- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone 11 - népalma
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android szakmai topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike
veterán
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Laraxior #33944 üzenetére
Most már van droidra, iosre és wpre is, így platform független a dolog.
Az első ingyenes es majdnem mindenre ra tudod tenni ( nekem pl. Stirling GTre nem engedi). Ha csinálsz egy masodik egyedit, akkor az már 100k.
Plata: Kereshetünk neked egyet, nem tart semeddig.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Laraxior
titán
Ami a terkepen bal felso sarokban van varosresz, oda a paintshophoz spawnol a két Rat auto.
Mennyit érnek eladasra? Érdemes 10kmt autozni miatta?Csinalt most olyat a jatek h letettem a garazs elé a Kurumat elmentem egy Sentinelert, de nem engedett beszallni az autoba, mintha nem is az enyém lenne Utana percekkel kesobb megtalaltam a masik garazsban...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Dr. Akula
félisten
Hogyan lehet átadni autót másik karakternek? Odaadnám Franklinnek free tuningra, de amikor visszaadom másik karinak, eltűnik a garázsból, majd Franklinnek jön az sms hogy a vehicle impoundban átveheti. De nem neki szánom.
-
ProgenXL
őstag
válasz Laraxior #33960 üzenetére
Érdekes Annyit tudok hogy ha saját autódból több van kint, akkor csak az egyikbe tudsz beszállni. A többi bezáródik és nem lehet használni amíg vissza nem kerül a garázsba magától.
A sima autók eladási listája itt található. Rare car nincs benne sajnos
Gunner for life
-
Dr. Akula
félisten
Mikor dönti el a játék hogy kié az autó? Michaellel loptam, leparkoltam a garázsban, ottmaradt. Aztán átadtam Franklinnek tuningra, visszahozta, Michael beállt vele a garázsba és már el is tűnt. Ebből nekem az jön le hogy 1. lopásnál, 2. tuningnál is újraírja a tulajdonjogot. Namost ha Michaellel rárakok 1 olcsó tuningot, aztán adom Franklinnek a lóvés munkák ingyen elvégzésére, akkor kinek a tuningos tulajdonjoga lesz erősebb?
-
Plata
félisten
válasz TechN7ne #33965 üzenetére
A kutyádnak meg taníthatsz trükköket és vehetsz neki nyakörvet, a trükköket a játékban is tudni fogja, a játékban is az a nyakörv lesz rajta,és ha beszarik a játékban is szaros lesz az udvarod.És ha nem foglalkozol vele a játékban is rossz lesz a kedve.
(#33964) Dr. Akula
Ha veszel garázst és oda rakod a kocsit,onnan nem tűnik el.[ Szerkesztve ]
-
-
Laraxior
titán
Az első autóm a Kuruma után James Bond 1963-as Aston Martinja
Valahogy nem lehet életre kelteni a motorháztetőn levő fegyvereket?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Rexcor
őstag
Sziasztok!
Már régóta nem léptem be a játékba, de most letöltött egy frissítést és megint be kellett jelentkeznem a rockstar fiókba. Furcsa módon kérte megint utána a születési évemet és be kellett írnom megint az aktivációs kulcsot, de nem enged tovább mert azt írja hogy már a kulcs használatban van. Mi ez? Miért kell egyáltanán megint megadnom a kulcsot? Persze hogy használatban van, mert én használom...
-
-
Laraxior
titán
Tök jó, hogy ilyen hamar szuper játékosokat találtam, akik hozzájárultak segítségükkel a kis vagyonom gyarapításához
Ennek örömére tartottunk egy Classic Car meetinget"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Gyula84 #33984 üzenetére
Ha pontosan adod el időben, akkor kijon 26 is
Mondjuk 26x ~17000, egy napra.[ Szerkesztve ]
-
Rexcor
őstag
válasz doktordevil #33980 üzenetére
Csak a szokásos sign in-re mentem fel, beírtam az e-mailemet és a jelszavamat és utána meg kellett megint adnom hogy mikor születtem és kérte megint az aktivációs kulcsot, pedig nem csináltam azóta a játékkal semmit, még csak le sem töröltem. Az e-mail amire a játékot regisztráltam nem változott. Aztán ha beírom ismét a kulcsot akkor kiírja hogy már használatban van. Kva jó... Mit tudok tenni ilyen esetben?
-
Plata
félisten
Hát egyszer majd csak segít valaki spawnoltatni.
Viszont érdekes dologra bukkantam,elmentem random heistre,series a funding-bikers.
Minden jól kezdődött kiválasztottam ruhát,asszem a Rider-t,kocsit és mentünk is,de az egyik dinnye mocival jött és meghalt.restart,erre a karimról lejött a választott heist ruha és bugyiban meg melltartó volt csak rajta.Négy kariból 2 járt így,én meg egy másik játékos,szintén csaj karival.
Poén volt így végig vinni a heist-et.De ez bug vagy mi? -
CactuS
Arcképgyáros
Én is van, hogy csak pár nap után látom az üzeneteket, nem gond. Jó lenne valami jobban látható üzenet jelző.
A classic meeting jó volt, kell az ilyen, mert igazából ezek a poénkodások adják a habot a tortára.
Rexcor: Ne legyen igazam, de nekem ez úgy hangzik, hogy visszavonták a kulcsot az accountról. Már ha tényleg ugyanaz az email cím biztosan. Olyat nekem is csinált, hogy nem jeletkezett be automatikusan és rinyált, de egy játék restart megoldotta. Hol vetted a játékot?
Egyébként support biztosan tud segíteni, ha hivatalos viszonteladótól vetted, nem lesz gond. Ha pl.: G2A és hitelkártya fraud miatt visszavonták a kulcsot, akkor a boltnál kell reklamálni.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Laraxior
titán
válasz pokers #33989 üzenetére
Szerintem a német csavo az
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Laraxior #33997 üzenetére
Ja, akiről kiderült, hogy jó arc, csak ízlése nincs, hogy neont rakott egy cobra-ra.
Mondjuk éjszaka, parkoláskor csak a neon szép fényt adott az autónak, de állandóra nem illik egy ilyen classic verdára.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz CactuS #33998 üzenetére
Azaz
Meg kellett volna varnom a nappalt, de reggel 10-tol ment a jatek már mentalisan teljesen kuka voltamAzon is meglepodtem h nem talalt meg minket a sok balfasz hogy hegyre halomra robbantson, mert elég sokan voltak a varosban...
Most valami komolyabb verdara kell gyűjtenem, valami szuperautora, de abbol van ami millió felett van
Mondjuk teljesen meg vagyok elegedve magammal. Irom papirra mikor adok el autot, a maradek idoben meg nyomom a missionöket, ha szerencsetlen a banda akkor 50 perc utan huzok vissza autot eladni, utana keresek masik missziót.
Tegnap ez a strategia hozott pár szazezret a konyhara, többek között a James Bond Aston Martint is
Persze ehhez kellett hogy előtte nap megtoltsem az osszes garazsom Sentinelekkel es Sandkingekkel.Azert a vizes jobért 24ezret adott amikor vegighajkurasztuk azt a kurafit a fel terkepen, utana sikerult elkapni még a folyó elején amikor valaki jott segiteni helivel, arra csak tizenparezer járt...
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Gumi és felni topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest