyukre a garazsban raktam mas kocsikat, amiket random loptam, de meg eltehetoek a garazsodba. Utana kileptem-beleptem es az elozoleg a 7-es Bímerek helyere parkolt kocsik kozul az egyik atvaltozott ugyan arra mi elozoleg a helyen allt azaz egy tuningolt, atfestett es masik felnis 7-es Bömösre.
Ezeket eladtam, es videot csinaltam arrol hogy az a 2 hely ures. Raktam megint egy-egy regebbi es ujabb Bömöst a helyukre, utana kileptem-beleptem es az ujabb verzio atvaltozott a regire.
Ez is ilyen tipikus GTA bug.
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Ghard
őstag
Mai online 1 percben. [link]
(#33674) CactuS
Nálam a dudák keverednek, vagy törlődnek. -
WASPZotya
tag
Nekem olyan problémám van, hogy vettem egy garázst a másik mellett és nincs meg.
Ha a telón rácsörgök a szerelőre akkor felhozza hogy üres a garázs.
2 házam van és 2 garázsom, ezzel lenne 3 garázs.
Kiléptem vissza de így se lett jó.
Mit tegyek? Eladni lehet vhogy?
A többi garázs tele van csak az üres.[ Szerkesztve ]
Zotya
-
WASPZotya
tag
Megtaláltam végre. Nem jelzi a térképen mert közel van egymáshoz, meg kellett keresni hol van a kék kör az ajtónál. 2 sarokkal lentebb.
Zotya
-
Mike
veterán
És megint alig maradt valamim. A fekete pilótaruhát már meg sem bírtam venni
(#33657) SRII
Ne public sessionben játssz(#33671) Ghard
Akkor nekem tegnap műzlim volt, mert teljesen normálisakkal játszottam 11 roundos vs-t[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Puma K #33675 üzenetére
Az még oké, de ez egy ruiner meg egy mamba, kb annyi a közös bennük, hogy 4 kerekük van.
Ghard: Remek videó, kb. jól példázza, hogy mennyire foglalkozik a R* a játékkal.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Puma K
nagyúr
válasz CactuS #33682 üzenetére
Az elso mutatvany utan nekem is mas tipusu autok voltak amiket beraktam...
"Utana eladtam mind a ketto kocsit. A helyukre a garazsban raktam mas kocsikat, amiket random loptam, de meg eltehetoek a garazsodba. Utana kileptem-beleptem es az elozoleg a 7-es Bímerek helyere parkolt kocsik kozul az egyik atvaltozott ugyan arra mi elozoleg a helyen allt azaz egy tuningolt, atfestett es masik felnis 7-es Bömösre."
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz CactuS #33674 üzenetére
Nekem egyszer az armoredes Kuruma helyére az egyik faszán felnyomott furgon került be. A Kuruma eltűnt szőrén szálán. Aztán mikor kiléptem a játékból és vissza a furgon eltűnt helyére az eredetileg is ott lévő Kuruma volt a furgon színével, felnijével. Első körbe. Csak mondjuk második körbe észrevettem hogy a Kuruma két első ülése nem 100-as. A furgon motorblokk textúrája villog benne, az armoreden felül a furgon Armor + páncélja is felkerült (sose tudom a lámpálat pl kitörni belőle míg amíg be nem bugosodott mindig kitörtek és nem világítottak) illetve már nem 4x4-es hanem keverék. Néha úgy viselkedik mint egy 4x4 de néha meg csak hátsókerekesként viselkedik. Szóval jobban veri a seggét, stb... Illetve nagy sebességnél kanyarodva fel-fel borul néha mint ha nagyon magas lenne mint a furgon volt.
Érdekes jószág lett ez a korcs Kuruma de én megszerettem.
Smoke some weed nigga!
-
Gyula84
veterán
hali
ha elindítok egy missiont az meg lehet valahol szakítani?
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
ProgenXL
őstag
válasz Snip3r_HUN #33690 üzenetére
264szint után tudnak újat mutatni Köszi
[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Wiz Khalifa #33684 üzenetére
Mindent újra beállítottam a két autónál, remélem ezután nyugi lesz, nem akarok mamba/ruiner keveréket. Ez a ruiner amúgy is egy problémás darab, LSCben úgy robbantott fel egy modder, hogy meg se találtam többet az autót, pedig volt rajta biztosítás. Aztán kb. 1 órát pörögtünk, mire végre spawnolt egy újat (pedig egyikünk Ruinerrel volt). Szóval "hobby" autóhoz képest kicsit sok vele a gond, de hát ilyen ez a bicikli.
-
Plata
félisten
Azt mondják új módszerrel tudják ellopni a pénzünket hackerek.
[link][ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
Ez azért elég nagy probléma. Már csak azért is, mert ugye vehetsz IRL pénzért is játékbeli valutát, amit így el lehet venni. Amúgy rákeresve itt egy leírás róla, sőt még videó is, ahol épp elveszi így a lóvét egy playertől: [link].
Mondjuk a cikkben linkeli, hogy elvileg az 1.29 óta van egy új figyelő rendszer. Ami elméletben mindent figyel: "by “rework” we mean “pump full of the programming equivalent of steroids”. The new system initially seemed like overkill, however looked to have done the job and plugged most of the holes.
The new stats system tracked where you are, where others are in relation to you, what you are doing, how much cash you have, what you spend that cash on, what missions you did, how you interacted with other players, etc. – the list just keeps on going and going. It also saves all this data for future reference, so that it can track your movements and spending to sniff out any foul play."
Hát nem tudom, ha ez tényleg így működne, akkor kb. nem lennének hackerek, nem működne a pénzdobálás/impromtu race, nem lehetne spawnolni. Vagy ha valaki kezdetektől kezdve full retardban tolja hackerként, akkor az lesz a normális és nem tűnik fel a programnak?
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz CactuS #33694 üzenetére
Azért csak, hogy pozitív példát is említsek a sokak által egy kalap alá vett modderek közül:
Hey Guys,
even though I wanted to stop hosting, it has come to my attention that some Modders found a way of draining Money off peoples accounts. As a "Modder" myself and a person with a helper complex I cannot see this go through and feel responsible to fix at least a tiny bit of the damage they have done.
If you have been a victim of these Modders please send me a message on Reddit so I can sort this issue out.
If you have NOT been a victim of this Issue do NOT message me. I will check your account data and see if you have actually been drained so dont be a dick.I dont want to get back into hosting at least right now but at least I want to help people that have been victims to this stupid thing.
Könnyen meg lehet találni, publikus poszt, de direkt nem linkelem, nehogy itt valaki begőzöljön rajta...
Ami viszont elgondolkodtató, hogy ha ilyen gyorsan híre ment, akkor mennyire komoly a probléma.
[ Szerkesztve ]
-
Ghard
őstag
A módszer már nagyon régi.
Csak most külön opció is van rá a modmenüben, hogy a takony csíra gyerekek is csinálhassák.
(Úgy lehetett megszívatni az embereket, hogy egy helyre leraktak 10-20 autót, amit privát autóként addolt be a csaló. Aki felrobbantotta annak ennyiszer ment le -27k mert t20al csinálták leginkább.
Ilyet még én sem láttam 3-4 alkalomnál többször, szóval tényleg ritka volt. Eddig...)
A pénzt lehet autókban tárolni, igaz ezután csak veszteséggel jön vissza belőle.
Amúgy nem csak a pénz leszívása a cumi, hanem a bad sport is. Pillanatok alatt odakerülhetsz így, ott meg kb a kutya sem játszik, mindig egyedül vagy. Mert pc-n még ez is el van cseszve. Konzolokon azért vannak bad sport lobbyban is játékosok... -
CactuS
Arcképgyáros
Mondjuk én az első ilyen kiírás után nyomok egy screenshotot, aztán húzok a rákba a lobbyból, nem várnám meg, amíg 35x lehúzzák rólam ugyanazt a bőrt.
Pénzt igazából akkor szokták autókban tárolni, ha zsákból esett, mert azt nem veszik el. Viszont ugye ~ 2 millából 1,2-őt legalizál. Nálam mondjuk nem nagyon lenne hely ilyenkre, mert pl.: foglalja a helyet a 9000 dolláros Rancher XL (nekem tetszik ).
-
Ghard
őstag
válasz CactuS #33697 üzenetére
Aha, tegnap is elég lazán otthagytad magad online, passzív nélkül, amíg ki nem dobott a játék magától.
Volt ott egy barátod, vele nyomtunk egy kis meccset, miután segbelőtte a szokatlan mód barátságos hydrámat. Rögtön azután egy csaló is arra autózott, akit tankkal kiröpítettem a kocsijából, erre kirúgott a tankból és fel is robbantott engem párszor.
Gondolom erről nem lett volna screenshotod -
CactuS
Arcképgyáros
Arra vonatkozott, ha ott vagyok a gép előtt és tegnap még ezt nem tudtam. Azt konkrétan besz*ptam volna.
Tegnap gyerkőc süvöltési riadó volt, valami hatalmas gondja lehetett, ami emelésre és kézbe véve egyből elmúlt, így maradt a sétálás vele a lakásban cirka fél órán keresztül.
[ Szerkesztve ]
-
ProgenXL
őstag
Mivel szoktátok a játékban keresni a pénzt?
Csak én volnék ennyire ráálva a contact missiokra? 100-150ezer olyan könnyen összejön napi szinten. Persze több is hs valaki sokat játszik vele. Hosszú távon szinte ez a legjobb Vagy még a final heists ha jó a csapat és nem kell 5x újrakezdeni[ Szerkesztve ]
Gunner for life
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Ubuntu Linux
- Peugeot, Citroën topik
- Autós topik
- Milyen program, ami...?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Apple iPhone 11 - népalma
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Stellar Blade
- Motoros topic
- További aktív témák...
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Makulátlan állapotú IPhone 14 128GB Starlight színben/Garanciás 2026.08.11-ig / Beszámítás van
- Apple Watch Series 6 40mm RoseGold Színben
- AMD FX-8800P integrált procis minigép.
- Eladó AMD Mini-ITX félkonfig(Asrock B450, AMD 3400G + gyári halk hűtő, 16GB Kingston)
- DELL OPTIPLEX7010 SFF/i5 3470/16GB DDR3/Intel HD Graphics/240GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest